Zar nitko nije imao upalu mjehura?
https://apotekos.com/proizvod/solgar-brusnica-ekstrakt-s-vitaminom-c-60-kapsula-pomoc-kod-urinarnih-infekcija/
Ove tablete su vrh vrhova..znaci ja popijem 2x2 kad me krene bolit i peckat i eventualno drugi dan jos 1x1 i gotovo ko rukom odnešeno...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvala cure 🧡Mare0208 doktor ti je sigurno izdao uputnice za :folikulometrije, dvije za mpo postupak, kontrolu, hitno beta hcg i eventualno još nešto. Ako ti je to izdao onda ti je jedino mogao na osnovu D1 uputnice koja se veže za jedan postupak. Svaki postupak nova D1 uputnica.
Pregledaj si te uputnice, ako imaš ovo za mpo onda ti ne treba, samo za spermiogram posebno suprug mora imati.
Ne sjećam se ove za mpo postupak.. Hvala, pogledat ću u nedjelju kad dođem doma.. znam da je bio uzv, beta, kontrola, anesteziolog, neka na osnovu koje sam dobila lijekove i na tu je sestra M napisala koje sam lijekove dobila, jedna za vađenje nečega prije punkcije i za vađenje krvne slike i koagulograma..
Ta na koju ti je napisala za terapiju ti je ta mpo postupak, ona ostane njima a jedna ostane tebi da možeš predati na šalter na dan postupka.. Onda sigurno imaš :) a ova prije punkcije ti je za P4 i E2 :) Sretno!!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Matkiša, kad trebamo donjet tu uputnicu za spermiogram? To mi nije spominjao niti napisao.
Ta uputnica ti treba na dan punkcije, kako bi mogli napraviti spermio i napraviti oplodnju. To suprug traži od svog liječnika opće prakse...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Matkiša, kad trebamo donjet tu uputnicu za spermiogram? To mi nije spominjao niti napisao.
Ta uputnica ti treba na dan punkcije, kako bi mogli napraviti spermio i napraviti oplodnju. To suprug traži od svog liječnika opće prakse…
Kad citam ovo pitam se koja je to znanstvena fantastika u osijeku hahha.. Mi imamo jednu uputnicu koju kopiramo par puta al ja doslovno nisam ni to predala nego samo tu jednu na humanoj 🤷🤷 mozda je nas odjel mal pa se brzo svi pohvataju pa ne treba.. Nezz haha.. Ja znam da je meni i za fet med sestra rekla tu potpisi muza xD
Hvala cure 🧡Mare0208 doktor ti je sigurno izdao uputnice za :folikulometrije, dvije za mpo postupak, kontrolu, hitno beta hcg i eventualno još nešto. Ako ti je to izdao onda ti je jedino mogao na osnovu D1 uputnice koja se veže za jedan postupak. Svaki postupak nova D1 uputnica.
Pregledaj si te uputnice, ako imaš ovo za mpo onda ti ne treba, samo za spermiogram posebno suprug mora imati.
Ne sjećam se ove za mpo postupak.. Hvala, pogledat ću u nedjelju kad dođem doma.. znam da je bio uzv, beta, kontrola, anesteziolog, neka na osnovu koje sam dobila lijekove i na tu je sestra M napisala koje sam lijekove dobila, jedna za vađenje nečega prije punkcije i za vađenje krvne slike i koagulograma..
Ta na koju ti je napisala za terapiju ti je ta mpo postupak, ona ostane njima a jedna ostane tebi da možeš predati na šalter na dan postupka.. Onda sigurno imaš :) a ova prije punkcije ti je za P4 i E2 :) Sretno!!
Ajmee koje procedureee 😱 vec vidim kad krenem da cu sjest tamo na stepenice i plakat jer cu se pogubit u svemu tome 🤣🤣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Matkiša puno hvalaaa 😘
Anchy ne brini, vidiš da imamo ovdje koga pitat 😅
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Matkiša puno hvalaaa 😘
Anchy ne brini, vidiš da imamo ovdje koga pitat 😅
Ja sam to sad sve upisala u biljeznicu hahaha 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Anchy imala sam isti takav osjećaj kad mi je sestra pokazala podeblju dokumentaciju koja mi treba.
Ali evo skoro smo sve sredili i mislim da krećemo uskoro. Znate šta mene muči, cure/žene, onaj pregled 2. dan ciklusa. Ja imam izljeve, stvarno ne znam na šta će ta stolica licit nakon mene..:-((
Kako ste vi to prošle? Bolje tamponi ili ulošci ili kombinacija ili staaa? Uzet ću i hrpu toletpapira:-D
Miss Ivy nemam bas iskustva, ali jednom sam imala upalu mjehura i tad su mi preporucili piti sok od brusnice i pokusati sto duze ne ici piskiti tako da ostane duze u mjehuru. Tad sam bila u Hr pa sam kupovala neki sok 100 postotni od Fructala mislim. A ovde bi ti ovaj preporucila. Imas ga kupit u dm, Rossmann ili Müller
https://www.dm.de/dmbio-muttersaft-cranberry-saft-p4058172228001.html
Dadakako nema patronaznih? Moje su prijateljice sve imale. Nisi uspila dobit kod nijedne termin ili te nisu uputili?
Zato jer ovdje doslovno moraš tražiti patronažnu prije nego saznaš za trudnoću. I moraš si ju tražiti SAMA. Kod nas u pokrajini ne dodjeljuju sami. Pisala sam na nekoliko mailova i slala upite i 99% ih je zauzeto do kraja godine. A kad mi dijete navrši 3 mj onda mi više ni ne treba 🙈🙈🙈
Zakoni i olakšice 🤣🤣 strašno.
Ee da znam za to. Zato sam i mislila da su ti tek kasno to rekli pa da je zato nisi uspila dobit. I kod nas je moras isto sam trazit. Ista stvar je sa vrticima doslovno cim se rodi mora se vrtic trazit 🙈
Ma najbolje predvidjeti
trudnoću po njihovom. Evo susjeda je rodila prije 2 i pol godine .
Za vrtić je predala kad je mala napunila godinu dana i još ništa...u međuvremenu je rodila još jedno dijete ,a pitanje vrtića nije uspjela srediti ni za malu ...katastrofa s organizacijom. U gradu od 80 000 ljudi postoji jedna ordinacija gdje su 3 liječnika (pedijatra) ,i ne kužim to njihovo zdravstvo...puno je to dječice ,a malo liječnika...a kad odvedeš dijete na hitnu pitaju što nisi išao prvo svom liječniku,a termin dobiti nikako,jedva ih na telefon dobiješ..."uređena država",nema šta..zato mi nije ni čudo kako nema ni Hebamme.
endometrioza
Curee, kolko su vama trajali bolovi nakon aspiracije?
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji