Cure beta je 6.4 .. odjavljujem se na neko vrijeme jer nemam snage više
Sretno svima❤️
Zao mi je😔 Drzi se
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Manemoj koliko je beba veća?
Ma ništa strašno.. tjedan dana veći što se zapravo i poklapa sa transferom ali kad oni službeno mjere po zadnjoj menstruaciji.. na svakom UZV mi stoji tjedan dana ranije od termina predviđen datum poroda..
Nego nikako da pitam a možda sam i propustila, jel ti čekaš curicu ili dečka? 😊
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj koliko je beba veća?
Ma ništa strašno.. tjedan dana veći što se zapravo i poklapa sa transferom ali kad oni službeno mjere po zadnjoj menstruaciji.. na svakom UZV mi stoji tjedan dana ranije od termina predviđen datum poroda..
Nego nikako da pitam a možda sam i propustila, jel ti čekaš curicu ili dečka? 😊
Nisi propuatila nego nisam napisala, dečko je. I meni izbaciva po uzv 10 dana prije tremin, i tako od pocetka. Ma mozda oni to ni ne mogu bas u tocno odrediti. Cula sam prica gdje je receno da ce beba imati skoro 5kg a na kraju bude 3kg.
Asli, super, cim je stalo krvarenje situacija se stabilizirala i sigurno si mirnija :) i da,dobrodošle mucnine! 😂😂😂 ma bit ce to super,jos par dana do pregleda 🍀
Ja sam super, drugo tromjesečje je stvarno blaženo sta se tice simptoma,bas sam živnila jer se vratila energija i nema mucnina, na pregledu je sve bilo kako treba tako da sam trenutno psihicki bas super!🥰
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Magnolia, cestitam na pišulincu ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Asli,super, cim je stalo krvarenje situacija se stabilizirala i sigurno si mirnija :) i da,dobrodošle mucnine! 😂😂😂 ma bit ce to super,jos par dana do pregleda 🍀
Ja sam super, drugo tromjesečje je stvarno blaženo sta se tice simptoma,bas sam živnila jer se vratila energija i nema mucnina, na pregledu je sve bilo kako treba tako da sam trenutno psihicki bas super!🥰
Jesi ti isto ko i ja imala bliznacku trudnoću u početku?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Asli,super, cim je stalo krvarenje situacija se stabilizirala i sigurno si mirnija :) i da,dobrodošle mucnine! 😂😂😂 ma bit ce to super,jos par dana do pregleda 🍀
Joj super, znači sad lijepo uživaš u trudnoći 🙂
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Lorena, nisam,otpocetka je jedna bebica 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Iris znam da svaki neuspjeh frustrira i srusi nas, ali uvijek treba smoci snage za dalje. Meni je uvijek pomagalo, da odmah nesto krenem planirat, pa makar to nesto bilo za godinu dana. Mislim da ti je pametno se upisat preko HZZO jer se dugo ceka na red, ne znam di bi ti bilo najbolje jer nemam iskustva, također mislim da ako ikako mozete financijski se pokrit da probate u međuvremenu privatno. Ja sam bila kod Lučingera i zadovoljna sam. Malo mi se cinilo to sve kao na traci i kaoticno, imala sam osjecaj da on to nista ne pamti i da ce mi nesto pobrkat, ali na kraju je to sve super ispalo, nista mi nije pobrkao ili zaboravio nazvat za transfer 😆!
Pegy zao mi je, rijeci utjehe sada slabo znace. Dajte si vremena da to prebolite, skupite snage i krenite dalje. Samo si dajte vremena. ❤❤
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Stella1987
Pa koliko je vama traja aspiracija? Pa meni cijela apsiracija trajala max 1 min… i to oba puta. I sa 12 js?! I jos sam imala jednu krvavu cistu od 9 cm kroz koju su isli i nista ni pik osjetila… Bas cudno, ali svakako se slazem sve smi razlicite. Mene je to toliko opilo da sam se samo smijala i cisto mi je sve bilo ravno, i niceg se ne sjecam 😂😂 prefora jedva cekam novu aspiraciju samo zbog toga.. bo valjda na mene tako djeluje
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji