Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    13. Kolovoz 2021. 20:52

Lindsay beta je 🔝😍, neka se samo pravilno dupla 🍀
    Ana26 ajde barem nesto, drago mi je da ne moras na kiretazu ❤💪🏻
    T_Ivy lavice 💪🏻❤
    Hvala curke svima na podrsci, navijam za sve da sto prije i vi vidite svoje bebe slatkice 🤗

💛🧡

• vickivale
    13. Kolovoz 2021. 20:59

Ancy je jedina shvatila 🤣🤣 morala sam se malo našaliti jer je baš eruptiralo ovo... Na razumnu sam mislila

Dvojajcane blizanke 🍒

malamaka
    13. Kolovoz 2021. 21:13

Pozdrav cure😍👋🏻. Evo koračamo lagano u 36. tjedan i trenutno ima oko 2700g💙🙏🏻. Bebač nam se stalno skriva, nijednom ga nismo uspjeli vidjeti na 3D.🥴 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

simba
    13. Kolovoz 2021. 21:14

Hope33

Mislim da su se pojedine pretjerano uhvatile Razumne, svi se mi na svoj nacin borimo s neplodnosti (netko se povlaci u sebe, netko izbjegava krstenja i djecje rodendane, a netko nade ispusni ventil pisusi na forumu), na kraju krajeva anonimni forum tome i sluzi jer ocigledno imamo potrebu komunicirat sa zenama koje prolaze isto sto i mi. Na nikome od nas nije da procjenjuje tko je psihicki za, a tko nije za imat dijete. Strah je normalan, nakon toliko vremena ti je uspjelo i kao da znas da ti je to jedina sansa i sto ako je prokockas! A sto se tice padobranca na forumu, hvala Bogu pa nisi prolazila mpo pa ne znas koliko je to tesko, ne umanjujem ja tvoju brigu i strah za rodeno dijete, ali kao netko tko nije u mpo vodama ne znam sto radis na forumu..

A što točno znači padobranaca? Forum se zove Želim dijete, a ovo ostalo su mali podforumi sa različitim temama. Svi sve smiju komentirati. Ja sam najviše na temi Lh trakice. Koliko tamo žena bane samo tako sa sasvim petim pitanjem unazad godinu dana, ne vidim problem. Ne bi nikad ničiju borbu za dijete umanjivala, jer i samoj mi je trebalo preko 6 godina. Tako isto nikad ne treba uspoređivati mpo poteškoće i strah koje imaš za rođeno dijete, jer vjeruj mi, prevarila bi se, pogotovo kad imaš dijete sa nekom autoimunom bolesti kao ja (nije teška dijagnoza, no neću o detaljima, jer nije ni važno, ali vjeruj puuuno je to straha i brige). Taman posla da se natječemo kome je teže. 
    Želim svima da što prije dobijete svoje bebice, jer unatoč svemu, to je nešto najljepše🍀👶

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    13. Kolovoz 2021. 21:21

....i što se tiče Razumne i njene sapunice, ne vidim ni tu problem da čuje malo i drugu, oštriju stranu. Mora se probuditi iz tog jadikovanja i pripremiti za najvažniju ulogu u životu. Borila se za dijete, dobila dugoočekivani plusić, i njene prve misli su da se nada spontanom iliti biokemijskoj, a pak u drugom komentaru planira ubiti muža i sebe.😳🙄 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Anči 💕
    13. Kolovoz 2021. 21:40

malamaka

Pozdrav cure😍👋🏻. Evo koračamo lagano u 36. tjedan i trenutno ima oko 2700g💙🙏🏻. Bebač nam se stalno skriva, nijednom ga nismo uspjeli vidjeti na 3D.🥴

Još malo i stize 🥰💙 sramezljiva beba 🤭🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Ana26
    13. Kolovoz 2021. 21:45

Curke hvala vam što me bodrite i navijate za mene. 
    Ja mislim da sve cure imaju strahove, ali ne pišu, Razumna piše jer joj je tako lakše. Vjerujem da nije doslovno mislila za ubojstvo,nego tako rekla u afektu. A za biokemijsku je rekla prije bete. Tko bi si poželio spontani? 
    Nije lijepo za pročitati kad netko upadne s ružnim komentarima, sve se može i na lijep način reći, a s takvim nastupom se Razumnoj odmaže,a ne da pomaže.
    Kad uđe u sigurnije tjedne bit će opuštenija ,a pogotovo kad osjeti bebine udarce.
    Ja bih voljela da se toliko ne brinem ,ali mi je sad od samog početka krenulo loše s hematomima,ugrušcima i krvarenjem. Čim vidim krv noge mi se odsjeku iako većina mpo trudnica krvari. 
    Razumna javi nam kako je prošao uzv.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Hope0306
    13. Kolovoz 2021. 21:47

Leli91 rekli su da ako u TESE nisu našli da neće moći niti u micro Tese te da sa tom dijagnozom niti nije kandidat za taj postupak.. Na našu žalost, no eto vrijedi pitati dalje.
    Hvala ti za kontak 🤗🤗

🧚‍♀️27
    AMH 30.5
    Anti TPO 61.4
    🦸‍♂️28
    Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
    1/21 TESE 3 spermatida
    4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
    10.5. aspiracija - 16 oocita
    Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
    8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa

Leli91
    13. Kolovoz 2021. 21:57

Hope ne znam vašu dijagnozu osim onog što vidim u potpisu. Znači mikordelecije y kromosoma. Znaš li na kojoj regiji su mikrodelecije a, b ili c? 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• Josipab
    13. Kolovoz 2021. 22:25

Anchy, nisam shvatila,ja sve gledam kroz prizmu da nekom pomognem ako mogu…i trudna sam,stvarno slabo kopčam kako vrijeme prolazi 😂😂😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.