Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Koka33
    11. Kolovoz 2021. 14:04

iris_iris

Koka33

Oprostite što upadam, čitam vas s vremena na vrijeme, imam par pitanja, ako mi netko može pomoći? Promijenila bih kliniku, IVF mi je na prvom mjestu, ali pošto zapisuju tek za iduću godinu, tražim gdje bih mogla prije. Razmišljam o sv.Duhu, do sad sam bila kod Škvorca, tako da ne znam kakav je pristup u državnim bolnicama? Treba li test na covid bez obzira na cijepljenje? Rade li se zahvati vikendom, imaju li anesteziju? Prije nego se naručim na konzultacije voljela bih ako mi netko može dati friške info o tome…

Pozdrav Koka33, dobrodošla i još brže otišla trudnai ti si kao ja leteća. Ako smijem pitati koji je razlog zbog kojeg mijenjaš kliniku? Jer je meni Škvorc isto neka opcija, pa da pitam

Čekam FET već pola godine jer mi se endo ne zadebljava, a oni ne priznaju niti jednu drugu terapiju osim estrofema i flastera, na koju očito ne reagiram niti ne pokušavaju nešto promijeniti. Vidim da sam u sličnoj situaciji kao i ti, da i ti tražiš gdje još ovu jesen ubacit se, pa ako saznaš javi 😊

Ja: 30 god (PCOS, AMH 65,anovulatorni ciklusi)
    On: 33 (tvrdoglav, ostalo sve super)
    2godine pokušavanja
    AIH 10/20 -
    AIH 11/20 -
    01/21 IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) ET odgođen

iris_iris
    11. Kolovoz 2021. 14:05

more2309

Bebozao mi je sto je takav ishod. Normalno da te muci zasto se to ponovilo i da se bojis za dalje, svakako porazgovaraj sa doktorom i vidi da li mozes jos neke pretrage napravit.
    Irisidenticno kod mene, ja se isto pogubim od uzbuđenja, pa sam si znala pisat pitanja 🙈. Dr. L. ti malo govori, on vise za sebe komentira i razgovara sam sa sobom tokom pregleda, ali na svako pitanje ces dobit odgovor.
    Arnoldice drzim fige da nas razveselis sa velikom i lijepom betom 🙏🙏🙏🤞🤞🤞!!

haha, da, tak i ja sve zapisujem, al nekad se ne snađem nadovezat na odgovor  super, može on i sa sobom i sa mnom razgovarati, glavno da se skužimo na kraju 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Kacusha
    11. Kolovoz 2021. 14:12

Beba zao mi je 💔 Arnoldica drzim fige 🙏🌺 Iris ja sam prosla kod Škvroca dva postupka imam još dva FETa. Meni se osobno ne sviđa što je njemu kao sve ok i ne salje dalje na pretrage. Stigao mi nalaz histeroskopije pozitivna na NK stanice, on kaze nije to zabrinjavajuce. A bas osjecam da je kod mene problem imunitet, posto imam vec autoimunu bolest. Ako ne upale Fetovi idem i ja dalje 😁. Ovo ce mi biti 4. transfer. Ako ides kod njih naruci se kod dr. Lane, meni je draza. Sretno ❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

iris_iris
    11. Kolovoz 2021. 14:22

Koka33

iris_iris

Koka33

Oprostite što upadam, čitam vas s vremena na vrijeme, imam par pitanja, ako mi netko može pomoći? Promijenila bih kliniku, IVF mi je na prvom mjestu, ali pošto zapisuju tek za iduću godinu, tražim gdje bih mogla prije. Razmišljam o sv.Duhu, do sad sam bila kod Škvorca, tako da ne znam kakav je pristup u državnim bolnicama? Treba li test na covid bez obzira na cijepljenje? Rade li se zahvati vikendom, imaju li anesteziju? Prije nego se naručim na konzultacije voljela bih ako mi netko može dati friške info o tome…

Pozdrav Koka33, dobrodošla i još brže otišla trudnai ti si kao ja leteća. Ako smijem pitati koji je razlog zbog kojeg mijenjaš kliniku? Jer je meni Škvorc isto neka opcija, pa da pitam

Čekam FET već pola godine jer mi se endo ne zadebljava, a oni ne priznaju niti jednu drugu terapiju osim estrofema i flastera, na koju očito ne reagiram niti ne pokušavaju nešto promijeniti. Vidim da sam u sličnoj situaciji kao i ti, da i ti tražiš gdje još ovu jesen ubacit se, pa ako saznaš javi 😊

Joj, da, to je frustrirajuće kad moraš sam istraživati što bi još mogao umjesto da se prepustiš doktorima. Ne mogu se sad sjetit tko od curka ovdje je imao problem sa zadebljavanjem endometrija, pa je sad trudna, znam da nekom piše u potpisu. A ja javim sve što saznam i što odlučimo na kraju 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

• more2309
    11. Kolovoz 2021. 14:28

ribic

More2309Jesam li ja to dobro shvatila da zelis pola godine nakon carskog na transfer?

Nakon carskog je preporuka min 3 godine izmedu dva poroda. Molim te posavjetuj se s doktorima jer to moze bit jako opasno.

To bi bila moja zelja, ali naravno da necu ici ako ne bude sve ok. Mislim da to na kraju nece bit prije godine dana. Kod Podobnika su mi rekli nakon godine dana i moja ginekologicama mi je rekla da nakon godine dana mogu slobodno, samo je bitno napravit detaljan pregled da se vidi u kakvom je stanju maternica i cvrstoca oziljka. Ovih 6 mjeseci su vise moje zelje i nadanja, nece to sigurno biti prije godine dana i to uz uvjet da bude sve u redu. Svakako cu otici kod vise ginekologa na pregled i cut njihovo misljenje na temelju pregleda, nista ne radim na svoju ruku 🤣😆!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• ribic
    11. Kolovoz 2021. 14:33

More2309 Ok, svakako provjeri :)

Ja osobno bih minimalno 2 god napravila do druge trudnoce ako je bio carski. Ne bih se s tim zezala. Znam da nama svima vrijeme curi plus i ivf prici smo. Al ono, treba i paziti…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

iris_iris
    11. Kolovoz 2021. 14:34

Kača 🌺

Beba zao mi je 💔 Arnoldica drzim fige 🙏🌺 Iris ja sam prosla kod Škvroca dva postupka imam još dva FETa. Meni se osobno ne sviđa što je njemu kao sve ok i ne salje dalje na pretrage. Stigao mi nalaz histeroskopije pozitivna na NK stanice, on kaze nije to zabrinjavajuce. A bas osjecam da je kod mene problem imunitet, posto imam vec autoimunu bolest. Ako ne upale Fetovi idem i ja dalje 😁. Ovo ce mi biti 4. transfer. Ako ides kod njih naruci se kod dr. Lane, meni je draza. Sretno ❤️

Hvala Kača na info! Baš ću si zapisati dr. Lana. Slažem se, ni meni se to ne bi svidjelo. Ti si na svoju ruku išla na histeroskopiju? Kod njih ili? A nadam se da će ti sad upaliti pa da nećeš morati mijenjati! Sretno ❤️

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

• more2309
    11. Kolovoz 2021. 14:42

ribic

More2309Ok, svakako provjeri :)

Ja osobno bih minimalno 2 god napravila do druge trudnoce ako je bio carski. Ne bih se s tim zezala. Znam da nama svima vrijeme curi plus i ivf prici smo. Al ono, treba i paziti…

U potpunosti si u pravu. Nikako ne treba riskirat i treba se dobro konzultirat prije neke odluke. Zdravlje je na prvom mjestu i ne bih se s njim igrala 🙂.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• more2309
    11. Kolovoz 2021. 14:44

Ribic ti uskoro kreces, jos malo i 9. mjesec je tu 🙂🙂🙂🍀🍀🍀🤞🤞🙏🙏🙏!!!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

peggy95
    11. Kolovoz 2021. 15:00

AuroraB

peggy95

Cure beta je 6.4 .. odjavljujem se na neko vrijeme jer nemam snage više
    Sretno svima❤️

Žao mi je😑… Pošto beta nije nula, bilo bi dobro da za koji dan napraviš test da vidiš da li je skroz otišla beta, da nebi slučajno nastavila rasti kako je kod mene bio slučaj.. Drž' se!

U petak je moram ponovit.. reko mi doktor sa nastavim još s terapijom(utrićima) pa ćemo vidit u petak. Reko mi je da se ne nadam, naravno ni ne nadam se s tako malom betom. 
    Uzet ćemo pauzu sigurno jedan ciklus 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.