Miss_Ivy ajde brzo ce to doć 😊 mozda najbolje da nazoves Ivf pa da ih pitas..to ti je najsigurnije..
Arnoldica zao mi je 🙁
Ma necu ipak.. Vjerovat cu u ove svoje pingvine, nece mi trebati novi stimulirani 🥰
Ja sam zvala IVF da si kao "rezerviram" mjesto dok sam još bila u postupku u Petrovoj, ali su mi preko telefona rekli da ne rade tako, jer im se onda popuni lista pa žene odustaju jer su si našle negdje drugdje brže i sl.
Znači nema toga da se predbilježiš pa šta bude do tad, nego ti dogovaraju odmah konzultacije i radi se plan s doktorom.
Takvu informaciju sam ja dobila u 6.mjesecu. Već sam pisala jednom da mi je rekla teta iz IVF-a da ne budem tako pesimistična i da vjerujem u svaki postupak 🙂
Tako i ti vjeruj u svoje pingvinčiće 🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Alice da ti javim- danas su me zvali iz Petrove da dođem sljedeću srijedu u bolnicu, a u četvrtak je histeroskopija (26.8.). Napokon, jer to znači da sam korak do početka postupka i bebiceeee Sutra idem napraviti anesteziološki pregled kod njih (dobila sam internu uputnicu, a naručivanje nije potrebno- samo se pojaviš ujutro negdje dolje u podrumu), nakon toga EKG u dom zdravlja i u ponedjeljak testiranje na koronu na Rebru. Mislim da se za koronu isto ne naručuje pa ću se samo pojaviti.... Nadam se da će sve bit u redu da maknem ovo s dnevnog reda
Isprike što se nisam javila kada si pitala za mene, bila sam na GO pa sam jučer vidjela da si pitala ima li kakvih novosti
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Avocado, Beba žao mi je zbog toga što se mučiteni čekate. Znam kako je to .Držite se!
Maslačak žao mi je zbog mučnina. Nadam se da će uskoro prestati i da konačno možeš uživati u trudnoći.
.
Ja sam bila na konzultacijama na VV.
Dr mi je preporučila da obavim neke pretrage i onda u postupak kad nalazi budu gotovi.
Preporučila nam je i kariogram. Dobili smo termin idući tjedan,baš sam se iznenadila. Smilovali su mi se kad rekla da ću u postupak čim nalazi budu gotovi. A prvo su mi dali termin 22.9.
Moram izvaditi i Torch,jel znate di se to vadi?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ma ne brini, nije to tolika greška. I meni se dogodilo od pospanosti 😂 veći je problem ako prekočiš (i to sam! Sva 3 lijeka) ali nije kraj svijeta. Vidiš po mom potpisu 😊
Hej upitnica, ako smijem pitati - koliki je to "niži" amh? Vidim da si u stimuliranom imala 11js, 8 blastica, wow.
2019 oko 10, 2021 11.
Vidim po drugim curama da je to neloše, al u kbcu su mi stalno naglašavali da je vjerojatno u tome problem, a očito nije nego nisu pogodili terapiju.
Ovaj sad rezultat je iznenadio i mene i muža. Doslovno smo treptali u nevjerici kad su nam javili - 11js, pa sutra da se 8 oplodilo pa da ćemo imat transfer 2 blastice a ostalih 6 ide na smrzavanje. Još smo u pozitivnom šoku. Plus se primile obje u prvom ET, al je jedna odustala u razvoju. Njemu je i spermio bio nešto bolji pa je sve oplođeno ivf metodom.
A išli smo u ovaj postupak kao - imamo budžet za jednom, ajmo probat, ako ne ide - veselit cemo se necacima i skupljat pare za putovanja 😂😂
hahah čestitaaaam ❤️❤️ amh oko 10 da je problem s 33 godine.. pih! drago mi je da ste dokazali da nije na najbolji mogući način! Sad imate spremnu cijelu četu! Gdje ste bili u dobitnom postupku?
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Asli, bitno da je bebica dobro i pregled je za 10 dana,brzo ce to proci! 🤗
Ja sam dobro,zadnja dva dana imam bolove u ledima,gornji i donji dio i sve me nekako zateže,malo sam zabrinuta zbog toga Al virujem da je to sad zbog rasta bebice u maternice,ipak sam usla u 16. Tjedan. Hvala ti na pitanju 🤗
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Asli,bitno da je bebica dobro i pregled je za 10 dana,brzo ce to proci! 🤗
Ja sam dobro,zadnja dva dana imam bolove u ledima,gornji i donji dio i sve me nekako zateže,malo sam zabrinuta zbog toga Al virujem da je to sad zbog rasta bebice u maternice,ipak sam usla u 16. Tjedan. Hvala ti na pitanju 🤗
Već si u 16. tjednu, sigurno se sad jače osjećaju sva ta rastezanja unutra, ali znam da je svaki novi simptom zabrinjavajuć 🤭 Drago mi je da ste dobro 🥰🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Ma ne brini, nije to tolika greška. I meni se dogodilo od pospanosti 😂 veći je problem ako prekočiš (i to sam! Sva 3 lijeka) ali nije kraj svijeta. Vidiš po mom potpisu 😊
Hej upitnica, ako smijem pitati - koliki je to "niži" amh? Vidim da si u stimuliranom imala 11js, 8 blastica, wow.
2019 oko 10, 2021 11.
Vidim po drugim curama da je to neloše, al u kbcu su mi stalno naglašavali da je vjerojatno u tome problem, a očito nije nego nisu pogodili terapiju.
Ovaj sad rezultat je iznenadio i mene i muža. Doslovno smo treptali u nevjerici kad su nam javili - 11js, pa sutra da se 8 oplodilo pa da ćemo imat transfer 2 blastice a ostalih 6 ide na smrzavanje. Još smo u pozitivnom šoku. Plus se primile obje u prvom ET, al je jedna odustala u razvoju. Njemu je i spermio bio nešto bolji pa je sve oplođeno ivf metodom.
A išli smo u ovaj postupak kao - imamo budžet za jednom, ajmo probat, ako ne ide - veselit cemo se necacima i skupljat pare za putovanja 😂😂
hahah čestitaaaam❤️❤️ amh oko 10 da je problem s 33 godine.. pih! drago mi je da ste dokazali da nije na najbolji mogući način! Sad imate spremnu cijelu četu! Gdje ste bili u dobitnom postupku?
Cito, split
33👩❤️👨32
Josipab pa evo nekako preživljavam, imam jake bolove u mjehuru i bubregu, kažu da je to jer je negdje do 14. tjedna maternica pritisnuta na mjehur dosta i stvara pritisak, pijem antibiotike i nadam se da će proći.
Imam i cistu od 5 cm na jajniku još od hiperstimulacije, pa me i ona boli.
Ali sa bebicom je sve dobro, danas sam opet bila na uzv, to mi je najvažnije.
Maslačakxx jel piješ b6 vitamin i magnezij? To je navodno dobro za mučnine. Iako su tvoje prejake vjerojatno, ali možda malo pomogne.
Kako si ti?
Kupila sam plibex, al nikako da počnem jer jedva išta mogu u usta, a u bolnici mi dr reka da sumnja da će mi pomoć, a da bi moga teško past na želudac. Strah že išta stavit u usta. Ne pijem ni andol ni folacin ni prenatale ni ništa 😭 jer bi od toga svega odmaaa povratila, a ovako bar malo hrane i pića zadržim. Ugl jedva čekam da ovo prođe..
Ja sam jednom popila kavu s mlikom (mliko se pocelo kvarit) i nakon toga sam 3 dana povracala doslovno sve sta bi stavila u usta, kupila sam tablete od dzumbira i zbilja su mi pomogle. Jesi pokusala?
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Beba drzi se.. ❤️ jesu kontaktirali tvog doktora?
Avocado valjda ce se pokrenut uskoro da i to ostavis iza sebe...
Miss_Ivy tako jee...drugi postupak ti neće ni trebat 🙏🤞🤞 jel vracas oba ili?
Lindsay hvalaa...a na kojoj šifri budes do bete? Mislim jel bolovanje klasicno 70% ili?
Ana26 nadam se da ce vam nalazi kariograma bit brzo gotovi..i da cete brzo u postupak..MM je u Osijeku čekao malo vise od 2 mj 🤯
Vesca ajde da si konačno i to dočekala...kako to onda ide poslje toga, tj nakon kolko mozes u postupak?
Asli jel bar danas uspijevaš piskit sama ili? Super da je sve uredu s bebicom..jel govore sta kolko jos ostajes u bolnici?
Maslacak ajme grozno..bas mi je zao...
Rebeka kako si ti? U kojoj si trenutno fazi?
Razumna kako si? Kako tlak? Sutra ides gledat bebicuu 🥰🤞
Sunny, Nadalica, Dada, Bajo, MTB, Bozma, Women, Pami, Miss, Andela i sve ostale cure saljem vam 😚🤗🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy vraćam oba. Trebala sam u 6 mj. ici, na kraju idem u 10. Nisam mislila da će mi se deca tolko dugo smrzavati
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji