Ivevk jeste blizu biograda /sibenika? Da se vidimo i upoznamo 😂😂 nazdravimo casicom i da nam se djeca podruze 😂😂 kad je vec sve u kurcu.. ahahha
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Bok drage cure! Dugo nisam pisala, tu i tamo prođem i pročitam vas... Znam da je bilo i lijepih i tužnih vijesti .. i moram reći da sam se i radovala s lijepim vijestima i tugovala s tužnim .. Sunny drži se ❤️❤️
Nisam baš tu aktivna više , svaki put kad se ulogiram naiđem na šiz od Razumne… Sorry ženska, ali smaraš ... Možda da se otvori nova tema vezano uz psihološku pomoć i podršku u MPO postupcima, ovdje se previše počelo pričati samo o psiho stanjima, fali mi konkretne medicine .. svaka čast na Bogu, ali MPO zaziva znanost...
Uživajte u ljetu, xoxo
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Ivevk jeste blizu biograda /sibenika? Da se vidimo i upoznamo 😂😂 nazdravimo casicom i da nam se djeca podruze 😂😂 kad je vec sve u kurcu.. ahahha
Ej vrlo rado, al sam na Ugljanu na otoku 🙈
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
E jbg Ivevk .. drugom prilikom 😂
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Drage cure i ja vas čitam i iako ne komentiram, molim vas skulirajte se. Ako je potrebno potražite pomoć jer ovo ne vodi ničemu i to govorim u najboljoj namjeri... Ja sam prošla blighted ovum, biokemijsku, rani porod djeteta s Down sindromom i ne pada mi napamet da se žalim! Idemo dalje! A pogotovo ova silna negativa s prvom betom 500! Pa ljudi bi dali bubreg za takav nalaz.
Također, liječnici ću isto ljudi i imaju svoje živote i pravo na godišnji odmor. Za hitne slučajeve postoji hitna služba... Svima želim sve najbolje, pusa od izmučene ali sretne trudnice
Dvojajcane blizanke 🍒
E jbg Ivevk .. drugom prilikom 😂
Ma ne sumnjam da cemo se sresti jednom 😉😁
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Drage cure i ja vas čitam i iako ne komentiram, molim vas skulirajte se. Ako je potrebno potražite pomoć jer ovo ne vodi ničemu i to govorim u najboljoj namjeri… Ja sam prošla blighted ovum, biokemijsku, rani porod djeteta s Down sindromom i ne pada mi napamet da se žalim! Idemo dalje! A pogotovo ova silna negativa s prvom betom 500! Pa ljudi bi dali bubreg za takav nalaz.
Također, liječnici ću isto ljudi i imaju svoje živote i pravo na godišnji odmor. Za hitne slučajeve postoji hitna služba… Svima želim sve najbolje, pusa od izmučene ali sretne trudnice
❤️❤️❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Bok drage cure! Dugo nisam pisala, tu i tamo prođem i pročitam vas… Znam da je bilo i lijepih i tužnih vijesti .. i moram reći da sam se i radovala s lijepim vijestima i tugovala s tužnim .. Sunny drži se ❤️❤️
Nisam baš tu aktivna više , svaki put kad se ulogiram naiđem na šiz od Razumne… Sorry ženska, ali smaraš … Možda da se otvori nova tema vezano uz psihološku pomoć i podršku u MPO postupcima, ovdje se previše počelo pričati samo o psiho stanjima, fali mi konkretne medicine .. svaka čast na Bogu, ali MPO zaziva znanost…
Uživajte u ljetu, xoxo
🎯🎯🎯👏
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Ivevkglupi test 😤 uživaj na moru i iskupaj se i za nas 😊 i ja bi tako išla na moreeee
Razumna nemoj tako razmišljat, naravno da ćeš i ti jednom nosit u svojoj buši zdravu i savršenu bebu ❤️🙏🏼
Uh, ja izdržala da ne napravim test jutros 😂 bravo ja 💪🏼
Bome da.. Glupi test😂😂😂
Al eto, napravila sam ga iako sam i sama znala da nista od toga jer me glava uuubila i dva dana me vec dolje grci.. Al sta ces.. Ides probat da vidis hoce bit + ili nece..🙈
Budala, umjesto da sam slusala svoje tijelo kao i do sada pa ga ne bi pravila i stresirala se bezveze 🥴🤪
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Ivevkglupi test 😤 uživaj na moru i iskupaj se i za nas 😊 i ja bi tako išla na moreeee
Razumna nemoj tako razmišljat, naravno da ćeš i ti jednom nosit u svojoj buši zdravu i savršenu bebu ❤️🙏🏼
Uh, ja izdržala da ne napravim test jutros 😂 bravo ja 💪🏼
Bome da.. Glupi test😂😂😂
Al eto, napravila sam ga iako sam i sama znala da nista od toga jer me glava uuubila i dva dana me vec dolje grci.. Al sta ces.. Ides probat da vidis hoce bit + ili nece..🙈
Budala, umjesto da sam slusala svoje tijelo kao i do sada pa ga ne bi pravila i stresirala se bezveze 🥴🤪
Sutra ce Ivana fino izvadit betu, navecer si natocit casu vina i uzdravlje za nove pobjede 😉🍷
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji