Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivevk
    11. Kolovoz 2021. 20:22

Btw.. Zao mi je zbog losih vijesti danas... Preletila sam samo forum..
    Curke drzite se, idemo dalje🤞🤞🤞🤞💓💓💓💓

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Anči 💕
    11. Kolovoz 2021. 20:28

Peggy zao mi je 😏 drzi se i odmori se 
    Beba zao mi je jako...
    Magnolia čestitam na dečkiću 🤗
    Arnoldica PUPOO 🥳🥳🥰
    Ivevk kad bi trebala krenut 😊
    Koka dobro nam došla i što prije otišla na neke vedrije teme 🤗 jesi probala sa ananasom i ciklom zadebljat endo? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• ribic
    11. Kolovoz 2021. 20:35

Sto se tice bmi ja sam dosla do 25 sto je za mene puno. I bila na cca +10kg. I nitko mi nista nije rekao.

Sad to skidam. Ne zbog ivf nego sebe.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lindsay
    11. Kolovoz 2021. 20:41

annboleyn

Lindsay

annboleyn

Cure, jesu li vam govorili na mpo klinici koliki BMI bi bio pozeljan za postupak? Ja sam jos uvijek u procesu skidanja kila, vec sam na -10kg 💪, voljela bih da znam na koliko bi bilo idealno da dotjeram kilazu 😀

Cestitam na skidanju kilograma 💪
    Ja sam na 7 kg viska od idealnog i nije mi se prigovaralo, a jednu pacijenticu su zamolili probati skinuti koji kilogram prije postupka i upisali je za 10 mj stimulaciju . Ona je na 30 kg viska.
    Mislim da je od doktora do doktora.

Hvala 🤗
    Ja sam trenutno u okviru preporucenog intervala, BMI mi je 23 ali ja imam tu tzv. pojasnu gojaznost koja je riziko faktor za razne bolesti a ne vjerujem ni da je za ivf dobra.
    Btw. cestitam na pozitivnim testovima, neka samo tamne 🤞, sjecam te se jos sa “lh trakica”, bas mi je drago zbog tebe, zapravo drago mi je zbog svake djevojke/zene kojoj uspije

Hvala ti. Da , ja sam na forumu starosjedioc, dugo se borimo za potomka ❤❤❤❤

Anči 💕
    11. Kolovoz 2021. 20:42

Curke 19 nas je upisano za deveti mjesec 🤭🤭 bit ce to pravi baby boom 😍
    Miss_Ivy kako si ti? Kako seka?
    Ribic na kolko si sad minusa? 
    Mare0208 i Nakapakica ako nas citate saljem pozdrav 🤗
    Ma2013 kakvi su planovi kod tebe

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• ribic
    11. Kolovoz 2021. 20:56

Anchy321 evo od 1.7. na -7kg. Al jbg, onih +10 sam bila prije postupka. A onda sam jos u stimulaciji i trudnoci (do medikamentoznog prekida) natukla jos 4-5kg. Tak da me sad jos ceka barem jos jednom 7kg za skinut :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

GPgirl
    11. Kolovoz 2021. 21:07

Ivevk

Curke da Vam javim.. Odoh ja sljedeci mjesec probat u prirodnom ciklusu, al privatno, ne preko hzzo-a… 🙈
    Danas dogovorila😁😁😁😁
    E sad, jel ima koja cura na ovom forumu (nisam bas nesto do sada obracala pozornost na to) da je uspjelo u prirodnom ciklusu?🤔

Ne znam na forumu, ali znam curu koja je oba puta ostala trudna iz prirodnog, a iz 7 stimuliranih nista🤷‍♀️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    11. Kolovoz 2021. 21:11

anchy321

Curke 19 nas je upisano za deveti mjesec 🤭🤭 bit ce to pravi baby boom 😍
    Miss_Ivy kako si ti? Kako seka?
    Ribic na kolko si sad minusa?
    Mare0208 i Nakapakicaako nas citate saljem pozdrav 🤗
    Ma2013 kakvi su planovi kod tebe

Ja jos cekam da mi se u 12mj netko pridruzi🙈 Mislim da i Winky ide u prirodni u 9 mj.

Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025

GPgirl
    11. Kolovoz 2021. 21:12

ribic

Anchy321 evo od 1.7. na -7kg. Al jbg, onih +10 sam bila prije postupka. A onda sam jos u stimulaciji i trudnoci (do medikamentoznog prekida) natukla jos 4-5kg. Tak da me sad jos ceka barem jos jednom 7kg za skinut :)

Regulirala prehranu + vjezbanje ili imas kakav magicni trik🤔🤣

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

• Ivevk
    11. Kolovoz 2021. 21:14

anchy321

Peggy zao mi je 😏 drzi se i odmori se
    Beba zao mi je jako…
    Magnolia čestitam na dečkiću 🤗
    Arnoldica PUPOO 🥳🥳🥰
    Ivevk kad bi trebala krenut 😊
    Kokadobro nam došla i što prije otišla na neke vedrije teme 🤗 jesi probala sa ananasom i ciklom zadebljat endo?

Ej.. Sljedeci mjesec kad dobijem moram se javit..
    E sad me zanima sve vezano za prirodni ciklus.. Kako podignit sve na jednu visu razinu, endometrij i ostalo u roku mjesec dana?
    Jel ima uopce smisla ic u prirodnom, jel ima kakve sanse? 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.