Jutro cure.. 6:00 ja kao vjestac hodam po apartmanu, budim ljude..🥴🥴🥴🥴
Reko ode napravit test🤔... Skuham kavu, vratim se u wc i naravno NEGATIVAN.. Kako sam i rekla..🙈
Eto... Sad fino popijem kavu s mirom dok se djeca ne podizu i pravac plaza😁😁😁😁😁😁
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Reko ode napravit test🤔… Skuham kavu, vratim se u wc i naravno NEGATIVAN.. Kako sam i rekla..🙈
Eto… Sad fino popijem kavu s mirom dok se djeca ne podizu i pravac plaza😁😁😁😁😁😁
Dobro jutro. I ja se rano budim , ali volim odspavati popodne kad si stavim ultrice.
Sinoć sam imala jake grceve a nisam puno bila vani, baš sam imala osjećaj da ću dobiti mjesecnicu, a i kalendarski pada na jucer pa sam i popila jedan ultric. Muž me tjesio da je to zapravo dobro... uglavnom on se nekako skroz promjenio i što god ja kažem on kaže da je to dobro, i da to baš tako treba biti, ma preuzeo je moju osobnost
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Reko ode napravit test🤔… Skuham kavu, vratim se u wc i naravno NEGATIVAN.. Kako sam i rekla..🙈
Eto… Sad fino popijem kavu s mirom dok se djeca ne podizu i pravac plaza😁😁😁😁😁😁
Dobro jutro. I ja se rano budim , ali volim odspavati popodne kad si stavim ultrice.
Sinoć sam imala jake grceve a nisam puno bila vani, baš sam imala osjećaj da ću dobiti mjesecnicu, a i kalendarski pada na jucer pa sam i popila jedan ultric. Muž me tjesio da je to zapravo dobro… uglavnom on se nekako skroz promjenio i što god ja kažem on kaže da je to dobro, i da to baš tako treba biti, ma preuzeo je moju osobnost
To sto imaš grčeve ne mora biti nista loše. Beba se ugnježđuje , implantira to ti je posljedica toga. Tako je meni moja ginica objasnila. To je dobro.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Dobro jutro cure. Ja kad čitam sve vaše strahove, i mene počne biti😂. Ja sam prošla jednu prirodnu trudnoću u kojoj sam od početka imala menstrualne grčeve, sve me bolilo dole ali ni u jednom trenutku nisam mislila da je to nešto loše i prolazila sam kroz tu trudnoću bez 100 upita nad glavom. A sad kad sam u mpo jedan dan mislim si, sve će biti dobro oad ostaneš trudna, a onda drugi dan razmišljam šta ako ne bude sve kao sa prvom, posebno čitajući vaša iskustva... Evo je meni 2 dnt i ja već osluškujem da li me išta boli, a ono ništa, kao da nisam ni bila na transferu🙈
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Ivevk!!! Znaci isla sam na forum cim sam otvorila oci samo da me razveselis!!!!!! 😩😩😔😔 bas uzasss!!! Jooj. Zao mi je draga 😔😔 ❤️
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Kao i sve vi moje drage suborke jedva čekam trudnoću ( 7g braka!) S mozem sam 11g i u tom vremenu svi su nam prijatelji i rodbina dobili djece koliko žele pa čak i više neplanirano.
A mi smo izolirani slučaj . Oni smo kojima su se prvo rugali da trče za karijerom, a sad nas žale.
Normalno da mislim da ne mogu iznjeti zdravu trudnoću i roditi zdravo dijete kad je sva te loša energija prešla na mene.
I zato sam sva u panici i van sebe. Doslovno 7 ljudi zna što mi se događa ( 2 jer su bili sa nama na piću kad je došao nalaz bete pa to nisam mogla sakriti).
Osjetljiva sam na svaki grč i čim me nesto zaboli odmah pomislim da sam ja kriva jer sam hodala 10min 😭
Ja uopće ne znam jer smijem sjediti u turskom sjedu.
2/22 FET 2xmorula👎
Ivevk!!! Znaci isla sam na forum cim sam otvorila oci samo da me razveselis!!!!!! 😩😩😔😔 bas uzasss!!! Jooj. Zao mi je draga 😔😔 ❤️
A sta sad... Jebi ga, vise srece drugi put...🙈
Sad jos betu tu izvadim radi reda da im mogu javit u polikliniku da vidimo sta cemo s terapijom i to je to..
😁😁😁😁
Sad se ode fino okupat 😜😂😂
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Ivevk žao mi je što je negativan 😔😔
Razumna pa vidi svoju betu, a znaš kakva je moja a ja se još nadam i trudim se biti opuštena 😂😂 kako ti tvoje srce kaže radi.. Realno kako god sjediš mislim da mrvici ne možeš ništa, još je ona malena.. Samo se opusti i bit će sve kako treba biti ❤️❤️
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Dobro jutro cure 🤗
Ivevk zao mi je znog testa..ali uzivaj sad ostatak vremena na moru..napuni baterije i onda u nove pobjede 😊
Razumna nemoj razmisljat tako negativno..naravno da mozes i hoćeš rodit zdravo dijete i iznjet zdravu trudnoću...stvarno se trebas probat maksimalno opustit..imam dojam da si ti stalno nesto napeta i da samo vrtis negativne stvari po glavi...uzivaj i sjedi kako ti se sjedi..kasnije u trudnoći ćeš sama vidjet sta ti paše, a sta ne..izbaci negativu iz glave i ubaci pozitivu..imas odlicnu betu, opusti se i uzivaj 😉
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure moje hvala vam ♥️🥰
Jako se bojim i jako sam napeta jer u utorak vadim betu i svašta može biti. Samo kad se sjetim Sunny suze mi krenu na oči 😭
Baš se bojim i ne mogu si pomoći. Dok ne rodim neću kupiti jednu stvar za bebu koliki strah osjećam.
Beba koliko sam ja skuzila doktora beta je okvirna veličina, može biti zamaskirana može biti svašta . Ja nekako po pitanju trudnoće mislim da su sve žene bolje od mene tako da mislim da ti imaš bolje izglede od mene da dođeš do bebe 🤱🏼🥰♥️
2/22 FET 2xmorula👎