Cure hvala vam na iskustvima 😊 ja bih isto probala s heparinom pa mozda je to bas ta karika koja nedostaje. Vidjet cu sta kaze Alebic 💪 Rainbow kad je opet uzv? Maslacak bome bebica je skoro tu ❤️ amelie mozda je kod mene problem sto nisam imala pobacaj… Ali ne kuzim ako jedna terapija moze to rijesiti u cemu je problem. Na jednoj stranici sam bas nasla da ta mutacija uzrokuje trombe i fetalni zastoj. Meni je to dosta. Bitno da si dosla do cilja. 🌈 Jel te injekcije peku? 😁
Sretno danas 🍀
Hej, pa naravno da ti je dosta da tako nešto pročitaš nakon svega što prođeš da bi došla do trudnoće. Nadam se da će ti doktori biti skloni prepisati ga pa makar ga morala sama platiti. Što se tiče pečenja.. ona manja doza od 0.4 ml nije bila strašna, ali ova od 0.6 bome peče i sad se pikam u bedro jer mislim da bi mi trbuh bio cijeli plav🙄 Iako ja sam se brzo navikla na to sve.. odradim to skoro u polusnu. Ne da mi se ništa ni hladiti s ledom.. a tko je prošao više postupaka mislim da mu ovo dođe ko mačji kašalj tak da ne brigaj.. sretno 😘💪
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Nikitta, Petra, Anči, Sani88, Bary, Slavica, Kachusa, Sunny, Anemona, Kira hvala još jednom na feedbacku i podršci, stvarno ste krasne, ljubim vas sve po redu (a i ostale, posebno trudnice i pupice).Sad ću piti litru cikle dnevno i jesti tri koluta ananasa. 💪 I kažem, doktorica nije bila ništa posebno uzbuđena, rekla je da je endo lijep, i nije da sam u bilo kojem trenutku pomislila da se neće zadebljati za par dana, ali mi je to odgađanje baš zakompliciralo život zbog specifične situacije na poslu pa me nanerviralo jer sam očekivala da pod tabletama ne bude iznenađenja. Ali eto, kao i sve tu, per aspera ad astra 💫 Još se paralelno borimo s onom beštijom 🦀, pa pazi da ne pobereš prije transfera koronu, pa nesanica, pa me sve skupa pod hormonima izludi, a na poslu ludnica ko nikad. Sve znate 💩
Sretno svima sutra tko ima nešto 💪💫
Još ubaci 🍺 draga moja, pivce za živce, vjeruj mi, dobro i za endo i za živce i za spavanje 😉
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Cure sretno danas 🍀🍀🍀🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
U mom slučaju su svi skoro sigurni, pa i ja da je kromosomski problem uzrokovao spontane, ali eto nek su me stavili na taj heparin, ako ne može škodit zašto da možda ne pomogne. Nadam se da ćete se sve uspjeti izboriti da ga dobijete.. meni to sve skupa zvuči kao da ni sami ne znaju kako djeluje majke mi! Samo budite tvrdoglave i gnjavite doktore!;)
Sani drago mi je da su ti ga ipak odlučili dati.
Rainbow zvučiš mi rastrgano na više strana.. koliko možeš pusti sad posao, stavljaj sebe na prvo mjesto i slušaj što ti intuicija govori. Ljuti te taj estrofem i slaba reakcija, a možda unatoč svemu ili baš zbog toga ovo bude dobitni ciklus.. pa makar i malo kasnije bio transfer. Ostani pozitivna!! I smirena kolko ide.. nije lako znam. Držim ti fige😘
Ma to ti tako mene ulovi žuta minuta kad mi se spoji par ozbiljnih stvari koje ne mogu kontrolirati (među ostalim taj relaps karcinoma, koji me puno više brine), a ja control freak 🙈 Ali ja ti skroz vjerujem da ovo bude dobitni ciklus, nego kako 💪 ❤️ 💫 bit će to do utorka kako treba, čak mislim da bi bilo i prije, ali da su štimali da mi ne moraju doći u ned raditi uzv ili transfer... A i bolje onda da se zadeblja što više kad smo već tu di jesmo.
Kira pila sam i pivce, ali bezalkoholno, nisam za alkohol na ove teške droge 🤣
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Jutro cure..sretno ako koja sta ima 😘🤞
Maslačak sitno brojis 🥰🤭
Sunny, Aries, Ma kak ste cure?
Pupice kako ste? Jel planira koja piškit 🤭
Anemona jesi oisala kad imas transfer?
Trudnice kako ste? Nadam se d avas ne zezsju mucnine previse..
Petra, Rainbow, Stela, Avocado, Ribic, Antoneta, Sani, i ostale cure 🤗❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Panda najbolje je ne mislit o ničemu, tako sam ja zaključila 🙈 Još kad bi mi netko rekao kako to napravit 🤣🤣🤣
Kacusha meni je mthfr TT i pai1 4g/5g i iako nisam kandidat za ništa, za prošli fet mi je mpo uveo fragmin 2500, a za ovaj fet 5000, jer idemo probat sve, pa možda nešto uspije Sani88 evo, tako se ja nadam da će ovaj put uspit zbog veće doze 🤞🏻🤞🏻Amelie mene fragmin ne pecka, ali su zato igle tupe za poludit, pa dok to probije kožu ispalim 😵 čak ovaj put i nemam modrica, iako sam na duploj dozi 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Nikitta ajme imala sam "sve" simptome trudnoće, više puta, a na kraju ćorak. Dapače, jače simptome sam imala kad nije bilo ničeg, nego kad sam imala biokemijsku, tako da ne virujem više simptomima, to je sve individualno
Anemona ma ja sam ti posvađana s testovima, tako da čekam betu 💪🏼 Znam da ću se pojest sljedeći vikend od nervoze, al toliko mrzim testove da me ni to neće natirat 🙈🙈 Jesi ti mislila pišnit u nedjelju?
Kira ide pomalo... Brojimo dane... Ti isto nećeš piškit, jel?
Sani88 trebat će mu vremena da se malo posloži u glavi, to je skroz normalno. Samo mu ne daj da padne 💪🏼💪🏼
Rainbow_Hope pa dobro ti uopće funkcioniraš ❤️ Teško se fokusirat kod toliko stvari. Tu smo 😘
Maslačakx2 napravila si pravu pomutnju 🤣🤣🤣 Primjetili smo da je netko obrisao profil jer su nestale neke stranice od ujutro do popodne, onda su neke cure pretpostavile da si ti. Valjda se izbrišu postovi, a nama su se stranice smanjile 🙈🙈 Jel odbrojavaš ❤️❤️🤗🤗
Anči kako si ti ❤️ (ps.nema pišanja 🤣)
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
🙋🏻♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
2019 3 x IUI
05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
11/2020 1. FET --> beta ❌
03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Pozdrav! Prije nekih 10-ak dana javljala sam se sigurna u neuspjeh svog FET-a. Danas beta 482.
Od simptoma sam imala odmah drugi dan poslije FETa jedne blastociste preznojavanje, osjecaj hladnoce, 4 dan menstrualne grceve, 5 dan pritisak u stomaku i dalje bolove u stomaku i preznojavanje. Imala sam osjecaj da ne mogu da dobijem samo od silnog utrogestana. Danas iznenadjenje. Mozdq nekom bude od pomoci dok ceka nalaze bete.
Posto sam prilicno neinformisana za razliku od vecine na forumu, sta dalje? I dalhe me mnogo boli stomak, da li je to normalno?
SANI 88, hvala na podrsci!
Maslačak, sooorry 🙈 tražila sam nešto od ranije, pa sam vidjela da su te cure citirale a nema tvojih postova, ali će biti da je to onda taj stari profil koji si obrisala. Uskoro se bližiš cilju pa sve najbolje ti želim 😉💛
Od malale su svi postovi tu, možda se javi uskoro.
Sani, e da, tako je to. Dok smo zdravi i ne razmišljamo o banalnim stvarima koje su nam uobičajene. Zato sam uvijek zahvalna i podsjetim se da uvijek ima gorih i težih stvari. Neka mužiću oporavak bude što lakši 😉
Slažem se s tobom da bi mogao biti ukusniji čaj, ali već sam navikla da je vrkuta gorkasta, pa sam svejedno pila. Davno sam probala i macinu travu, o-čaj živi, kao čisti pelin 🤢 trenutno ne smijem nikakav čaj, kaže doktorica niti voćni. Ali nije problem, ionako pijem puno vode, smoothije, mineralnu 💪
Rainbow, navijam za sve 🙏💞🍀
Anči, moj transfer je bio, mislim da si me zamijenila s Antonetom 😁😉
Barby, mislim da 1 hoću pišnuti 🙈 najbolje je napraviti kako se osjećaš, nema krivog ni pravog.
Kira, odlično sam, šetnja mi baš godi. Jedino mi od jučer jezik kao utrnuo 🙈🤔 kako je kod tebe?
Nikitta, i moj mužek povremeno hrče pa ga gurkam i štipkam dok ne zaspim, a mogu samo zamisliti kako je tebi 🤗 trenutno se probudim 1-2x po noći jer pijem puuuno tekućine pa moram piškiti, ali inače sam odlično 😊
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Ribic, kako je Roki? 😍
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Maslačak, sooorry 🙈 tražila sam nešto od ranije, pa sam vidjela da su te cure citirale a nema tvojih postova, ali će biti da je to onda taj stari profil koji si obrisala. Uskoro se bližiš cilju pa sve najbolje ti želim 😉💛
Od malale su svi postovi tu, možda se javi uskoro.
Sani, e da, tako je to. Dok smo zdravi i ne razmišljamo o banalnim stvarima koje su nam uobičajene. Zato sam uvijek zahvalna i podsjetim se da uvijek ima gorih i težih stvari. Neka mužiću oporavak bude što lakši 😉
Slažem se s tobom da bi mogao biti ukusniji čaj, ali već sam navikla da je vrkuta gorkasta, pa sam svejedno pila. Davno sam probala i macinu travu, o-čaj živi, kao čisti pelin 🤢 trenutno ne smijem nikakav čaj, kaže doktorica niti voćni. Ali nije problem, ionako pijem puno vode, smoothije, mineralnu 💪
Rainbow, navijam za sve 🙏💞🍀
Anči, moj transfer je bio, mislim da si me zamijenila s Antonetom 😁😉
Barby, mislim da 1 hoću pišnuti 🙈 najbolje je napraviti kako se osjećaš, nema krivog ni pravog.
Kira, odlično sam, šetnja mi baš godi. Jedino mi od jučer jezik kao utrnuo 🙈🤔 kako je kod tebe?
Nikitta, i moj mužek povremeno hrče pa ga gurkam i štipkam dok ne zaspim, a mogu samo zamisliti kako je tebi 🤗 trenutno se probudim 1-2x po noći jer pijem puuuno tekućine pa moram piškiti, ali inače sam odlično 😊
Ma nema vezee šta ti je :))
I ti si pupo, držim fige 😍😍
Hvala ti 😘
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji