Cure beta je 6.4 .. odjavljujem se na neko vrijeme jer nemam snage više
Sretno svima❤️
Žao mi je😑... Pošto beta nije nula, bilo bi dobro da za koji dan napraviš test da vidiš da li je skroz otišla beta, da nebi slučajno nastavila rasti kako je kod mene bio slučaj.. Drž' se!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Stella1987
Pa koliko je vama traja aspiracija? Pa meni cijela apsiracija trajala max 1 min… i to oba puta. I sa 12 js?! I jos sam imala jednu krvavu cistu od 9 cm kroz koju su isli i nista ni pik osjetila… Bas cudno, ali svakako se slazem sve smi razlicite. Mene je to toliko opilo da sam se samo smijala i cisto mi je sve bilo ravno, i niceg se ne sjecam 😂😂 prefora jedva cekam novu aspiraciju samo zbog toga.. bo valjda na mene tako djeluje
Lita, i mene je boljelo kao što Stella kaže, imala sam 19 jajnih stanica. Dr.G. je to rješio u 3 uboda koje je malo proroštao lijevo-desbo po jajnicima, ali jako sam ih osjetila sva 3 i plakala sam na stolu tih minutu a koktel me je držao ošamućenom, ali što mi to znači kad sam bol dosta osjetila. Sad bar znam da na moj organizam taj dolantin djeluje bezveze i pretpostavljam da mi neće baš djelovati ni na porodu
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Cure ja sam sada bila na ultrazvuku.. Jedina dobra vijest je da nema ništa van maternice, nije vanmaterična, ali nema ništa ni u maternici.. Sutra ponovno moram napraviti betu, a u ponedjeljak opet na pregled.. Sutra očekujem pad bete.. Samo ne znam zbog čega 2 put za redom biokemijska..
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Cure ja sam sada bila na ultrazvuku.. Jedina dobra vijest je da nema ništa van maternice, nije vanmaterična, ali nema ništa ni u maternici.. Sutra ponovno moram napraviti betu, a u ponedjeljak opet na pregled.. Sutra očekujem pad bete.. Samo ne znam zbog čega 2 put za redom biokemijska..
Baš mi je žao 😟 Ne razumijem otkud onda tolika beta ako se ne vidi ništa.. Sva sreća pa nije vanmaternična. Drži se ❤️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Pa ne traje dugo apsiracija dok te pripreme bla bla dok te pikne par puta ja sam eo osjetila možda u manjoj mjeri kako je inače ali je boljelo i samo zbog toga mi je krivo što nemam 🐧 vjerujem da sve ovisi i o položaju jajnika i svega još je od stimulacije sve nekako osjetljivo ali eto meni nije bezbolno baš...
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Beba baš mi je žao 😭
Ali sljedeći put je treća sreća ili kako kažu, treći put i Bog pomaže🙏🙏🙏🙏 ♥️♥️♥️♥️
Jako mi je zao 😔
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Baš mi je žao probajte razgovarati s dr ako ima još nešto od pretraga što se može napraviti 🤞
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Seni remuss vidi onda je stvarno valjda kako na koga.. jer sto se tice poroda, ja sam bas pickica 😂😂 znaci umrla sam od boli al ono doslovno da su mi sestre rekle da sam pickica i kakva cu to mama biti 😂😂 dobro ovi u ri su debili sto se toga tice al svejedno zelim reci da sam bas osjetljiva na porodajnu bol..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Irisznam da svaki neuspjeh frustrira i srusi nas, ali uvijek treba smoci snage za dalje. Meni je uvijek pomagalo, da odmah nesto krenem planirat, pa makar to nesto bilo za godinu dana. Mislim da ti je pametno se upisat preko HZZO jer se dugo ceka na red, ne znam di bi ti bilo najbolje jer nemam iskustva, također mislim da ako ikako mozete financijski se pokrit da probate u međuvremenu privatno. Ja sam bila kod Lučingera i zadovoljna sam. Malo mi se cinilo to sve kao na traci i kaoticno, imala sam osjecaj da on to nista ne pamti i da ce mi nesto pobrkat, ali na kraju je to sve super ispalo, nista mi nije pobrkao ili zaboravio nazvat za transfer 😆!
Pegy zao mi je, rijeci utjehe sada slabo znace. Dajte si vremena da to prebolite, skupite snage i krenite dalje. Samo si dajte vremena. ❤❤
Da, planiranje olakša, samo da imam neki dalji cilj koji čekam. Sad sam zato malo pogubljena jer ne znam kud krenuti, ali nadam se da ću brzo to razriješit sad. A to ko na traci, da, a ja od uzbuđenja pola stvari ne pitam kad me tak požuruju nego poslije doma kuham hehe voljela bih da se negdje na miru sjednemo, dogovorimo.. al teško je to naći kad su svugdje gužve, znam, moram se samo bolje pripremit heheh Lučinger me zanima, da "probam" jednom i kod njega tako da malo naginjem tome, ali evo vidjet ću kroz par dana - pa javim
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Žao mi je
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji