Barby1986onda s tobom čekamo betu🤗
ma2013, Aries85 kako ste? ja i dalje nemam nekih simptoma, samo su mi cice malo punije i bolnije na dodir.
Baš sam htjela pitati kako si ti. 😊
Danas dobro, zasad nema mučnina, ali je užasna glavobolja danas. 🙈 Hjoj, sise, da, bile su i meni tak, pripisujem to čudu koji raste i Utrogestanima! 🙈😅
da i ja cice pripisujem progesteronu jer mi takve znaju bit i nakon ovulacije. Tebi još malo pa ultrazvuk🤗🤗
Joj, da, još malo, već me pomalo panika lovi 🙈
Pripisuj i malom čudu koji raste u tebi. ❤️
Ribic, predivan peso, a i stol mi je vrh 🔝
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Curee, Recite mi jel netko imao slicnu situaciju ili zna nesto o tome?
Danas sam otisla na ultrazvuk 3.dan ciklusa, ovaj mjesec idem prvi puta na inseminaciju. Nepijem nista osim euriroxa i folne. Kad je doktor napravio ultrazvuk kaze da imam 41 folikul upravo, te me pitao da li imam policisticne jajnike. Rekla sam mu da neznam, ali da ja svaki mjesec napravim par onih LH testova i da mi pokazu smajlic na dan kad je ovulacija i ako ti testici dobro rade da onda imam ovulaciju. Rekao mi je da rade i da onda vjerojatno nemam policisticne.
Posto inace on nije pricljiv covjek neznam jel to problem sada? Samo mi je rekao da dodem opet na ultrazvuk za tjedan dana.
Dal je to razlog sto ja i suprug vec skoro 2g ne mozemo dobiti dijete, dal je netko imao slican problem? Jel ima neki naziv za to hiper neko stanje da googlam o tome?
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
I danas mi je endometrij (znaci 3.dan ciklusa) 5,4mm
Dal se on povecava mozda sa danima ciklusa ili je takav kakav je? Da uvedem prehranu sa ciklom i ostalim glupostima do iduce ovulacije ako ce ovako ostati da probam to povecati 😂
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Pozdrav, curke.,žene, mamasite.
Ječ ima koja da čeka Vinogradsku, da podjeli sa mnom svoju frustraciju oko stalnog odgađanja postupka. Znači, trebala sam još u prvom mjesecu ić na stimulirani ciklus. Oni nikako da presele odjel.
I onda mi vele. Nemoj bit pod stresom. Popizdit cu na kraju i sterat ih u krasni..
P. S. Baš je lijepo vidjet nove trudnice..Čestitam svima na plusicima, betama..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
mm11 doktor tebe pita dal imaj policistične jajnike? genijalno. Pa on bi tebi to valjda trebao reć, a ne ti njemu. Ako imaš toliko antralnih folikula vrlo je velika mogucnost da imas policisticne jajnike. Napravi nalaz na AMH, i izvadi spolne hormone na 2. ili 3. dan ciklusa. Po tom nalazu i UZVu će se moć dosta točno odredit da li se radi o policističnim jajnicima. Kod te dijagnoze LH zna biti povišen tijekom ciklusa pa ovulacijske trake baš ne mogu biti mjerilo i potvrda ovulacije. Ovulaciju bi trebala potvrditi UZVom i nalazom progesterona 7 dana nakon pretpostavljene ovulacije. Moguće je da zbog toga ne uspijevate prirodno ostati trudni. Pozitivna stvar je da ako ćete ići u IVF, cure sa PCO dijagnozom relativno brzo ostaju trudne, tako da samo hrabro 😊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Miss, Slavica dobro onda😂😂! Već sam se zabrinula da sam jedini baksuz🙈. Mislim si ujutro, ajde kaj si imala problem s miksanjem Cetrotide, al da tabletu ne znaš popit😱😂.
Antoneta sretnoo🤞🍀! Navijati ćemo❤️!
Pupice i trudnice šaljem puse😘😘!
Kachusa i ti si krenula, sretno!❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Ribic jooooooj divan je prasac mali! Čestitam na novom članu obiteljiPetra hahahah ja sam isto zdrobila 3 tablete
ma baš su to glupo napravili
Di nam je Divna nestala?
Slavica jesi odlučila što češ?
Monkica, Nika, Leky, Mrvica cure kako ste?
Mi smo dobro, nemamo ništa za prijaviti :-) Kako si ti, tj. vas dvoje?
ribic ajme ajme prepreprepre sladak jeeeee
Slavice jedva čekamo low risk rezultat i spol, hoćeš li biti team boy ili girl Jedno 10 dana kidanja živaca dok ne dobiješ rezultate
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Pozdrav, curke.,žene, mamasite.
Ječ ima koja da čeka Vinogradsku, da podjeli sa mnom svoju frustraciju oko stalnog odgađanja postupka. Znači, trebala sam još u prvom mjesecu ić na stimulirani ciklus. Oni nikako da presele odjel.
I onda mi vele. Nemoj bit pod stresom. Popizdit cu na kraju i sterat ih u krasni..
P. S. Baš je lijepo vidjet nove trudnice..Čestitam svima na plusicima, betama..
J_b razumijem tvoju frustraciju u potpunosti i sama sam u dodatnom stresu zbog toga. Ja sam trebala u 12mj u stimulirani ali kak mi je menga trebala doci krajem mjeseca rekli su u prvom. Da sam znala da ce se ovo tako oduziti otisla bi negdje drugdje pogotovo jer je meni vrijeme dragocjeno. Prije par dana otkrila sam da imam cistu na jajniku 4cm i sad ne znam da li uopce mogu u postupak ili moram na operaciju 😭, a obzirom na moj niski amh bojim se operacije, sta ce mi poslije ostat kad je vec sada tako niski 😌 😢
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
Nadam se da je Maslačak još tu.. sad me zabrinulo ako je obrisala profil?! Javi se😘
Divna isto nestala.. uživa vjerojatno i ne misli na forum;)
Sretno svima danas koje imaju nešto!🤗
.
.
.
Netko je pisao kako je doktor rekao za spol da mu se čini da je dečko.. ali stvarno ne vide oni nikakvu razliku prije cca 16 tjedna najranije. Baš je i nama rekao ako se moram kladiti rekao bi dečko.. idući pregled kaže 99% da je curka! Spolni organi su stvarno slični u toj ranoj fazi (svašta ja guglam haha). Tak da ako ne radite prenatalne nema vam druge nego strpiti se;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
I danas mi je endometrij (znaci 3.dan ciklusa) 5,4mm
Dal se on povecava mozda sa danima ciklusa ili je takav kakav je? Da uvedem prehranu sa ciklom i ostalim glupostima do iduce ovulacije ako ce ovako ostati da probam to povecati 😂
Endometrij je skroz ok za 3 dan ciklusa. Raste on kako ciklus odmiče, bez brige. Na uzv se to poprati, ako ne bude sam se debljao, uvijek možeš si pomoći nekim suplementima. Ali za 3 dc je ovo ful okej. Kod kojeg si liječnika, odnosno u kojoj ustanovi? Jel to prvi postupak?
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Sortiraj odgovore
Najstariji