Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    11. Kolovoz 2021. 09:06

Ako ti to sto znaci, ja sam imala dogovoreno ali mi je dva dana orije punkcije otpao jer je utz bio los

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Josipab
    11. Kolovoz 2021. 09:13

Sretno cure danas 🍀
    Elle,neka je bebica dobro,ti pokusaj ipak vise mirovati zbog svog mira u glavi ali slobodno odradi setnjicu,izadi navecer kad padne vrucina itd,slusaj svoje tijelo
    Evo ja bi ti tako postupila 😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Lita.1234
    11. Kolovoz 2021. 09:14

Cure sve koje ste u Ivfu nije vam potrebno za punkciju anestezija, mene niti jednom nisu uspavali a sada sam imala aspiraciju 12 js i niti jednu nisam osjetila. Samo sam se smijala. Znaci koktel je prejak i toliko te osamuti kao da si popio pola boce votke 😂😂 a nakon 20 min mozes doma

9 oplodeno 🥰🤞

• Lorena3009
    11. Kolovoz 2021. 09:18

elle 🙋‍♀️

anchy321

Pmak i Elle uzivajte s bebicama 🤗
    Beba navijam za tvoje čudo 🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏
    Arnoldica nek se čvrsto uhvati
    Lita 🤞
    Peggy 🤞🤞🤞🤞
    Seniremmus kako si ti?
    Sunflower ako nas citas javi nam se 🙏🙏🙏🙏
    Lindsay jel još piškis 🤭🤭
    Novopečene mame kako ste nam vi? Kako se snalazite? 😁
    Čupica, MTB, SofiSofi, Sunny, Rita_55, manemoj, malotele, meto,Bajo, Dada, Women, MISS, Pami, Tiki, Nadalica 🤗🤗🤗🤗❤️❤️

Hvala ti, moja bebica je dobro 💕, i dalje imam manji hematom. Ova dr. ne preporuča strogo mirovanje i rekla je da su inače podijeljena mišljenja doktora na tu temu. 😑 i sad ne znam kaj da radim, da nađem neku zlatnu sredinu između strogog mirovanja i mirovanja? 🤣

Meni dr kad je na zadnjem pregledu reka i dalje mirovat, pitala sam ga sta mu to znači. Da mi točno kaze sta smim sta ne. I reka je poštedno mirovanje. Ništa fizički teško, sta manje čučnjeva i savijanja stomaka, više lezat i setat nego sidit. Ne usisavat, ništa sta aktiviramo trbušne mišiće. Setnja kaze da, lagano, ne brzo. Kod mene nije hematom nego 2 gestacijska od odumrlog blizanaca koja je nisko, pa radi nje. Da ne dode do krvarenja. 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Lita.1234
    11. Kolovoz 2021. 09:22

Anchy mene mici sa liste, cula se sa ivfom i prestajem sa terapijom. Fet u 9 mj..  da li netko zna do kada je Maricic na Go? Zab sam pitati? Cini mi se do 15.8? Ili

9 oplodeno 🥰🤞

• more2309
    11. Kolovoz 2021. 09:28

Dobro jutro lavice ❤!
    Dugo me nije bilo na forumu, ali sam vas povremeno citala iz prikrajka, ali nisam imala snage pisat, a kasnije nisam imala vremena. Uglavnom, 02.10.2020. sam imala FET, vracena su mi dva 🐧🐧, jedan pingvinic upravo spava u kinderbetu, a drugi se prestao razvijati u 8 tjednu 😥. Trudnoca je prvih 3 mjeseca bila jako teska zbog mucnina, teske upale sinusa i jos su mi dijagnosticirali gestacijski dijabetes, koji sam prehranom drzala pod kontrolom i svaki put su mu profili u Petrovoj bili super. Kasnije mi je trudnoca bila blazeno stanje, imala sam energije na pretek, uopce me hormoni nisu lupali, bila sam skroz opustena i bezbrizna, sto je skroz cudno jer sam inace panicar i stalno nesto promisljam i analiziram. Taman pred porod smo zavrsili renovaciju cijelog stana i torbu sam spakirala tek u 38.tjednu, dobro da nije krenulo ranije 😆!  18.06.2021. u 09:02 na svijet dolazi moja dugo zeljena curica ❤❤❤! Porodila sam se tocno u 39.tjednu, carskim rezom kod Podobnika. Trudnoca je bila vise nego uredna, na svakom pregledu je bilo sve savrseno, preboljela sam i koronu u trudnoci, bez ikakvih simptoma. Sad kad mi se je sve sleglo, ponovno vam se pridruzujem, a i mi se planiramo vratiti po bracu ili seku kod dr. Lucingera 🙂🙂! Cure svima vam zelim da sto prije i bezbolnije dođete do svog cilja 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏! U velikom sam zaostatku, pa necu sve unazad citat, ali brzo cu vas polovit 😎!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Lindsay
    11. Kolovoz 2021. 09:30

Ivevk

Cure jutro.. Pitanje za cure koje su isle u Osijek i u Petrovu..
    Sad sam okolo zvala za prirodni ciklus kakvo je stanje, jel se ceka..
    U IVF gdje sam ja ne rade prirodni ciklus vec samo blagu i potpunu stimulaciju jer tako imaju ugovor preko Hzzo-a..
    Pa me zanima kakvi su u Petrovoj i Osijeku..
    Lista cekanja za stimulirani su velike, al za prirodni kazu da ide sve brzo..

Ja sam na prirodnjak dosla u Osijeku odmah s menstruacijom na red. Sretno 💪

Lindsay
    11. Kolovoz 2021. 09:32

Sretno svima danas!!!
    Anchy piskim 😗😗😗
    Kako je kod mame? 

Anči 💕
    11. Kolovoz 2021. 09:34

more2309

Dobro jutro lavice ❤!
    Dugo me nije bilo na forumu, ali sam vas povremeno citala iz prikrajka, ali nisam imala snage pisat, a kasnije nisam imala vremena. Uglavnom, 02.10.2020. sam imala FET, vracena su mi dva 🐧🐧, jedan pingvinic upravo spava u kinderbetu, a drugi se prestao razvijati u 8 tjednu 😥. Trudnoca je prvih 3 mjeseca bila jako teska zbog mucnina, teske upale sinusa i jos su mi dijagnosticirali gestacijski dijabetes, koji sam prehranom drzala pod kontrolom i svaki put su mu profili u Petrovoj bili super. Kasnije mi je trudnoca bila blazeno stanje, imala sam energije na pretek, uopce me hormoni nisu lupali, bila sam skroz opustena i bezbrizna, sto je skroz cudno jer sam inace panicar i stalno nesto promisljam i analiziram. Taman pred porod smo zavrsili renovaciju cijelog stana i torbu sam spakirala tek u 38.tjednu, dobro da nije krenulo ranije 😆! 18.06.2021. u 09:02 na svijet dolazi moja dugo zeljena curica ❤❤❤! Porodila sam se tocno u 39.tjednu, carskim rezom kod Podobnika. Trudnoca je bila vise nego uredna, na svakom pregledu je bilo sve savrseno, preboljela sam i koronu u trudnoci, bez ikakvih simptoma. Sad kad mi se je sve sleglo, ponovno vam se pridruzujem, a i mi se planiramo vratiti po bracu ili seku kod dr. Lucingera 🙂🙂! Cure svima vam zelim da sto prije i bezbolnije dođete do svog cilja 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏! U velikom sam zaostatku, pa necu sve unazad citat, ali brzo cu vas polovit 😎!

Čestitaam na curici ❤️ bebica vas prati s neke druge strane i pazi na seku 🙏🥰  Kako se snalazis sa bebicom? 
    Wauu 7 🐧 
    Za koliko odprilike planiras ic u FET? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    11. Kolovoz 2021. 09:36

Lindsay

Sretno svima danas!!!
    Anchy piskim 😗😗😗
    Kako je kod mame?

I jel tamni 🤭 
    Odlično 🥰 sad imam u planu doć tek sljedeće ljeto, ali ne sama 🤭🤭🤭🤞🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.