Dobro jutro lavice ❤!
Dugo me nije bilo na forumu, ali sam vas povremeno citala iz prikrajka, ali nisam imala snage pisat, a kasnije nisam imala vremena. Uglavnom, 02.10.2020. sam imala FET, vracena su mi dva 🐧🐧, jedan pingvinic upravo spava u kinderbetu, a drugi se prestao razvijati u 8 tjednu 😥. Trudnoca je prvih 3 mjeseca bila jako teska zbog mucnina, teske upale sinusa i jos su mi dijagnosticirali gestacijski dijabetes, koji sam prehranom drzala pod kontrolom i svaki put su mu profili u Petrovoj bili super. Kasnije mi je trudnoca bila blazeno stanje, imala sam energije na pretek, uopce me hormoni nisu lupali, bila sam skroz opustena i bezbrizna, sto je skroz cudno jer sam inace panicar i stalno nesto promisljam i analiziram. Taman pred porod smo zavrsili renovaciju cijelog stana i torbu sam spakirala tek u 38.tjednu, dobro da nije krenulo ranije 😆! 18.06.2021. u 09:02 na svijet dolazi moja dugo zeljena curica ❤❤❤! Porodila sam se tocno u 39.tjednu, carskim rezom kod Podobnika. Trudnoca je bila vise nego uredna, na svakom pregledu je bilo sve savrseno, preboljela sam i koronu u trudnoci, bez ikakvih simptoma. Sad kad mi se je sve sleglo, ponovno vam se pridruzujem, a i mi se planiramo vratiti po bracu ili seku kod dr. Lucingera 🙂🙂! Cure svima vam zelim da sto prije i bezbolnije dođete do svog cilja 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏! U velikom sam zaostatku, pa necu sve unazad citat, ali brzo cu vas polovit 😎!
Ajme čestitam❤️❤️❤️ sjećam se kad si pisala tad prije! Hvala što si podijelila iskustvo, zvuči savršenosretno onda sad dalje, 7 smrzlića, bit će to super🤞🤞🤞
Hvala 😘😘😘! Iskreno, fali mi to razdoblje trudnoce 😆! Je, kod mene je stvarno sve bilo super, dobila sam svega 3 kg u trudnoci, a rodila curicu od 3510 grama. Poslje poroda sam dosta izgubila, izasla sam sa 57 kg iz rodilista, doma pala na 45, sad sam se dobila i dosla na 53. Spasio me vitamin B od Twinlaba. Kako si ti? Koji su tvoji daljnji planovi?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Anchy mi smo super, mučnine prestale! izgleda da imamo dečka i curicu, no dr.G. će još spolove potvrditi na anatomy scanu 30.08.
bebice su jednako velike, super rastu i jako su aktivne, osjećam njihovo lepršanje po trbuhu od 15.tjedna
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Dobro jutro lavice ❤!
Dugo me nije bilo na forumu, ali sam vas povremeno citala iz prikrajka, ali nisam imala snage pisat, a kasnije nisam imala vremena. Uglavnom, 02.10.2020. sam imala FET, vracena su mi dva 🐧🐧, jedan pingvinic upravo spava u kinderbetu, a drugi se prestao razvijati u 8 tjednu 😥. Trudnoca je prvih 3 mjeseca bila jako teska zbog mucnina, teske upale sinusa i jos su mi dijagnosticirali gestacijski dijabetes, koji sam prehranom drzala pod kontrolom i svaki put su mu profili u Petrovoj bili super. Kasnije mi je trudnoca bila blazeno stanje, imala sam energije na pretek, uopce me hormoni nisu lupali, bila sam skroz opustena i bezbrizna, sto je skroz cudno jer sam inace panicar i stalno nesto promisljam i analiziram. Taman pred porod smo zavrsili renovaciju cijelog stana i torbu sam spakirala tek u 38.tjednu, dobro da nije krenulo ranije 😆! 18.06.2021. u 09:02 na svijet dolazi moja dugo zeljena curica ❤❤❤! Porodila sam se tocno u 39.tjednu, carskim rezom kod Podobnika. Trudnoca je bila vise nego uredna, na svakom pregledu je bilo sve savrseno, preboljela sam i koronu u trudnoci, bez ikakvih simptoma. Sad kad mi se je sve sleglo, ponovno vam se pridruzujem, a i mi se planiramo vratiti po bracu ili seku kod dr. Lucingera 🙂🙂! Cure svima vam zelim da sto prije i bezbolnije dođete do svog cilja 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏! U velikom sam zaostatku, pa necu sve unazad citat, ali brzo cu vas polovit 😎!
Čestitam od ❤️❤️❤️
Kad stignes možeš li malo podijeliti dojmove s poroda s obzirom da i ja planiram tamo roditi.
Carski je bio dogovoren ili?
Hvala 😘😘😘! Nema problema, ja nisam trudnocu vodila kod njih, na prvi pregled sam isla u 35. tjednu. Carski je bio dogovoren zbog gestacijskog dijabetesa jer se tada ceka maksimalno do 39. tjedna
Super, hvala ti.. ja vodim kod njih jer sam tamo bila u postupku pa sam i ostala ali ne poznam nikoga tko je tamo rodio pa me zanimalo..
Mene više zanima ako krenem vaginalno koliko čekaju kad skuze da vaginalno ipak neće ići 😅 ne bi baš da me muče 15 sati pa onda carski 😅
Ali je doktorica isto rekla da ćemo nakon 36 tjedna pričati o tome jer je moja bebica isto stalno veća pa ćemo vidjeti šta i kako 😊
Bitno mi je da su prema bebicama super i da se dobro brinu za njih..
Reci mi samo, jesu ti pokazali ista prije nego si izašla? Kako previti bebu barem? Meni je isto prva i nisam to nikad radila pa ono 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
more2309 haha, vjerujem, ako je bila mirna trudnoća onda je to najbolje razdoblje - znaš da beba stiže, ali još uvijek si laganini s 57 na 45, bome fino, jel znaš zašto? super da si se dobila
već dva mjeseca znači uživate vi curke, baš mi je super da odmah razmišljate za dalje da bude mala razlika. Kad onda krećete?
Ja sam ok, malo su me zgazila loša iskustva - promijenili kliniku i nekak krenuli optimistično, onda od 3 postupka u 2 bilo neko sranje, pa smo sad malo izgubljeni, pokušavamo napravit plan za dalje. Promijenit ćemo opet kliniku, ali nije lako jer su svuda već gužve. No dobro, valjda ćemo uspjeti, osvježit ću neke nalaze i možda još nešto odradit što nisam radila dok čekam.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Anchy nas dvije smo dobro, Doris papa i napreduje lijepo. U dva tjedna je dobila 420g i sada ima 2800… Ne dojim jer je tesko uskladiti to s pracenjem obroka kolicinski, a ni ona nije previse zainteresirana, izdajam se pa joj to dajem uz ad. Bitno mi je sada da napreduje, a kasnije mogu probati uspostaviti dojenje ako budem imala i dalje mlijeka i ako ona bude htjela.
Sve u svemu, jos se navikavamo jedna na drugu. Tata je angaziran maksimalno i nije mu nista tesko napraviti, samo sto je poceo raditi ovaj tjedan pa mi je malo tesko ujutro sama s njom biti, jos ako krenu grcevi, ne stignem ni na wc ni jesti. No, prezivjet cemo ta tri mjeseca prilagodbe pa cemo, nadam se, lakse dalje. Nadam se da si ti ok i drzim fige da ti se svi planovi ostvare.
Pozdrav velika i svima ostalima. Samo hrabro, bez panike i nepotrebnog stresa jer sam po sebi, put u mpo vodama je tezak i treba biti cvrst i jak u glavi da se sve to prođe… Ali isplati se na kraju maksimalno.
❤️
Cestitam na curici ❤❤❤! Slicna je situacija bila i kod mene, ja nisam imala dovoljno mlijeka, pa sam kombinirala uz AD, onda sam se pocela izdajat svakih 3 sata, ali nikad nisam mogla dosec da njene potrebe. Uzasno sam se osjecala sto ne mogu dojit i bas mi je bilo tesko. Nakon mjesec dana je iskljucivo na AD i moram priznat da sam puno smirenija i opustenija, trebalo mi je vremena da to prihvatim, ali sada imam puno vise snage i energije za bebicu, nisam vise opterecena izdajanjem i kolicinama. Na kraju je najbitnije da bebice napreduju i budu zadovoljne❤❤❤🥰🥰🥰
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Anchy mi smo super, mučnine prestale!izgleda da imamo dečka i curicu, no dr.G. će još spolove potvrditi na anatomy scanu 30.08.
bebice su jednako velike, super rastu i jako su aktivne, osjećam njihovo lepršanje po trbuhu od 15.tjedna
woooow curka i decko, bas lijepo, cestitam
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Iris iris
Vidim da si mijenjala kliniku, iz ivf u repromed. Da li si imala neki razlog ili?
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Iris iris
Vidim da si mijenjala kliniku, iz ivf u repromed. Da li si imala neki razlog ili?
ne ne, Sveti Duh pa Repromed. Sad planiram IVF preko Hzzo-a ako uspijem - to u 1. mj tek jer su puni do kraja god. A prije toga moram naći gdje bi u 9./10. mj, da ne izgubim previše vremena...
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
more2309 haha, vjerujem, ako je bila mirna trudnoća onda je to najbolje razdoblje - znaš da beba stiže, ali još uvijek si laganinis 57 na 45, bome fino, jel znaš zašto? super da si se dobila
već dva mjeseca znači uživate vi curke, baš mi je super da odmah razmišljate za dalje da bude mala razlika. Kad onda krećete?
Ja sam ok, malo su me zgazila loša iskustva - promijenili kliniku i nekak krenuli optimistično, onda od 3 postupka u 2 bilo neko sranje, pa smo sad malo izgubljeni, pokušavamo napravit plan za dalje. Promijenit ćemo opet kliniku, ali nije lako jer su svuda već gužve. No dobro, valjda ćemo uspjeti, osvježit ću neke nalaze i možda još nešto odradit što nisam radila dok čekam.
Nitko ne zna sto mi se dogodilo, pretpostavljaju da je zbog stitnjace i iscrpljenosti. Malo sam psihicki bila potonula, ali sad to sve ide na bolje. Kad krecemo, ne znam ni sama, uopce ne znam kad bi me dr. primio, jel postoji neki rok koji mora proc nakon carskog, da bi me primili u postupak, odnosno na transfer? Ja bih voljela za nekih 6 -7 mjeseci, naravno ako bude sve u redu. Zao mi je zbog svega sto ti se izdogađalo 😞, bitno da se sad preslozite, skupite snage i krenete dalje u borbu. Napravite plan i iskoristite ovo vrijeme dok su godisnji po svuda, da se smirite, napunite baterije, prikupite nove nalaze i da imate sve spremno za dalje. O kojoj klinici razmisljate?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji