Ako ti to sto znaci, ja sam imala dogovoreno ali mi je dva dana orije punkcije otpao jer je utz bio los
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sretno cure danas 🍀
Elle,neka je bebica dobro,ti pokusaj ipak vise mirovati zbog svog mira u glavi ali slobodno odradi setnjicu,izadi navecer kad padne vrucina itd,slusaj svoje tijelo
Evo ja bi ti tako postupila 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure sve koje ste u Ivfu nije vam potrebno za punkciju anestezija, mene niti jednom nisu uspavali a sada sam imala aspiraciju 12 js i niti jednu nisam osjetila. Samo sam se smijala. Znaci koktel je prejak i toliko te osamuti kao da si popio pola boce votke 😂😂 a nakon 20 min mozes doma
9 oplodeno 🥰🤞
Pmak i Elle uzivajte s bebicama 🤗
Beba navijam za tvoje čudo 🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏
Arnoldica nek se čvrsto uhvati
Lita 🤞
Peggy 🤞🤞🤞🤞
Seniremmus kako si ti?
Sunflower ako nas citas javi nam se 🙏🙏🙏🙏
Lindsay jel još piškis 🤭🤭
Novopečene mame kako ste nam vi? Kako se snalazite? 😁
Čupica, MTB, SofiSofi, Sunny, Rita_55, manemoj, malotele, meto,Bajo, Dada, Women, MISS, Pami, Tiki, Nadalica 🤗🤗🤗🤗❤️❤️
Hvala ti, moja bebica je dobro 💕, i dalje imam manji hematom. Ova dr. ne preporuča strogo mirovanje i rekla je da su inače podijeljena mišljenja doktora na tu temu. 😑 i sad ne znam kaj da radim, da nađem neku zlatnu sredinu između strogog mirovanja i mirovanja? 🤣
Meni dr kad je na zadnjem pregledu reka i dalje mirovat, pitala sam ga sta mu to znači. Da mi točno kaze sta smim sta ne. I reka je poštedno mirovanje. Ništa fizički teško, sta manje čučnjeva i savijanja stomaka, više lezat i setat nego sidit. Ne usisavat, ništa sta aktiviramo trbušne mišiće. Setnja kaze da, lagano, ne brzo. Kod mene nije hematom nego 2 gestacijska od odumrlog blizanaca koja je nisko, pa radi nje. Da ne dode do krvarenja.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Anchy mene mici sa liste, cula se sa ivfom i prestajem sa terapijom. Fet u 9 mj.. da li netko zna do kada je Maricic na Go? Zab sam pitati? Cini mi se do 15.8? Ili
9 oplodeno 🥰🤞
Dobro jutro lavice ❤!
Dugo me nije bilo na forumu, ali sam vas povremeno citala iz prikrajka, ali nisam imala snage pisat, a kasnije nisam imala vremena. Uglavnom, 02.10.2020. sam imala FET, vracena su mi dva 🐧🐧, jedan pingvinic upravo spava u kinderbetu, a drugi se prestao razvijati u 8 tjednu 😥. Trudnoca je prvih 3 mjeseca bila jako teska zbog mucnina, teske upale sinusa i jos su mi dijagnosticirali gestacijski dijabetes, koji sam prehranom drzala pod kontrolom i svaki put su mu profili u Petrovoj bili super. Kasnije mi je trudnoca bila blazeno stanje, imala sam energije na pretek, uopce me hormoni nisu lupali, bila sam skroz opustena i bezbrizna, sto je skroz cudno jer sam inace panicar i stalno nesto promisljam i analiziram. Taman pred porod smo zavrsili renovaciju cijelog stana i torbu sam spakirala tek u 38.tjednu, dobro da nije krenulo ranije 😆! 18.06.2021. u 09:02 na svijet dolazi moja dugo zeljena curica ❤❤❤! Porodila sam se tocno u 39.tjednu, carskim rezom kod Podobnika. Trudnoca je bila vise nego uredna, na svakom pregledu je bilo sve savrseno, preboljela sam i koronu u trudnoci, bez ikakvih simptoma. Sad kad mi se je sve sleglo, ponovno vam se pridruzujem, a i mi se planiramo vratiti po bracu ili seku kod dr. Lucingera 🙂🙂! Cure svima vam zelim da sto prije i bezbolnije dođete do svog cilja 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏! U velikom sam zaostatku, pa necu sve unazad citat, ali brzo cu vas polovit 😎!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Cure jutro.. Pitanje za cure koje su isle u Osijek i u Petrovu..
Sad sam okolo zvala za prirodni ciklus kakvo je stanje, jel se ceka..
U IVF gdje sam ja ne rade prirodni ciklus vec samo blagu i potpunu stimulaciju jer tako imaju ugovor preko Hzzo-a..
Pa me zanima kakvi su u Petrovoj i Osijeku..
Lista cekanja za stimulirani su velike, al za prirodni kazu da ide sve brzo..
Ja sam na prirodnjak dosla u Osijeku odmah s menstruacijom na red. Sretno 💪
Dobro jutro lavice ❤!
Dugo me nije bilo na forumu, ali sam vas povremeno citala iz prikrajka, ali nisam imala snage pisat, a kasnije nisam imala vremena. Uglavnom, 02.10.2020. sam imala FET, vracena su mi dva 🐧🐧, jedan pingvinic upravo spava u kinderbetu, a drugi se prestao razvijati u 8 tjednu 😥. Trudnoca je prvih 3 mjeseca bila jako teska zbog mucnina, teske upale sinusa i jos su mi dijagnosticirali gestacijski dijabetes, koji sam prehranom drzala pod kontrolom i svaki put su mu profili u Petrovoj bili super. Kasnije mi je trudnoca bila blazeno stanje, imala sam energije na pretek, uopce me hormoni nisu lupali, bila sam skroz opustena i bezbrizna, sto je skroz cudno jer sam inace panicar i stalno nesto promisljam i analiziram. Taman pred porod smo zavrsili renovaciju cijelog stana i torbu sam spakirala tek u 38.tjednu, dobro da nije krenulo ranije 😆! 18.06.2021. u 09:02 na svijet dolazi moja dugo zeljena curica ❤❤❤! Porodila sam se tocno u 39.tjednu, carskim rezom kod Podobnika. Trudnoca je bila vise nego uredna, na svakom pregledu je bilo sve savrseno, preboljela sam i koronu u trudnoci, bez ikakvih simptoma. Sad kad mi se je sve sleglo, ponovno vam se pridruzujem, a i mi se planiramo vratiti po bracu ili seku kod dr. Lucingera 🙂🙂! Cure svima vam zelim da sto prije i bezbolnije dođete do svog cilja 🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏! U velikom sam zaostatku, pa necu sve unazad citat, ali brzo cu vas polovit 😎!
Čestitaam na curici ❤️ bebica vas prati s neke druge strane i pazi na seku 🙏🥰 Kako se snalazis sa bebicom?
Wauu 7 🐧
Za koliko odprilike planiras ic u FET?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sretno svima danas!!!
Anchy piskim 😗😗😗
Kako je kod mame?
I jel tamni 🤭
Odlično 🥰 sad imam u planu doć tek sljedeće ljeto, ali ne sama 🤭🤭🤭🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji