Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Asli 🌱
    19. Kolovoz 2021. 15:30

⭐ Miss_Ivy ⭐

anchy321

Miss_Ivy ajde brzo ce to doć 😊 mozda najbolje da nazoves Ivf pa da ih pitas..to ti je najsigurnije..
    Arnoldica zao mi je 🙁

Ma necu ipak.. Vjerovat cu u ove svoje pingvine, nece mi trebati novi stimulirani 🥰

Ja sam zvala IVF da si kao "rezerviram" mjesto dok sam još bila u postupku u Petrovoj, ali su mi preko telefona rekli da ne rade tako, jer im se onda popuni lista pa žene odustaju jer su si našle negdje drugdje brže i sl. 
    Znači nema toga da se predbilježiš pa šta bude do tad, nego ti dogovaraju odmah konzultacije i radi se plan s doktorom.
    Takvu informaciju sam ja dobila u 6.mjesecu. Već sam pisala jednom da mi je rekla teta iz IVF-a da ne budem tako pesimistična i da vjerujem u svaki postupak 🙂
    Tako i ti vjeruj u svoje pingvinčiće 🥰

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Vesca
    19. Kolovoz 2021. 15:33

Alice da ti javim- danas su me zvali iz Petrove da dođem sljedeću srijedu u bolnicu, a u četvrtak je histeroskopija (26.8.). Napokon, jer to znači da sam korak do početka postupka i bebiceeee  Sutra idem napraviti anesteziološki pregled kod njih (dobila sam internu uputnicu, a naručivanje nije potrebno- samo se pojaviš ujutro negdje dolje u podrumu), nakon toga EKG u dom zdravlja i u ponedjeljak testiranje na koronu na Rebru. Mislim da se za koronu isto ne naručuje pa ću se samo pojaviti.... Nadam se da će sve bit u redu da maknem ovo s dnevnog reda 

Isprike što se nisam javila kada si pitala za mene, bila sam na GO pa sam jučer vidjela da si pitala ima li kakvih novosti 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Ana26
    19. Kolovoz 2021. 15:43

Avocado, Beba žao mi je zbog toga što se mučiteni čekate. Znam kako je to .Držite se! 
    Maslačak žao mi je zbog mučnina. Nadam se da će uskoro prestati i da konačno možeš uživati u trudnoći.
    .
    Ja sam bila na konzultacijama na VV. 
    Dr mi je preporučila da obavim neke pretrage i onda u postupak kad nalazi budu gotovi. 
    Preporučila nam je i kariogram. Dobili smo termin idući tjedan,baš sam se iznenadila. Smilovali su mi se kad rekla da ću u postupak čim nalazi budu gotovi. A prvo su mi dali termin 22.9. 
    Moram izvaditi i Torch,jel znate di se to vadi? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

iris_iris
    19. Kolovoz 2021. 16:01

Upitnica_st

iris_iris

Upitnica_st

Ma ne brini, nije to tolika greška. I meni se dogodilo od pospanosti 😂 veći je problem ako prekočiš (i to sam! Sva 3 lijeka) ali nije kraj svijeta. Vidiš po mom potpisu 😊

Hej upitnica, ako smijem pitati - koliki je to "niži" amh? Vidim da si u stimuliranom imala 11js, 8 blastica, wow.

2019 oko 10, 2021 11.
    Vidim po drugim curama da je to neloše, al u kbcu su mi stalno naglašavali da je vjerojatno u tome problem, a očito nije nego nisu pogodili terapiju.
    Ovaj sad rezultat je iznenadio i mene i muža. Doslovno smo treptali u nevjerici kad su nam javili - 11js, pa sutra da se 8 oplodilo pa da ćemo imat transfer 2 blastice a ostalih 6 ide na smrzavanje. Još smo u pozitivnom šoku. Plus se primile obje u prvom ET, al je jedna odustala u razvoju. Njemu je i spermio bio nešto bolji pa je sve oplođeno ivf metodom.
    A išli smo u ovaj postupak kao - imamo budžet za jednom, ajmo probat, ako ne ide - veselit cemo se necacima i skupljat pare za putovanja 😂😂

hahah čestitaaaam ❤️❤️ amh oko 10 da je problem s 33 godine.. pih! drago mi je da ste dokazali da nije na najbolji mogući način! Sad imate spremnu cijelu četu! Gdje ste bili u dobitnom postupku?  

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Josipab
    19. Kolovoz 2021. 16:13

Asli, bitno da je bebica dobro i pregled je za 10 dana,brzo ce to proci! 🤗
    Ja sam dobro,zadnja dva dana imam bolove u ledima,gornji i donji dio i sve me nekako zateže,malo sam zabrinuta zbog toga Al virujem da je to sad zbog rasta bebice u maternice,ipak sam usla u 16. Tjedan. Hvala ti na pitanju 🤗

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Asli 🌱
    19. Kolovoz 2021. 16:26

Josipab

Asli,bitno da je bebica dobro i pregled je za 10 dana,brzo ce to proci! 🤗
    Ja sam dobro,zadnja dva dana imam bolove u ledima,gornji i donji dio i sve me nekako zateže,malo sam zabrinuta zbog toga Al virujem da je to sad zbog rasta bebice u maternice,ipak sam usla u 16. Tjedan. Hvala ti na pitanju 🤗

Već si u 16. tjednu, sigurno se sad jače osjećaju sva ta rastezanja unutra, ali znam da je svaki novi simptom zabrinjavajuć 🤭 Drago mi je da ste dobro 🥰🥰

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Upitnica_st
    19. Kolovoz 2021. 16:26

iris_iris

Upitnica_st

iris_iris

Upitnica_st

Ma ne brini, nije to tolika greška. I meni se dogodilo od pospanosti 😂 veći je problem ako prekočiš (i to sam! Sva 3 lijeka) ali nije kraj svijeta. Vidiš po mom potpisu 😊

Hej upitnica, ako smijem pitati - koliki je to "niži" amh? Vidim da si u stimuliranom imala 11js, 8 blastica, wow.

2019 oko 10, 2021 11.
    Vidim po drugim curama da je to neloše, al u kbcu su mi stalno naglašavali da je vjerojatno u tome problem, a očito nije nego nisu pogodili terapiju.
    Ovaj sad rezultat je iznenadio i mene i muža. Doslovno smo treptali u nevjerici kad su nam javili - 11js, pa sutra da se 8 oplodilo pa da ćemo imat transfer 2 blastice a ostalih 6 ide na smrzavanje. Još smo u pozitivnom šoku. Plus se primile obje u prvom ET, al je jedna odustala u razvoju. Njemu je i spermio bio nešto bolji pa je sve oplođeno ivf metodom.
    A išli smo u ovaj postupak kao - imamo budžet za jednom, ajmo probat, ako ne ide - veselit cemo se necacima i skupljat pare za putovanja 😂😂

hahah čestitaaaam❤️❤️ amh oko 10 da je problem s 33 godine.. pih! drago mi je da ste dokazali da nije na najbolji mogući način! Sad imate spremnu cijelu četu! Gdje ste bili u dobitnom postupku?

Cito, split

33👩‍❤️‍👨32

Hope33
    19. Kolovoz 2021. 17:19

Maslačakxx

Asli 🌼

Josipab pa evo nekako preživljavam, imam jake bolove u mjehuru i bubregu, kažu da je to jer je negdje do 14. tjedna maternica pritisnuta na mjehur dosta i stvara pritisak, pijem antibiotike i nadam se da će proći.
    Imam i cistu od 5 cm na jajniku još od hiperstimulacije, pa me i ona boli.
    Ali sa bebicom je sve dobro, danas sam opet bila na uzv, to mi je najvažnije.
    Maslačakxx jel piješ b6 vitamin i magnezij? To je navodno dobro za mučnine. Iako su tvoje prejake vjerojatno, ali možda malo pomogne.
    Kako si ti?

Kupila sam plibex, al nikako da počnem jer jedva išta mogu u usta, a u bolnici mi dr reka da sumnja da će mi pomoć, a da bi moga teško past na želudac. Strah že išta stavit u usta. Ne pijem ni andol ni folacin ni prenatale ni ništa 😭 jer bi od toga svega odmaaa povratila, a ovako bar malo hrane i pića zadržim. Ugl jedva čekam da ovo prođe..

Ja sam jednom popila kavu s mlikom (mliko se pocelo kvarit) i nakon toga sam 3 dana povracala doslovno sve sta bi stavila u usta, kupila sam tablete od dzumbira i zbilja su mi pomogle. Jesi pokusala?

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Anči 💕
    19. Kolovoz 2021. 18:24

Beba drzi se.. ❤️ jesu kontaktirali tvog doktora?
    Avocado valjda ce se pokrenut uskoro da i to ostavis iza sebe...
    Miss_Ivy tako jee...drugi postupak ti neće ni trebat 🙏🤞🤞 jel vracas oba ili?
    Lindsay hvalaa...a na kojoj šifri budes do bete? Mislim jel bolovanje klasicno 70% ili? 
    Ana26 nadam se da ce vam nalazi kariograma bit brzo gotovi..i da cete brzo u postupak..MM je u Osijeku čekao malo vise od 2 mj 🤯
    Vesca ajde da si konačno i to dočekala...kako to onda ide poslje toga, tj nakon kolko mozes u postupak?
    Asli jel bar danas uspijevaš piskit sama ili? Super da je sve uredu s bebicom..jel govore sta kolko jos ostajes u bolnici?
    Maslacak ajme grozno..bas mi je zao...
    Rebeka kako si ti? U kojoj si trenutno fazi? 
    Razumna kako si? Kako tlak? Sutra ides gledat bebicuu 🥰🤞
    Sunny, Nadalica, Dada, Bajo, MTB, Bozma, Women, Pami, Miss, Andela i sve ostale cure saljem vam 😚🤗🤗

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    19. Kolovoz 2021. 18:52

Anchy vraćam oba. Trebala sam u 6 mj. ici, na kraju idem u 10. Nisam mislila da će mi se deca tolko dugo smrzavati 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.