Anchy,nisam shvatila,ja sve gledam kroz prizmu da nekom pomognem ako mogu…i trudna sam,stvarno slabo kopčam kako vrijeme prolazi 😂😂😂
Ma sve 5 😊 i ja da nisam znala da je ona trudna isto bi se zamislila 🤭 super mi je sto si stavila trakicu da te lakse pratimo 😊😊
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy, jos jedan dokaz da sam se malo “poglupila” je mucenje oko trakice,cili dan sam se borila dok nisam uspjesno to odradila 😂😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Anchy, jos jedan dokaz da sam se malo “poglupila” je mucenje oko trakice,cili dan sam se borila dok nisam uspjesno to odradila 😂😂😂
Ja il sam u trudnoći priglupa Al ja nemogu nikako stavit ovu trakicu😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Lorena hahahhahaha,umirem o smija
Mene je na kraju uputila cura s foruma Zimske bebe,tamo se isto tipkam sa dragim zenicama ☺️ Sad cu ti ja pomoci: klikneš na sticker,izabereš stavku po stavku kako zelis da izgleda, odredis zadnji dan menstruacije i očekivani termin i klikneš Save. Zatim ti pise code snippet: klikneš Forums i Pseudo html
Zatim to kopiraš i zalijepiš u svom potpisu na forumu
Nadam se da ces sad uspit!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Pmak i Elle uzivajte s bebicama 🤗
Beba navijam za tvoje čudo 🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏
Arnoldica nek se čvrsto uhvati
Lita 🤞
Peggy 🤞🤞🤞🤞
Seniremmus kako si ti?
Sunflower ako nas citas javi nam se 🙏🙏🙏🙏
Lindsay jel još piškis 🤭🤭
Novopečene mame kako ste nam vi? Kako se snalazite? 😁
Čupica, MTB, SofiSofi, Sunny, Rita_55, manemoj, malotele, meto,Bajo, Dada, Women, MISS, Pami, Tiki, Nadalica 🤗🤗🤗🤗❤️❤️
Nije bas da sam novopecena, prije prepecena 😂😅 hodamo, pravimo korake, trcim za njima na sve strane, nesto pricaju izmedju sebe na neki jezik koji samo oni razume pa se odvale od smijeha, a ja samo gledam i topim se ❤️ ti uskoro kreces na postupak, kakav je plan ?
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Hope ne znam vašu dijagnozu osim onog što vidim u potpisu. Znači mikordelecije y kromosoma. Znaš li na kojoj regiji su mikrodelecije a, b ili c?
E vidis to bi mogla ispraviti u potpisu, mikrodelecije y kromosoma azfc regije.
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Fascinantna mi je povezanost blizanaca i njihov tajni jezik 😍
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Mislim da su se pojedine pretjerano uhvatile Razumne, svi se mi na svoj nacin borimo s neplodnosti (netko se povlaci u sebe, netko izbjegava krstenja i djecje rodendane, a netko nade ispusni ventil pisusi na forumu), na kraju krajeva anonimni forum tome i sluzi jer ocigledno imamo potrebu komunicirat sa zenama koje prolaze isto sto i mi. Na nikome od nas nije da procjenjuje tko je psihicki za, a tko nije za imat dijete. Strah je normalan, nakon toliko vremena ti je uspjelo i kao da znas da ti je to jedina sansa i sto ako je prokockas! A sto se tice padobranca na forumu, hvala Bogu pa nisi prolazila mpo pa ne znas koliko je to tesko, ne umanjujem ja tvoju brigu i strah za rodeno dijete, ali kao netko tko nije u mpo vodama ne znam sto radis na forumu..
A što točno znači padobranaca? Forum se zove Želim dijete, a ovo ostalo su mali podforumi sa različitim temama. Svi sve smiju komentirati. Ja sam najviše na temi Lh trakice. Koliko tamo žena bane samo tako sa sasvim petim pitanjem unazad godinu dana, ne vidim problem. Ne bi nikad ničiju borbu za dijete umanjivala, jer i samoj mi je trebalo preko 6 godina. Tako isto nikad ne treba uspoređivati mpo poteškoće i strah koje imaš za rođeno dijete, jer vjeruj mi, prevarila bi se, pogotovo kad imaš dijete sa nekom autoimunom bolesti kao ja (nije teška dijagnoza, no neću o detaljima, jer nije ni važno, ali vjeruj puuuno je to straha i brige). Taman posla da se natječemo kome je teže.
Želim svima da što prije dobijete svoje bebice, jer unatoč svemu, to je nešto najljepše🍀👶
Svi mi imamo svoje probleme i nedace neovisno o djeci, svakome je njegov problem "najveci", ali poanta je da je ovdje fokus na mpo postupcima. Ne umanjujem niciji problem, svak sebi trazi "podforum" koji najblize odgovara njegovoj problematici.
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Lorena moguće da imaš prevelik popis pa ti neće, moraš nešto izbrisati. Tako je meni bilo.
Zaboravila sam napisati da me baš baš razveselilo što je Bozma trudna. Znam da je prošla trnovit put. Takve priče mi daju posebnu nadu.
Ne mogu ni zamisliti kolika je to sreća.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Mislim da su se pojedine pretjerano uhvatile Razumne, svi se mi na svoj nacin borimo s neplodnosti (netko se povlaci u sebe, netko izbjegava krstenja i djecje rodendane, a netko nade ispusni ventil pisusi na forumu), na kraju krajeva anonimni forum tome i sluzi jer ocigledno imamo potrebu komunicirat sa zenama koje prolaze isto sto i mi. Na nikome od nas nije da procjenjuje tko je psihicki za, a tko nije za imat dijete. Strah je normalan, nakon toliko vremena ti je uspjelo i kao da znas da ti je to jedina sansa i sto ako je prokockas! A sto se tice padobranca na forumu, hvala Bogu pa nisi prolazila mpo pa ne znas koliko je to tesko, ne umanjujem ja tvoju brigu i strah za rodeno dijete, ali kao netko tko nije u mpo vodama ne znam sto radis na forumu..
A što točno znači padobranaca? Forum se zove Želim dijete, a ovo ostalo su mali podforumi sa različitim temama. Svi sve smiju komentirati. Ja sam najviše na temi Lh trakice. Koliko tamo žena bane samo tako sa sasvim petim pitanjem unazad godinu dana, ne vidim problem. Ne bi nikad ničiju borbu za dijete umanjivala, jer i samoj mi je trebalo preko 6 godina. Tako isto nikad ne treba uspoređivati mpo poteškoće i strah koje imaš za rođeno dijete, jer vjeruj mi, prevarila bi se, pogotovo kad imaš dijete sa nekom autoimunom bolesti kao ja (nije teška dijagnoza, no neću o detaljima, jer nije ni važno, ali vjeruj puuuno je to straha i brige). Taman posla da se natječemo kome je teže.
Želim svima da što prije dobijete svoje bebice, jer unatoč svemu, to je nešto najljepše🍀👶
Svi mi imamo svoje probleme i nedace neovisno o djeci, svakome je njegov problem "najveci", ali poanta je da je ovdje fokus na mpo postupcima. Ne umanjujem niciji problem, svak sebi trazi "podforum" koji najblize odgovara njegovoj problematici.
Mene najviše žalosti što se pojedini padobranci javljaju samo da napišu nekakvu kritiku.
A npr nikad ne upadnu da daju koristan savjet vezan npr. za mpo, spontani ili trudnoću.
Nismo svi isti i svatko se drugačije nosi sa strahovima i problemima. Nikome nije lijepo čitati takve postove, a pogotovo osobi kojoj je upućeno, bude joj još gore .
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji