Drage moje lavice,u zadnje vrijeme nisam bila na forumu, pa mi je trebalo dok sam pohvatala sve.. Sretno svima sa lijepim vijestima, jako mi je žao svih koje nisu te sreće, pa im držim🤞🤞da im uskoro uspije… Vidim da je bilo i dikoja raspravica,što mi se činilo nepotrebnim… Razumna držim ti 🤞 da ❤ kuca na sljedećem uzv… ja krećem sa bockanjem za 6 dana i sva sam uzbuđena🤩🤩
Op op jos maloooo 🤯😍😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Drage moje lavice,u zadnje vrijeme nisam bila na forumu, pa mi je trebalo dok sam pohvatala sve.. Sretno svima sa lijepim vijestima, jako mi je žao svih koje nisu te sreće, pa im držim🤞🤞da im uskoro uspije… Vidim da je bilo i dikoja raspravica,što mi se činilo nepotrebnim… Razumna držim ti 🤞 da ❤ kuca na sljedećem uzv… ja krećem sa bockanjem za 6 dana i sva sam uzbuđena🤩🤩
I ja tebi držim 🤞.
Meni je bockanje jako zanimljiv dio, bila sam osoba koja se jako bojala igle ali sad mi je to normalno. Uvjek kad se krenem pikati imam osjećaj kao u avionu kad polijeće.
Totalno razumijem tvoje uzbuđenje 🥰
Koncentriraj se na to da si mlada, da si jaka, da ti to možeš, da je tvoje tjelo prošlo neka sranja i sad je bolje, spremnije i već se naučilo brinuti za bebice. I još si reci ako razumna koja je skroz popizdila može ostati trudna onda to može svako 😂😂😂 ( kad sam ja položila vožnju i krenula voziti neke prijateljice koje nisu položile su mi se divile a ja sam njih hrabrila riječima " ako ja mogu voziti to može i svaki debil " 😂😂😂😂)
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Krenula jutros sa maticnom od Radosevica. Skoro se ispovracala jer zeludcu ne pase. Probati cu jos par dana, ali poznavajuci moj zeludac nista od toga😔😭 Valjda ce muz htjeti uzimati sta bi se reklo “da se ne baci” jer nije jeftina (a ja naravno uzela kuru za 3 mj🤡). Sretno ako koja cura nesto ima danas🤞
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Razumna-drago mi je da je za sad sve u redu,za srceko je jos rano (tako mislim),a na sljedecem ultrazvuku ce bit 💜💜💜💜💜💜💜
Ti se sad potrudi maximalno da budes smirena i da uzivas sto vise mozes (zbog tlaka) i misli na svoju bebicu 🤞🏻😘
Baš sam se jučer opustila i prihvatila da će biti sto će biti.
Još i pas me opusta, tako je sladak 🥰 već sam zaboravila kako je lijepo imati psa ♥️
Danas mi je tlak 137/98 ( jela sam jučer češnjak po savjetu doktorice bez soli)
2/22 FET 2xmorula👎
Krenula jutros sa maticnom od Radosevica. Skoro se ispovracala jer zeludcu ne pase. Probati cu jos par dana, ali poznavajuci moj zeludac nista od toga😔😭 Valjda ce muz htjeti uzimati sta bi se reklo “da se ne baci” jer nije jeftina (a ja naravno uzela kuru za 3 mj🤡). Sretno ako koja cura nesto ima danas🤞
Jesi je kapala pod jezik? Da probaš više puta po kap?
2/22 FET 2xmorula👎
Jesi je kapala pod jezik? Da probaš više puta po kap?
Stavila pod jezik po uputstvu, ali zeludac odmah reagirao🙄
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Dobro jutro suborke 🌝he
Na UVZ se vidio jedan plod, drugog nema ☹ i srce ne kuca.
Rekli su da dođem za tjedan dana. Jako su me umirile, sestra je rekla da je bila 100 gore od mene da je stalno gledala bebu u ultrazvuku jer je radila u bolnici pa očito ima i briznijih i od mene. Rekle su da je prirodno da brinem i da sam čak u pravu jer mi je tlak previsok 180/ 97 tako da se moram i sa tim pozabaviti- pod hitno, dr mi je propisala što smijem jesti sa obzirom na tlak a što ne. Moram to sad pratiti ali nisam u šoku jer mi je mama se zbog previsokog tlaka morala pogoditi u 6mj trudnice i braco nije preživio, danas bi ali tad medicina nije bila jaka kao danas. Inače sve mi žene u obitelji imaju problema sa tlakom u trudnoći pa sam spremna i na hospitalizaciju ako bude potrebno.
Nisam se jučer javila jer sam morala po psa poslje ultrazvuka ( moji roditelji idu na GO pa ću im ja čuvati psa ♥️🐩♥️ pa sam bila sva u tome jer ima 12g i prebolio je karcinom… na kraju sam se ja sa mužem preselila kod roditelja da psa ne maltretiramo 😂😂😂 jer oni imaju dvorište na koje je navikao a ja sam u stanu, pa smo onda išli po svoje stvari).
Na večer mi je tlak bio 160/95.
Heeej, nisam ivf-ovka al imam hipertenziju u trudnoci. Pa samo da ti velim da uz super terapiju sve se moze :)
Malo je veca tlaka, malo malo nosim holter. Svaki dan doma mjerim tlak 3x dnevno. Pijem methyldopu 3x dnevno. Plus ja jos imam navodno gestacijski, no to je druga prica haha
No ove tablete su super, sve trudnoce oko mene oticu a ja u zivotu nisam imala tanje gleznjeve 🙈🤣 i sad mi je tlak cak i nizak pa eto ima cak i spomena o prirodnom porodu 💪
Tako da samo smirenooo, visoki tlak pod dobrom terapijom uopce nije frka :)
A srceko ti krene kucat kad beta bude preko 10 000, a hormoni hahaha e to je posebna ludnica no cim udes u drugo tromjesjecje lakse se dise haha
Sretno ❤️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Rebeka, je, 1.postupak je bio u Sparca, terapija je bila bemfola 225+menopur, ukljucen cetrotide i stoperica, od 6 stanica, 3 nisu bile dobre, i imala sam povisen preovulacijski progesteron radi cega smo morali ici u fet, ostala 1 blastica i beta negativna. Bila sam pomalo razocarana rezultatom, makar znam da je 1 put vise pogadanje..Poslije sam sam pod pritiskom okolice otisla u Cito, ali ni tamo nije bilo srece (blagi protokoli i nikad nista), makar mislim da je konstatno bio problem u tom preovulacijskom progesteronu kojeg dr Poljak nije ni mjerio. Nakon toga sam otisla za Zg, i dr Radoncic je detektira i povisen prolaktin (ukljucio bromergon) i suprefakt od prije pocetka ciklusa (pomaze da ne dode do prijevremenog porasta lh odnosno povecanog progesterona), vidim da je i tebi amh problem, moj topli savjet, pokusaj jos koji put u Sparca, a onda pravac Repromed, Lucinger, Ivf ..Zg je Zg :)
Da, to je plan, jos 1x Sparac a onda preko hzzo-a u Ivf. Nizak amh je kod mene 'jedini problem'.. idemo na kvalitetu JS jer kolicine nema.. uzimam dheu vec duze i manje vise sve preporuceno. Meni je progesteron nizi: 27.0 nmol/L..
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Rebeka, je, 1.postupak je bio u Sparca, terapija je bila bemfola 225+menopur, ukljucen cetrotide i stoperica, od 6 stanica, 3 nisu bile dobre, i imala sam povisen preovulacijski progesteron radi cega smo morali ici u fet, ostala 1 blastica i beta negativna. Bila sam pomalo razocarana rezultatom, makar znam da je 1 put vise pogadanje..Poslije sam sam pod pritiskom okolice otisla u Cito, ali ni tamo nije bilo srece (blagi protokoli i nikad nista), makar mislim da je konstatno bio problem u tom preovulacijskom progesteronu kojeg dr Poljak nije ni mjerio. Nakon toga sam otisla za Zg, i dr Radoncic je detektira i povisen prolaktin (ukljucio bromergon) i suprefakt od prije pocetka ciklusa (pomaze da ne dode do prijevremenog porasta lh odnosno povecanog progesterona), vidim da je i tebi amh problem, moj topli savjet, pokusaj jos koji put u Sparca, a onda pravac Repromed, Lucinger, Ivf ..Zg je Zg :)
Da, to je plan, jos 1x Sparac a onda preko hzzo-a u Ivf. Nizak amh je kod mene 'jedini problem'.. idemo na kvalitetu JS jer kolicine nema.. uzimam dheu vec duze i manje vise sve preporuceno. Meni je progesteron nizi: 27.0 nmol/L..
E dobro si odlucila, ma ovo je progesteron koji se digne prije ovulacije (kad ne treba).haha.pa ta pojava valjda stvori ne optimalan endometrij..a i mm je imao normalne nalaze pa nikad nista prirodno, dakle taj amh nas ocito zeza..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Dobro jutro suborke 🌝
Na UVZ se vidio jedan plod, drugog nema ☹ i srce ne kuca.
Rekli su da dođem za tjedan dana. Jako su me umirile, sestra je rekla da je bila 100 gore od mene da je stalno gledala bebu u ultrazvuku jer je radila u bolnici pa očito ima i briznijih i od mene. Rekle su da je prirodno da brinem i da sam čak u pravu jer mi je tlak previsok 180/ 97 tako da se moram i sa tim pozabaviti- pod hitno, dr mi je propisala što smijem jesti sa obzirom na tlak a što ne. Moram to sad pratiti ali nisam u šoku jer mi je mama se zbog previsokog tlaka morala pogoditi u 6mj trudnice i braco nije preživio, danas bi ali tad medicina nije bila jaka kao danas. Inače sve mi žene u obitelji imaju problema sa tlakom u trudnoći pa sam spremna i na hospitalizaciju ako bude potrebno.
Nisam se jučer javila jer sam morala po psa poslje ultrazvuka ( moji roditelji idu na GO pa ću im ja čuvati psa ♥️🐩♥️ pa sam bila sva u tome jer ima 12g i prebolio je karcinom… na kraju sam se ja sa mužem preselila kod roditelja da psa ne maltretiramo 😂😂😂 jer oni imaju dvorište na koje je navikao a ja sam u stanu, pa smo onda išli po svoje stvari).
Na večer mi je tlak bio 160/95.
Za srce je jos rano... i ja sam bila na pregledu sa 5+5 i nisu se culi otkucaji, na sljedecem pregledu sa 6+4 su se culi..
Mnogo srece ti zelim i sljedeci put da cujes taj divni zvuk 🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji