Sani88dobro si me podsjetila, to sam si screenshotala kad jeMissobjavila preporuku. Nemoj mi reći da moram baš u Muller, to me pokušavaš nagovoriti da kupim test? Mustro. Znam te. 😂
Anemona, Maslačak, Sanimuž hrče fakat rijetko, što hvalim dragog Boga, ali nekad kad je premoren, onda jebote pilana 5B!
Anemonabaš je lijepo čuti da si dobro, ovo s dizanjem po noći da piškiš zvuči kao dobar znak. 😃
Maslacak mi smo uveli prije par godina svatko svoj poplun, jer je jadan muž svaki dan ozebao zbog mene. Umotala bih se u sarmu, i njemu ostane šipak. Kaže - smrzla mi se guzica! 😂 Planiraš dakle carski? Sretnoooo!
Pilana 5B 😂😂😂
Hvala ti 🤞😘
Neka menga bude što blaža 🤞🤞🤞
Tako i mi, svatko svoj pokrivač, koje god godišnje doba. I moj se umota kao sarma, pa da se ne natežemo 😂
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Anemona hvala,noćas spavala opet lošije, stavila ćepiće jer je muž poludio baš noćas sa svojim duboki snom i hrkanjem, onda su me uši boljele od ćepića, i long story short, budila sam se 3x i opet sam satrana. Uzela sam 5 mg melatonina.. očito i dalje nedovoljno za čvršći san. Idemo dan po dan dok ne pobijedim. 🤷🏼♀️ Kako si ti? 🤗
Kachusa mene je Lovenox pekao za poluditi. Čak mislim da mi je ostalo nešto inekcija, ako treba kome pokloniti, ja sam kupila previše? Vidim da nitko ovdje ne koristi taj brend, a sve je to isti kuki. 😄
Maslacak ❤️❤️Nikitta ja sam si kupila silikonske cepice za usi, po preporuci MissIvy, evo link
https://images.app.goo.gl/9QWvszDRbSjx83nK8 ,jer i moj muz je poceo hrkati kako spava iskljucivo na ledjima i zao mi ga je mlatnut (kao inace🤣) jer fakat malo i lose spava i uopce ne zuljaju, niti smetaju, ja inace mrzim te cepice jer mi ispadaju nonstop, ali ovi su odlicni, Miss hvala 🤗, spasavas brakove, kako je ribic rekla 😁
Maki982 odlicna beta 😍, koji si dnt? Iduci korak je ponavljanje bete za 2 dana, naravno i javit se dr, ali kako ti pada u ned onda ili u pon ili pametnije u utorak da mozes izracunati da li se pravilno dupla, a simptomi su vecinom od utrica i sve je to normalno, jer za simptome trudnoce je zaista rano, tek na betu iznad 1000 krecu pravi simptomi, drzim fige za duplanje i javi nam rezultat 🤞🤗
Haha drago mi je da sam spasila i tvoj brak i sirotog muža od batina 😀😀
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
U mom slučaju su svi skoro sigurni, pa i ja da je kromosomski problem uzrokovao spontane, ali eto nek su me stavili na taj heparin, ako ne može škodit zašto da možda ne pomogne. Nadam se da ćete se sve uspjeti izboriti da ga dobijete.. meni to sve skupa zvuči kao da ni sami ne znaju kako djeluje majke mi! Samo budite tvrdoglave i gnjavite doktore!;)
Sani drago mi je da su ti ga ipak odlučili dati.
Rainbow zvučiš mi rastrgano na više strana.. koliko možeš pusti sad posao, stavljaj sebe na prvo mjesto i slušaj što ti intuicija govori. Ljuti te taj estrofem i slaba reakcija, a možda unatoč svemu ili baš zbog toga ovo bude dobitni ciklus.. pa makar i malo kasnije bio transfer. Ostani pozitivna!! I smirena kolko ide.. nije lako znam. Držim ti fige😘
Ma to ti tako mene ulovi žuta minuta kad mi se spoji par ozbiljnih stvari koje ne mogu kontrolirati (među ostalim taj relaps karcinoma, koji me puno više brine), a ja control freak 🙈 Ali ja ti skroz vjerujem da ovo bude dobitni ciklus, nego kako 💪 ❤️ 💫 bit će to do utorka kako treba, čak mislim da bi bilo i prije, ali da su štimali da mi ne moraju doći u ned raditi uzv ili transfer… A i bolje onda da se zadeblja što više kad smo već tu di jesmo.
Kira pila sam i pivce, ali bezalkoholno, nisam za alkohol na ove teške droge 🤣
Aha.. razmem;) Nadam se da stvarno sve bude ok i kako treba uz minimalno sekiranja i da endometrij bude pravi buco do utorka!😁💪
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure pupo kako ste? 😘❤
Anemona❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Nikitta također i ja... 🤣🤣🤣🙄 Vikendaška kučka, nevjerojatno 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Maki982 čestitam na beti 🎉🎉
Maslačakx2 meni je jedino covid test bio pozitivan u zadnjih 6 godina 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sve znaš 🙈 Uuuuu sretno na dogovoru i da se bebač okrene 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Anemona uuuuuuu, onda nam svakako zalipi slikicu kad pišneš 🙈🙈 uzbuđena sam i za tebe 🤞🏻
Domleon pupaste smo 🤫🤭🤭🤭🤭
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
🙋🏻♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
2019 3 x IUI
05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
11/2020 1. FET --> beta ❌
03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Nikitta također i ja… 🤣🤣🤣🙄 Vikendaška kučka, nevjerojatno 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Maslačakx2 meni je jedino covid test bio pozitivan u zadnjih 6 godina 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sve znaš 🙈 Uuuuu sretno na dogovoru i da se bebač okrene 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Anemona uuuuuuu, onda nam svakako zalipi slikicu kad pišneš 🙈🙈 uzbuđena sam i za tebe 🤞🏻
Samo ti mazi busu i ne brigaj ❤😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Curee, Recite mi jel netko imao slicnu situaciju ili zna nesto o tome?
Danas sam otisla na ultrazvuk 3.dan ciklusa, ovaj mjesec idem prvi puta na inseminaciju. Nepijem nista osim euriroxa i folne. Kad je doktor napravio ultrazvuk kaze da imam 41 folikul upravo, te me pitao da li imam policisticne jajnike. Rekla sam mu da neznam, ali da ja svaki mjesec napravim par onih LH testova i da mi pokazu smajlic na dan kad je ovulacija i ako ti testici dobro rade da onda imam ovulaciju. Rekao mi je da rade i da onda vjerojatno nemam policisticne.
Posto inace on nije pricljiv covjek neznam jel to problem sada? Samo mi je rekao da dodem opet na ultrazvuk za tjedan dana.
Dal je to razlog sto ja i suprug vec skoro 2g ne mozemo dobiti dijete, dal je netko imao slican problem? Jel ima neki naziv za to hiper neko stanje da googlam o tome?
Ja ti imam policistične i evo trudna sam. Koliki ti jw amh? Meni je bio 100,nakon siofora je 50, točno na gornjoj granici?
Meni je 46
Ne sviđa mi se sta tvoj doktor "misli" je li ih imaš, jer ako imas toliko folikula i ovoliki amh imap ih. Obavezno provjeri inzulinsku rezistenciju i kreni pit inofolik JGL ti ćeš davat puno jajnih stanica al bit ce nezrele i graničit ćeš sa hiperstimulacijom. Sve sam to prosla pa ti mogu komentirat. Ako imas višak kg skini ih obavezno. Žene sa policističnim jajnicima imaju 70% šanse u uspijehu u ivf-u. Tako da vitamin D isto podigni na 100 i obavezno B12 provjeri
Anemona meni je to preslatko. Muź se umota i samo mu oči vire. Moja bebica. Koju çu natući ako me još jednom probudi. 😂🙈
Sani88 poslat ću mužeka po ćepiće. Dobro će mi doći. Odlučila sam se večeras naspavati. S mengom. 😂🙈
Miss-Ivy spasit ćeš i moj mozak od kompletnog ludila. 😄😘
Sarmice naše 😂 ili čak burito 🌯 😁
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Cure pupo kako ste? 😘❤
Anemona❤
Evo odlično draga, tu i tamo nešto u stomaku, malo mi je jezik "utrnuo" 😂🤷
Kako si ti, kako tvoja bebica? Šalji nam neku sličicu s uzv-a 😍😘
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Nikitta također i ja… 🤣🤣🤣🙄 Vikendaška kučka, nevjerojatno 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Obavezno, hvala ti puno, znaš da je uzajamno 🤞🤞🤞😘🤗
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji