Jel se smiju piti tablete protiv bolova nakon aspiracije?
I vječno pitanje možda će Hope znati iscitala sam u zadnjih par dana više tema s foruma… Zašto aspiracija boli više od vraćanja?
Hvala vam i sretno svima.
Naravno da smijes piti protiv bolova., time sprjecavas sirenje upale.
Ne znam jel ti netko odg.. Ugl. aspiracija je postupak kojim vade jajne stanice iz jajnika. Da bi ih izvadili moraju iglom bosti jajnik za svaku jajnu stanicu, samim tim su jajnici ranjeni jel, pa i bole. Vracanje ne boli jer u maternicu kroz cerviks uvuku cjevcicu i kroz nju ubace embrij.. to je sve bezbolno.
Mene je u prvom postupku aspiracija bolila, imala sam 5 folikula Al je jedan bija zapeja, doktor ga jedva izvuka, al prezivila sam, amo rec bolilo me malo jace od menstrualnih bolova, srica ne traje dugo.
Drugi postupak, ovaj, sam imala 13 folikula i uspavali su me. Posli me bolilo malo taj dan. Ništa strašno, ležala sam i pazila. Sutra sam jako malo osjetila Al dan kad sam išla, 3.dan na transfer mislila sam da cu izac iz auta na autoputu. Vjerojatno od punog mjehura😂😂 Sve se to izdrži i ne traje dugo bogu hvala. Al ja od transfera u wc idem 40 puta u danu😂 mislim da nije upala jer me ne boli ni pece. Popijem caj od brusnice od Enciana. Il kamilicu. Al sam cula od jako puno cura istu stvar..
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
ma2013 mene je boljelo još do iza transfera
Imala sam punoooo folikula (23js) I naravno da je boljelo duže, pretpostavljam da će i tebe.
Smiješ slobodno popiti brufen ❤
endometrioza
Cure hvala, ja sam več mislila da nije nekaj okej da me još boli. 😊
Pijem brufene, pa se smiri. Al kak su rekli dolje u bolnici, ja sam očekivala da danas bude kolko tolko okej 🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Dada bi moj muz rasna žena i sise i guzuca🤗🤗🤗
Magnolija 😘
Manemoj predivna si
Miss blizu si termina proci ce brzo
ma2013 mene je boljelo još do iza transfera
Imala sam punoooo folikula (23js) I naravno da je boljelo duže, pretpostavljam da će i tebe.
Smiješ slobodno popiti brufen ❤
Ti s svojom stopericom na pola puta😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji