Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beba4321
    19. Kolovoz 2021. 12:14

Hej cure, evo meni kiretaža gotova.. Hvala Bogu uspavali su me pa nisam bila svjesna ničega..
    A kod doktora ću svakako tražiti ponovni pregled čisto da nas ne brine to..
    Grlim vas puno i ispričavam se curama s dobrim, lošim vijestima.. Stvarno nekako bez razmišljanja sve to pročitam, nekako sam u svom svijetu.. Ali mislim da sve vas ❤️❤️

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• Ludakopatka
    19. Kolovoz 2021. 12:24

Beba4321

Jutro cure.. Evo ja koliko sam shvatila doktore, idem na kiretažu danas jer se to u maternici ne razvija dobro. Pa bi sutra trebala ići doma..
    Ovo van maternice ne vide ništa. Svakako ću opet ići kod svog doktora da on to pogleda, jer kad sam bila kod njega na ultrazvuku sam i ja koja nisam stručna vidjela da nešto je van maternice kada je probližio, a ovi to ne vide.. Nadam se samo da neću biti u nekoj životnoj opasnosti ako su nešto propustili..

Beba4321, 
    Pišem da te možda to umiri, i meni je jednom dr Lučinger vidio masu u abdomenu na ultrazvuk, i objasnio mi da je to nekakva paracista, to se povukli samo od sebe, i više je nisam imala. Eto, to je bilo samo jednom vidljivo na ultrazvuku i više je poslije nije bilo. Nadam se da je to slučaj i kod tebe i da će bit s tim sve ok.

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

• Upitnica_st
    19. Kolovoz 2021. 12:27

iris_iris

Upitnica_st

Ma ne brini, nije to tolika greška. I meni se dogodilo od pospanosti 😂 veći je problem ako prekočiš (i to sam! Sva 3 lijeka) ali nije kraj svijeta. Vidiš po mom potpisu 😊

Hej upitnica, ako smijem pitati - koliki je to "niži" amh? Vidim da si u stimuliranom imala 11js, 8 blastica, wow.

2019 oko 10, 2021 11.
    Vidim po drugim curama da je to neloše, al u kbcu su mi stalno naglašavali da je vjerojatno u tome problem, a očito nije nego nisu pogodili terapiju.
    Ovaj sad rezultat je iznenadio i mene i muža. Doslovno smo treptali u nevjerici kad su nam javili - 11js, pa sutra da se 8 oplodilo pa da ćemo imat transfer 2 blastice a ostalih 6 ide na smrzavanje. Još smo u pozitivnom šoku. Plus se primile obje u prvom ET, al je jedna odustala u razvoju. Njemu je i spermio bio nešto bolji pa je sve oplođeno ivf metodom.
    A išli smo u ovaj postupak kao - imamo budžet za jednom, ajmo probat, ako ne ide - veselit cemo se necacima i skupljat pare za putovanja 😂😂

33👩‍❤️‍👨32

elle 🙋‍♀️
    19. Kolovoz 2021. 12:49

Tweety88🐞

T_Ivy hvala na ohrabrenju i super da je kod tebe sve u redu. Drzim ti fige na najjace da sad uspije 🤞🏻❤💪🏻
    Maslacak
    Elle kako si ti?

hello. ja sam se malo povukla sa komentarima, pogubim se kad vidim loše vijesti,ne znam šta bi rekla i kako da budem podrška kad imam osjećaj da ništa nisam prošla naspram svega što žene tu prolaze.... a glupo mi je komentirati samo dobro vijesti pa navijam za sve u tišini 💕 ja sam inače dobro, i dalje uglavnom mirujem ali evo jutros sam malo i prošetala i baš mi je pasalo. Imam stalno mučnine i mrzim prati zube jer mi se odmah digne želudac ali šta ću kad moram. Ako je netko imao istih problema i ima možda preporuku za kaladont od kojeg mi neće biti muka bilo bi super.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Drninja
    19. Kolovoz 2021. 12:51

Upitnica_st

Ma ne brini, nije to tolika greška. I meni se dogodilo od pospanosti 😂 veći je problem ako prekočiš (i to sam! Sva 3 lijeka) ali nije kraj svijeta. Vidiš po mom potpisu 😊

Koliku dozu si uzimala, ja uzimam 3×2?
    Jesi onda uzela normalnu dozu sljedeci put kad si trebala?
    Hvala 🙂

GPgirl
    19. Kolovoz 2021. 13:04

Upitnica_st

iris_iris

Upitnica_st

Hej upitnica, ako smijem pitati - koliki je to "niži" amh? Vidim da si u stimuliranom imala 11js, 8 blastica, wow.

2019 oko 10, 2021 11.
    Vidim po drugim curama da je to neloše, al u kbcu su mi stalno naglašavali da je vjerojatno u tome problem, a očito nije nego nisu pogodili terapiju.
    Ovaj sad rezultat je iznenadio i mene i muža. Doslovno smo treptali u nevjerici kad su nam javili - 11js, pa sutra da se 8 oplodilo pa da ćemo imat transfer 2 blastice a ostalih 6 ide na smrzavanje. Još smo u pozitivnom šoku. Plus se primile obje u prvom ET, al je jedna odustala u razvoju. Njemu je i spermio bio nešto bolji pa je sve oplođeno ivf metodom.
    A išli smo u ovaj postupak kao - imamo budžet za jednom, ajmo probat, ako ne ide - veselit cemo se necacima i skupljat pare za putovanja 😂😂

Ako ti nije problem napisati koja ti je bila dobitna stimulacija sta se tice lijekova? Hvala!

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• ribic
    19. Kolovoz 2021. 13:08

Upitnica Napises please koju si terapiju/stimulaciju imala?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Josipab
    19. Kolovoz 2021. 13:15

Beba, bas mi je zao sta si prosla ovo sve,totalno mucenje,drago mi je da je bar kiretazu bila koliko/toliko bezbolna..oporavi nam se,odmori,misli malo na sebe,tu smo za sve ❤️
    Tweety, kakva je situacija? 
    Asli, kako si ti?

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Kacusha
    19. Kolovoz 2021. 13:23

⭐ Miss_Ivy ⭐

Beba jebemu, bas mi je žao … Odi svakako svome ginekologu, a mozda mozes i privatno…
    Avocadožao mi je što tvoja agonija toliko dugo traje, kao da nije dovoljno to što nije uspijelo… Drži se!
    Arnoldica eh, drzim fige za betu sutra, makar je test snješko! Ako nista drugo imas smrzlice, sigurna sam da je jedan od njih tvoja bebaAnchy piši me za 10 mj FET. Znači, ako će nekome trebati informacija (a nadam se da neće), U Petrovoj je potrebno nakon preboljenja Covid-19 pričekati 2 menst. ciklusa.
    Da li mogu ići na konzultacije i zabilježiti se za stimulirani npr u IVF-u , ako me tek čeka FET i ako imam smrzliće?

Ja sam to pitala Maricica u 6mj,pa je rekao da je bolje cekati dok prođu FETovi 😁 a i ja sam htjela jos jednu rezervu 🤣

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Lindsay
    19. Kolovoz 2021. 13:32

anchy321

Lindsay kako to ide u Osijeku sto se tiče bolovanja? Znaci od aspiracije do bete i onda ako je pozitivna beta jel produze i do UZV ili?

Ja sam od aspiracije bila jos mjesec dana zbog nalaza hipera, nisam isla u et niti fet do sada, a sada kada imam pozitivnu betu, do otkucaja odnosno prvog pregleda mogu biti na bolovanju a0 ili n97 sifri dok ne ustanove na uzv urednu trudnocu i otkucaje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.