Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    08. Kolovoz 2021. 12:07

Ivevk jeste blizu biograda /sibenika? Da se vidimo i upoznamo 😂😂 nazdravimo casicom i da nam se djeca podruze 😂😂 kad je vec sve u kurcu.. ahahha

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

WinkyTheElf
    08. Kolovoz 2021. 12:10

Bok drage cure! Dugo nisam pisala, tu i tamo prođem i pročitam vas... Znam da je bilo i lijepih i tužnih vijesti .. i moram reći da sam se i radovala s lijepim vijestima i tugovala s tužnim .. Sunny drži se ❤️❤️
    Nisam baš tu aktivna više , svaki put kad se ulogiram naiđem na šiz od Razumne… Sorry ženska, ali smaraš ... Možda da se otvori nova tema vezano uz psihološku pomoć i podršku u MPO postupcima, ovdje se previše počelo pričati samo o psiho stanjima, fali mi konkretne medicine .. svaka čast na Bogu, ali MPO zaziva znanost...
    Uživajte u ljetu, xoxo

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

• Ivevk
    08. Kolovoz 2021. 12:22

Lita.1234

Ivevk jeste blizu biograda /sibenika? Da se vidimo i upoznamo 😂😂 nazdravimo casicom i da nam se djeca podruze 😂😂 kad je vec sve u kurcu.. ahahha

Ej vrlo rado, al sam na Ugljanu na otoku 🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Lita.1234
    08. Kolovoz 2021. 12:24

E jbg Ivevk .. drugom prilikom 😂 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• vickivale
    08. Kolovoz 2021. 12:25

Drage cure i ja vas čitam i iako ne komentiram, molim vas skulirajte se. Ako je potrebno potražite pomoć jer ovo ne vodi ničemu i to govorim u najboljoj namjeri... Ja sam prošla blighted ovum, biokemijsku, rani porod djeteta s Down sindromom i ne pada mi napamet da se žalim! Idemo dalje! A pogotovo ova silna negativa s prvom betom 500! Pa ljudi bi dali bubreg za takav nalaz. 
    Također, liječnici ću isto ljudi i imaju svoje živote i pravo na godišnji odmor. Za hitne slučajeve postoji hitna služba... Svima želim sve najbolje, pusa od izmučene ali sretne trudnice

Dvojajcane blizanke 🍒

• Ivevk
    08. Kolovoz 2021. 12:26

Lita.1234

E jbg Ivevk .. drugom prilikom 😂

Ma ne sumnjam da cemo se sresti jednom 😉😁

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

GPgirl
    08. Kolovoz 2021. 12:28

vickivale

Drage cure i ja vas čitam i iako ne komentiram, molim vas skulirajte se. Ako je potrebno potražite pomoć jer ovo ne vodi ničemu i to govorim u najboljoj namjeri… Ja sam prošla blighted ovum, biokemijsku, rani porod djeteta s Down sindromom i ne pada mi napamet da se žalim! Idemo dalje! A pogotovo ova silna negativa s prvom betom 500! Pa ljudi bi dali bubreg za takav nalaz.
    Također, liječnici ću isto ljudi i imaju svoje živote i pravo na godišnji odmor. Za hitne slučajeve postoji hitna služba… Svima želim sve najbolje, pusa od izmučene ali sretne trudnice

❤️❤️❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    08. Kolovoz 2021. 12:29

WinkyTheElf

Bok drage cure! Dugo nisam pisala, tu i tamo prođem i pročitam vas… Znam da je bilo i lijepih i tužnih vijesti .. i moram reći da sam se i radovala s lijepim vijestima i tugovala s tužnim .. Sunny drži se ❤️❤️
    Nisam baš tu aktivna više , svaki put kad se ulogiram naiđem na šiz od Razumne… Sorry ženska, ali smaraš … Možda da se otvori nova tema vezano uz psihološku pomoć i podršku u MPO postupcima, ovdje se previše počelo pričati samo o psiho stanjima, fali mi konkretne medicine .. svaka čast na Bogu, ali MPO zaziva znanost…
    Uživajte u ljetu, xoxo

🎯🎯🎯👏

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Ivevk
    08. Kolovoz 2021. 12:32

peggy95

Ivevkglupi test 😤 uživaj na moru i iskupaj se i za nas 😊 i ja bi tako išla na moreeee
    Razumna nemoj tako razmišljat, naravno da ćeš i ti jednom nosit u svojoj buši zdravu i savršenu bebu ❤️🙏🏼

Uh, ja izdržala da ne napravim test jutros 😂 bravo ja 💪🏼

Bome da.. Glupi test😂😂😂
    Al eto, napravila sam ga iako sam i sama znala da nista od toga jer me glava uuubila i dva dana me vec dolje grci.. Al sta ces.. Ides probat da vidis hoce bit + ili nece..🙈
    Budala, umjesto da sam slusala svoje tijelo kao i do sada pa ga ne bi pravila i stresirala se bezveze 🥴🤪

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Ivevk
    08. Kolovoz 2021. 12:34

Ivevk

peggy95

Ivevkglupi test 😤 uživaj na moru i iskupaj se i za nas 😊 i ja bi tako išla na moreeee
    Razumna nemoj tako razmišljat, naravno da ćeš i ti jednom nosit u svojoj buši zdravu i savršenu bebu ❤️🙏🏼

Uh, ja izdržala da ne napravim test jutros 😂 bravo ja 💪🏼

Bome da.. Glupi test😂😂😂
    Al eto, napravila sam ga iako sam i sama znala da nista od toga jer me glava uuubila i dva dana me vec dolje grci.. Al sta ces.. Ides probat da vidis hoce bit + ili nece..🙈
    Budala, umjesto da sam slusala svoje tijelo kao i do sada pa ga ne bi pravila i stresirala se bezveze 🥴🤪

Sutra ce Ivana fino izvadit betu, navecer si natocit casu vina i uzdravlje za nove pobjede 😉🍷

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.