Evo i mene 😔. Od 7 folikula samo su dva narasla. Doktor je preporučio sljedeći mjesec HSG uz ciljane odnose. Ne znam da li da idem na taj postupak s anestezijom ili bez… Da li imate nekog iskustva s tim ?
Ako si u prirodnom ciklusu je normalno da su ti neki folikuli prestali rasti. Koliko ja znam, u prirodnom ciklusu se obicno razvije jedan vodeci folikul, odnosno samo jedan naraste do velicine potrebne za ovulaciju.
Pila sam femaru uz 2 injekcije menopura tako da sad ne znam sta ce se desiti, u ponedjeljak opet idem na kontrolu pa ćemo vidjeti✌
A trebala si ici na IVF ili inseminaciju ili ciljane odnose. I ja sam pila femaru (letrozol) 5 mg 5 dana, imala sam prvo 4 folikula od kojih je na kraju ostao jedan vodeci sto je bilo ok za inseminaciju.
Trenutno samo ciljani odnosi uz stimulaciju 🙄
👧20,PCOS,IR😶
🧑25 ✔
Zar nitko nije imao upalu mjehura?
Žao mi je, ja ne znam što ti savjetovat. Ja sam samo par puta imala nekih problema. Jednom sam samo pila antibiotik, ostalo sve s uvinim čajem rješavala.
Adekica ja sam imala 2 snimanja isti dan, jedan rtg, drugi magnetni. Nisam pila prije nikakve analgetike niti su mi dali u bolnici. Meni nije bilo ništa strašno to.
Nadam se da ću imati isto iskustvo ❤✌
👧20,PCOS,IR😶
🧑25 ✔
Dada da slazem se neke su stvari bas zakomplicirali. Ovde kod nas kako je tvornica audia u gradu ako neko od roditelja radi u audiju oni imaju prednost za upis u vrtic. Kao da ljudi koje rade na drugom mjestu i njihova dica nisu vazna. A sa doktorima je isto katastrofa toliko se dugo ceka da se dobije termin. Moja necakinja je dobila osip i isla kod pedijatra, on kaze mora u dermatologa. U dermatologa bi za termin morala cekat 2 tjedna 🤦♀
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Curee, kolko su vama trajali bolovi nakon aspiracije?
ma2013 jos te boli? Jesi dobila info koliko se oplodilo?
26.4. 7+1 ❤️
Ma2013 slijedeći dan nakon aspiracije mi je vec bilo bolje. Premda sam imala male bolove usporedila bi ih sa menstrualnim i bolilo bi me malo kad bi piskila. Ali ja sam imala puno manje folikula nego ti. Kada zoves za rezultate oplodnje, sutra?
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Hvala na odgovorima, želim izbjeci antibiotike zbog feta... Bas nemrem vjerovati da mi se to sad događa... Budem probala te solgarove odmah ujutro i sok od brusnice. Zeznula sam to što ne mokrim nakon odnosa, uvijek mi se to desi, ali kad se pomokrim sve ode van 😔
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Evo i mene 😔. Od 7 folikula samo su dva narasla. Doktor je preporučio sljedeći mjesec HSG uz ciljane odnose. Ne znam da li da idem na taj postupak s anestezijom ili bez… Da li imate nekog iskustva s tim ?
Ako si u prirodnom ciklusu je normalno da su ti neki folikuli prestali rasti. Koliko ja znam, u prirodnom ciklusu se obicno razvije jedan vodeci folikul, odnosno samo jedan naraste do velicine potrebne za ovulaciju.
Pila sam femaru uz 2 injekcije menopura tako da sad ne znam sta ce se desiti, u ponedjeljak opet idem na kontrolu pa ćemo vidjeti✌
A trebala si ici na IVF ili inseminaciju ili ciljane odnose. I ja sam pila femaru (letrozol) 5 mg 5 dana, imala sam prvo 4 folikula od kojih je na kraju ostao jedan vodeci sto je bilo ok za inseminaciju.
Trenutno samo ciljani odnosi uz stimulaciju 🙄
Onda ti je to ok, koliko je vodecih folikula toliko je potencijalnih beba 😉🤞🏻🍀
💛🧡
Hvala na odgovorima, želim izbjeci antibiotike zbog feta… Bas nemrem vjerovati da mi se to sad događa… Budem probala te solgarove odmah ujutro i sok od brusnice. Zeznula sam to što ne mokrim nakon odnosa, uvijek mi se to desi, ali kad se pomokrim sve ode van 😔
Nadam se da ce ti sto prije biti bolje 🙏🤞
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
BugaDuga, da još boli. Malo je manje nego jučer, al još uvijek dosta 😬
Roxy, hvala na odg, idem popiti još tabletu pa nadamo se da bude sutra bolje 😊
I da, sutra poslije 10 trebam nazvati da saznam kolko ih se oplodilo, ma da su rekli da puno informacija ne dajeju preko telefona 🤷🏻♀️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Hvala na odgovorima, želim izbjeci antibiotike zbog feta… Bas nemrem vjerovati da mi se to sad događa… Budem probala te solgarove odmah ujutro i sok od brusnice. Zeznula sam to što ne mokrim nakon odnosa, uvijek mi se to desi, ali kad se pomokrim sve ode van 😔
Joj znam kako ti je..ja u zadnje vrijeme odma poslje odnosa pomokrim se i idem pod tuš jer inače instant dobijem upalu.. 😣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji