Tea evo cure su ti sve rekle, biti ce to sve super😊❤️!
Žene jucer ste pisale o bolovanju za postupak, znaci od aspiracije do bete bolovanje pise soc.ginic. Imam pitanje, kaj s folikulometrijama? Obzirom da putujem Zg-Kc,nekih sat i pol do Petrove, kak to funkcionira? Mislim da sam nacula da se folikulometrije rade rano ujutro(bar u Petrovoj). Meni je nemoguce stici na posao. Kak ste to rješavale?
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Tea_0501 ovo zvuči, super, nadam se da će sve bti za 10 na UZV!
Anchy321 nisam sigurna za koliko mogu u postupak, ali javim. Danas je ispalo da nešto s urinokulturom ne valja pa moram doći u ponedjeljak kod svoje doktorice provjeriti može li se s tim nalazom na zahvat.... nalaz je iz lipnja (a ja ga nisam dobila na ruke pa sam ga tek vidila dns na anesteziološkom) pa me ljuti jer sam mogla već 100 terapija odraditi po tom pitanju. Ako mi u pon kažu da zbog toga opet odgađamo zahvat čisto ću poludit.... bila sam na već nekoliko puta operirana, ali ovoliko kikseva nisam doživjela nigdje. Gubim strpljenje, a nisam ni krenula sa stimulacijama.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Vesca jako mi je žao da nisi do danas znala za infekciju u urinu! Baš neodgovorno da ti nitko nije javio da nalaz nije uredan u kojoj si bolnici?
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Anchy saljemo 😘 i pozdrav za sve tete s foruma 🥰
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Žene jucer ste pisale o bolovanju za postupak, znaci od aspiracije do bete bolovanje pise soc.ginic. Imam pitanje, kaj s folikulometrijama? Obzirom da putujem Zg-Kc,nekih sat i pol do Petrove, kak to funkcionira? Mislim da sam nacula da se folikulometrije rade rano ujutro(bar u Petrovoj). Meni je nemoguce stici na posao. Kak ste to rješavale?
Joj i meni je to najgori dio sa kašnjenjem na posao. Rađe mi svaki sat pikala samo da ne kasnim na posao. Koma je što ne rade popodne pa da se može poslje posla ići. Tu su u prednosti žene koje rade u smjenama jer si mogu to poriktati .
Hvala Bogu to ti nije puno izostanaka ili kašnjenja tipka 7 u 2 tjedna. Imaš pravo na bolovanje od aspiracije stanica do bete.
Možda rade da odes kod nekog privatnika koji radi preko HZZO pa ćeš možda kod njega moći popodne
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Joj i meni je to najgori dio sa kašnjenjem na posao. Rađe mi svaki sat pikala samo da ne kasnim na posao. Koma je što ne rade popodne pa da se može poslje posla ići. Tu su u prednosti žene koje rade u smjenama jer si mogu to poriktati .
Hvala Bogu to ti nije puno izostanaka ili kašnjenja tipka 7 u 2 tjedna. Imaš pravo na bolovanje od aspiracije stanica do bete.
Možda rade da odes kod nekog privatnika koji radi preko HZZO pa ćeš možda kod njega moći popodne
Budem si probala nekak posloziti 🙈. Bas zeznuto😏. Hvala ti😊.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Vesca jako mi je žao da nisi do danas znala za infekciju u urinu! Baš neodgovorno da ti nitko nije javio da nalaz nije uredanu kojoj si bolnici?
U Petrovoj. Ma sa svime sam zadovoljna tamo, doktorica i sestre su divne, ali ovo s nalazima se baš iskompliciralo.... Više ne znam ni koga bih krivila, sebe ili njih najgore je što su mi telefonski reki da je sve ok s nalazima i da ih neću trebati ponavljati, a danas ispadne da bi ipak moglo biti problema.... i ja sad nemam mail nego samo mogu reći što smo pričale, a moš mislit kako će mi vjerovat... mislit će da sam nešto krivo skužila. Isto tako bih ja stala na strnu svojih kolega jer više vjerujem njima nego nekoj tamo stranci
niš, čekam ponedjeljak i molim se Bogu da mi ne odgađaju jer me više sramota na poslu to uopće spomenut.... mene i moja bolovanja i pregledi stalni, užas.....
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Anchy saljemo 😘 i pozdrav za sve tete s foruma 🥰
Nadalice pa to su slatksi samo takvi ❤️❤️❤️❤️❤️!
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Ma budeš. Kako i mi svi tako i ti. Ja sam prije radila za robovlasnika 🤮🤢 pa sam se uspila organizirati. Pa budeš i ti. A i mlada si i možda si od sretnica koje uspiju iz prve 🤞 pa neće to biti takva gnjavaza i nemoguća misija. A možda možeš ići negdje kod sebe na folikulometriju pa onda te slike dr pošalje ovima u Petrovu. Čula sam da i tako žene rade
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ma budeš. Kako i mi svi tako i ti. Ja sam prije radila za robovlasnika 🤮🤢 pa sam se uspila organizirati. Pa budeš i ti. A i mlada si i možda si od sretnica koje uspiju iz prve 🤞 pa neće to biti takva gnjavaza i nemoguća misija. A možda možeš ići negdje kod sebe na folikulometriju pa onda te slike dr pošalje ovima u Petrovu. Čula sam da i tako žene rade
Da, definitivno moram razmotriti opcije😊. Razmišljam da bi radije bila na bolovanju za vrijeme folikulometrije i aspiracije, pa iza transfera do bete na posel. Da doma ne razmišljam,a ni ne moram se vozikat gore dolje za folikulometrije, jer imam gdje u Zagrebu ostat za to vrijeme. Eh da bar mozemo same odlucivati kak potrosit bolovanje za postupak🙈. A dobro, nekak bude😊. Kak si ti?😊
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Sortiraj odgovore
Najstariji