Dobro jutro suborke 🌝
Na UVZ se vidio jedan plod, drugog nema ☹ i srce ne kuca.
Rekli su da dođem za tjedan dana. Jako su me umirile, sestra je rekla da je bila 100 gore od mene da je stalno gledala bebu u ultrazvuku jer je radila u bolnici pa očito ima i briznijih i od mene. Rekle su da je prirodno da brinem i da sam čak u pravu jer mi je tlak previsok 180/ 97 tako da se moram i sa tim pozabaviti- pod hitno, dr mi je propisala što smijem jesti sa obzirom na tlak a što ne. Moram to sad pratiti ali nisam u šoku jer mi je mama se zbog previsokog tlaka morala pogoditi u 6mj trudnice i braco nije preživio, danas bi ali tad medicina nije bila jaka kao danas. Inače sve mi žene u obitelji imaju problema sa tlakom u trudnoći pa sam spremna i na hospitalizaciju ako bude potrebno.
Nisam se jučer javila jer sam morala po psa poslje ultrazvuka ( moji roditelji idu na GO pa ću im ja čuvati psa ♥️🐩♥️ pa sam bila sva u tome jer ima 12g i prebolio je karcinom… na kraju sam se ja sa mužem preselila kod roditelja da psa ne maltretiramo 😂😂😂 jer oni imaju dvorište na koje je navikao a ja sam u stanu, pa smo onda išli po svoje stvari).
Na večer mi je tlak bio 160/95.
Ma to je super, mislim da je za srce svakako prerano, obicno se najranije vidi s 5+5 ttttTtt. Uf a tlak je previsok, nije ni cudno sta hiperventiliras, oce li ti ukljuciti kakve tablete, to je jako visok tlak da bi se regulirao prehranom..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Nadalica upsić mozda si mi slučajno uletila u to nabrajanje novih mama 🙈 juuuj znam o cem pričas ovo za blizance..od muza sestricna ih ima i kad su bili u toj fazi bili su mi ekstra smjesni i slatki 🥰 samo uzivajte 🤗🤗
Ribic 😂😂😂 kraljica si i gotovo 😂😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pmak i Elle uzivajte s bebicama 🤗
Beba navijam za tvoje čudo 🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏
Arnoldica nek se čvrsto uhvati
Lita 🤞
Peggy 🤞🤞🤞🤞
Seniremmus kako si ti?
Sunflower ako nas citas javi nam se 🙏🙏🙏🙏
Lindsay jel još piškis 🤭🤭
Novopečene mame kako ste nam vi? Kako se snalazite? 😁
Čupica, MTB, SofiSofi, Sunny, Rita_55, manemoj, malotele, meto,Bajo, Dada, Women, MISS, Pami, Tiki, Nadalica 🤗🤗🤗🤗❤️❤️
Nije bas da sam novopecena, prije prepecena 😂😅 hodamo, pravimo korake, trcim za njima na sve strane, nesto pricaju izmedju sebe na neki jezik koji samo oni razume pa se odvale od smijeha, a ja samo gledam i topim se ❤️ ti uskoro kreces na postupak, kakav je plan ?
Da da jos malooo 😬😬 jos 18 dana do prve bockalice 🤯 plan je gonal 150 od 3DC pa onda orgalutran 0,25 od 6DC i brevactide 10000
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nadalica upsić mozda si mi slučajno uletila u to nabrajanje novih mama 🙈 juuuj znam o cem pričas ovo za blizance..od muza sestricna ih ima i kad su bili u toj fazi bili su mi ekstra smjesni i slatki 🥰 samo uzivajte 🤗🤗
Ribic 😂😂😂 kraljica si i gotovo 😂😂😂😂
🥰
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Razumna drago mi je da je sve uredu ❤️ znaci opet ides 20.08? Ako imas inače visok tlak tek onda se ne smijes toliko zivcirati..vjerujem da ces sljedeci put cut srceko 🤞❤️
A gle ja bi htjela na silu da ova trudnica uspije, naravno kao i sve suborke. I još od ovih hormona nisam svoja.
A valjda je prirodno željeti dijete i živjeti za to.
Zanimljivo je kad se ja maknem od ivf i živim svoj život da mi i nije tragično što nemam dijete i da mogu zamisliti da ne dobijem svoje dijete (išla bi na posvajanje) ali čim počnem piti hormone kao da me nešto oduzme, postoji samo reprodukcija i samo to vidim i samo se time bavim. Doktorica mi je jučer na to rekla da se to zato zove drugo stanje, btw doktorica je bila jako ljubazna, draga, suosjećanja.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna, hvala ti sta si nam se javila ❤️ Kontroliraj tlak,pazi malo na prehranu i polako 🥰
Ribic, obozavan tvoju energiju i komentare 😂😂❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Razumna tako ti je slicno meni..znaci cijeli mjesec sam ok i pozitivna..i ono razmisljam pa dobro ako ne uspije posvojit cemo i to sve...ali onda kad me spuca PMS plačem jer nikad necu bit trudna i nikad necu osjetit bebu u trbuhu i nikad necu imat malu malu bebu..sve je to normalno..samo moramo naučit kontrolirat sve to..ok je imat i loše dane pa zena si nisi kamen ali samo je bitno da se naučiš kontrolirat..kad te pukne val loših misli moras se prebacit na pozitivu..ja bi svakako na tvom mjestu trazila i neke dodatne tablete za tlak...jer iskreno nije ti se za igrat sa visokim tlakom pogotovo u trudnoći...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
😂😂😂😂 hahhahahahahahha,ludilo 😂😂😂😂😂 legenda si 😂😂😂
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
Namjenjeno za RIBIC 😂😂
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
Razumna-drago mi je da je za sad sve u redu,za srceko je jos rano (tako mislim),a na sljedecem ultrazvuku ce bit 💜💜💜💜💜💜💜
Ti se sad potrudi maximalno da budes smirena i da uzivas sto vise mozes (zbog tlaka) i misli na svoju bebicu 🤞🏻😘
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
Sortiraj odgovore
Najstariji