hvala vam cure... ja cu se u svakom slucaju sad vise informirat o svemu obzirom da krecem u postupak pa da mogu aktivno sudjelovat na temi 😊
ali se i nadam da cete do mog postupka otici s ove na nove bolje teme 😊
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
hvala vam cure… ja cu se u svakom slucaju sad vise informirat o svemu obzirom da krecem u postupak pa da mogu aktivno sudjelovat na temi 😊
Cure su tu toliko dobre i pune podrške da većina trudnica ostane tu na temi. Ako ti nesto nije jasno, tu smo da pomognemo. Svakako si prouci prve 3 stranice foruma. Ja sam isto u postupku u Petrovoj. Želim ti puno sreće!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
hvala vam cure… ja cu se u svakom slucaju sad vise informirat o svemu obzirom da krecem u postupak pa da mogu aktivno sudjelovat na temi 😊
Samo se ti nama slobodno javljaj 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
hej cure,
nova sam na ovoj temi 😊
nakon god dana pokusavanja, koristenja lh trakica i mjerenja temperature, u 6 mj smo odlucili da izbacimo sve i krenemo opusteno… jer je uz sve to tu bio i mali stres na poslu, organizacija svadbe i sve ostalo kaj ide s tim… u meduvremenu sam se javila svojoj ginekologici i trazila da posalje uputnicu za mpo… i dobila termin 1.9. u petrovoj…
rekli smo da cemo do tad pokusavat, sto vise jer smo na godisnjem, medeni mjesec ovo ono, al eto za 4-5 dana dolazi menga, danas se javio onaj uobicajeni spotting koji je normalan zbog endometrioze…
Na pocetku teme sam procitala da je na prve konzultacije potrebno doci s odredenim nalazima, koje ja nisam napravila zato sto mi ginekologica nije nista spomenula, a ni u petrovoj nisu nista spomenuli… a ja sam 6. 7. i sada 8. mj bila opustena i rekla kad bude bit ce, nema sekiranja, pa se nisam ni informirala. pa me sada zanima hoce li mi na prvim konzultacijama reci sto sve moram odraditi ili mozda bolje da ja lagano krenem s prikupljanjem nalaza da me ne otjeraju kad dodem zbog nepotpune dokumentacije?
Totalno sam nova u ovome i lagano me lovi panika kaj ce bit, kak ce bit 😔
Ja ti želim svu sreću 🍀🙏 Kao što vidiš u potpisu, također 31… također endo 🤦♀️ Jesi li operirala?
hvala vam cure, jako ste drage 😊
operirala sam na lijevom jajniku prije 6 god i tad su s endo otklonili i 1/3 jajnika... prosle god su nasli popil i endometriozu, al ovaj put na desnom jajniku... polip smo odstranili u 4 mj ove god, a endometriozu ne zele jer ne zele unistavat i desni jajnik...
jesi ti operirala? ili si u postupku s endometriozom? ja se bojim da ce me prije slat na laparoskopiju, nego u postupak
🧔30, sve ok
Anchyn97 zenska neplodnost ti otvore od aspiracije do bete da, 70%
Lindsay, a tko nam otvara bolovanje? Dr opce prakse ili soc. ginekolog?
Prvi postupak nisam uzela bolovanje uopće i onda sam imala najgorih mogucih nekoliko dana na poslu i nakon toga pozalila...
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Uzimas li kakve suplemente? Ako te zanima mogu ti napisati sta sam ja sve radila vezano uz endo i kako smo se pripremali za ivf.
Jel muz napravio spermio?
ozbiljno? smanjuje se? to je super… drzim fige da ode i ne vrati se vise 😊
moja je 4,5 cm i drzi se tak vec god dana 🙄
ii moze, moze, obzirom da nisam upucena stvarno bi mi bilo drago da javis kak si se pripremala 😊
uzimam samo folnu kiselinu, a muz ce iduci tj obavit spermio, a kak je anchy preporucila, ja cu obavit kks, tj otici cu do ginekologice da malo s njom popricam pa da mi posalje uputnice za sve kaj treba
🧔30, sve ok
Anchyn97 zenska neplodnost ti otvore od aspiracije do bete da, 70%
Hvala 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Avocado svaka čast na trudu, baš si puno toga poduzela da ti bude bolje, bravo 🥳
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Eloise Ja sam u Vinogradskoj ali sam od svog ginica dobila samo da idem direkt na humanu. Muz je obavio privatno spermiogram i samo sam to imala. Dali mi tamo popis sto sve trebam obavit. Meni je to sve islo brzo. Brisevi rez gotov za 5 dana (kod ginica i nosila gore u fran mihaljevic), hormoni iduci dan (vinogradska), krvna grupa i one zarazne bolesti za cca 3-5 dana (petrova).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji