Iris_iris BetaPlus je prije mjesec dana zapisivala za rujan preko hzzo. Probaj naz. Obavezne su prije konzultacije i onda te zapisu.
Moj muz se cijepio Pfizerom (krajem 6.mj druga doza) i inace imao savrsen spermiogram. Nadam se da ce tako i ostati :)
Ja sam se htjela cijepit da izbjegnem pcr ali:
- u vinogradskoj onda izbjegnem pcr ali moram cekati mjesec dana od druge duze (znaci gubim 2 mj u biti)
- netko je tu napisao da poliklinika ivf svejedno trazi pcr (iako su cijepljen)
Sukladno istome ne vidim neki benefit istoga za sebe (trenutno).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Hej cure,sretno svima 🍀🍀🍀
https://ibb.co/T4BmMCh
može pomoć oko nalaza?
može pomoć oko nalaza?
Pratim jer i ja cekam ovaj nalaz, a doslo da je APCR nizak. Keep me in loop pls 🙂
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Peggy jesam svaki dan i ciklu i ananas i brazilske i nemam pojma ni sto vise i embrio glue i booster i nista 😩😩
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Stela1987
A to sam i mislila.. sa živcima nisam više na TI, bar što se tiče postupaka jer sam ispucala sve do sad stvarno, uvijek mi je bio neki peh, neki problem, zadnjih par postupaka stalno nešto. Iako bi sve istrpila da bude dobro (kao i većina nas naravno), ali nemam baš vremena za gubljenje na čekanje. Razmišljala sam možda ići kod dr. Pavičić-Baldani, ali moram razmisliti s obzirom na sve. Hvala ti
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Mag.nolia a da, svatko nešto priča i slažem se da sad nije vrijeme za "eksperimentiranje". Ja svakako ne bih, kod nas je u meni problem a sad razmišljamo hoće li on to riješiti... hvala ti na info
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
može pomoć oko nalaza?
Ja imam isti nalaz, samo mi je ovaj drugi AA, a ne AC kao kod tebe. Ne znam koja je razlika. Meni su svi drugi nalazi bili uredni pa mi je doktorica rekla da je to sve u redu, da su to neki divlji tipovi. Pijem umjesto folacina aktivni oblik folne kiseline, folate. To znam da je korisno za takve mutacije.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Irisvratila sam se u Petrovu nakon IVF-a jer sam imala jako veliko povjerenje u svoju doktoricu, imam ga i danas, međutim kad sve skupa zbrojim i oduzmem, a ponajviše svoje neke pehove u dosadašnjim postupcima, nemam više vremena za jedan tako veliki sistem kao što je u Petrovoj… Trebaju mi brže reakcije na sam tijek postupka, instantna komunikacija i stalan doktor na kojeg se mogu osloniti, a ne da u suzama tumaram hodnicima i tražim objašnjenja na neke događaje u postupku (iako se slično dogodilo i u IVF-u da sad nejdem u detalje), a to se može dobiti samo u privatnoj poliklinici. Prvi puta sam bila kod dr. Maričića, a sada sam kod dr. G. jer sam tako tražila.
E baš to je moje razmišljanje, nemam vremena za propuste i pehove, želim bar jedan postupak po PS-u da ide sve pa da onda kažem ok, stvarno sam težak slučaj, a ne svaki put neki peh već na pola pa se kao ipak nadaš.. ma joj.. Ja sam isto mislila tražiti dr. G! Ajde baš ću te pratiti i javim, naravno, kud smo krenuli. Sretno
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Aurora mah mah 😘
Zabb sam ti reci da mi tvoj protokol zvuci obecavajuce i naravno da ti zelim najuspjesniji postupak po pitanju svega🤞🤞🍀
Magnolia tko je na zamjeni kod nasih? Sestre su mi rekle bile da dolazi doktorev sin, a dr. Pa da ce preuzeti postupke.. jel istina, kakav je?
Avocado nemoj sama prestajati sa th. iako bi bilo najbolje.. Nazovi svog dr i obasni situaciju jer ne znamo u kojem trenu je beta pocela padati ni jel se plod poceo formirati nekad. U tom slucaju bi bila potrebna i kiretaza, iako mala je beta za to pa ce najvjerojatnije otic sve cim krene.
Josipa ticker 😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Iris_irisBetaPlus je prije mjesec dana zapisivala za rujan preko hzzo. Probaj naz. Obavezne su prije konzultacije i onda te zapisu.
Moj muz se cijepio Pfizerom (krajem 6.mj druga doza) i inace imao savrsen spermiogram. Nadam se da ce tako i ostati :)
Ja sam se htjela cijepit da izbjegnem pcr ali:
- u vinogradskoj onda izbjegnem pcr ali moram cekati mjesec dana od druge duze (znaci gubim 2 mj u biti)
- netko je tu napisao da poliklinika ivf svejedno trazi pcr (iako su cijepljen)
Sukladno istome ne vidim neki benefit istoga za sebe (trenutno).
aha, e super za ove info, hvala ti! tako nekako i mi planiramo, valjda će biti ok svima nama!
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Avocado
Da li si pitala svoje mpo doktore dali prestati sa terapijom? Ja bi definitivno prestala, naravno da bi brze padala, progesteron zavarava tijelo da je trudno i neda mu da odbacuje plod. To je moje misljenje, i to mi jedino ima logike. Ja sam sam prestala
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji