Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2021. 12:03

Mare0208

Cure koje du prošle postupak u OS jedno pitanjce samo. Dr mi je rekao da trebam D1 uputnicu za postupak. Ali ja imam D1 jos od prvih konzultacija.
    Pa kad sam mu rekla mi je isprintao sve one uputnice-za folikulometrije, anesteziologa, betu.. Ali na nalazu piše da treba D1. Jel trebam ipak novu uputnicu ili ne?

Za konzultacije ne ide D1 nego obixna uputnica za pregled, a kad se krene u postupak važi D1 uputnica. Svaki novi postupak nova D1.  Jesi sigurna da ti je na konzultacijama bila D1? 

03. Lipanj 2021. 12:10

Mare0208

Cure koje du prošle postupak u OS jedno pitanjce samo. Dr mi je rekao da trebam D1 uputnicu za postupak. Ali ja imam D1 jos od prvih konzultacija.
    Pa kad sam mu rekla mi je isprintao sve one uputnice-za folikulometrije, anesteziologa, betu.. Ali na nalazu piše da treba D1. Jel trebam ipak novu uputnicu ili ne?

A1 je za konzultacije . Ako ti nisi imala A1 nego D1 ona ti svakako vrijedi za postupak da slucajno ne vadis drugu.. 

Tweety88🐞
    03. Lipanj 2021. 12:50

⭐ Miss_Ivy ⭐

Cure moje, ne stignem čitati, nije mi bas najbolje. Znaci do 7 ujutro sam sjedila na školjci, nije bilo smisla dizati se, toliko me tjeralo na piškenje. Nije to meni prvi puta, probat ću riješiti čajem od peršina. Ovulacija je sutra, kak da se keksamo!! 😭😭
    Ima li tko kakav savjet od babe?

Miss Ivy, nemam savjet, ali drzim fige da prestane sto prije 🙄🤞🏻

💛🧡

petra30
    03. Lipanj 2021. 12:55

Drage moje trudnice puno lijepih vijesti nosite sa pregleda❤️❤️❤️❤️❤️! Bravo! Otvorila sam i sve slike, ma sve ste predivne, sa +3,4 ili 10 kilica😍! 
    Miss vidim opet mirujes i imas te vrazje dosadne bolove. Jos malo izdrzi, mozes ti to!❤️ Odlican si posao vec odradila, vrijeme ce proci, bitno da je bebica super 😍.
    Curama sa losim vijestima šaljem tisuću zagrljaja ❤️! Drzite nam se...❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Mare0208
    03. Lipanj 2021. 13:29

Sanjich 👶

Mare0208

Za konzultacije ne ide D1 nego obixna uputnica za pregled, a kad se krene u postupak važi D1 uputnica. Svaki novi postupak nova D1. Jesi sigurna da ti je na konzultacijama bila D1?

Sigurna sam, odmah su mi dali D1. Još u 11.mj kad sam išla prvi put. Na osnovu te iste sam išla svaki slj put, odnosno davali su mi internu uputnicu. Valjda onda ne trebam novu

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

03. Lipanj 2021. 13:35

Mare0208

Sanjich 👶

Mare0208

Za konzultacije ne ide D1 nego obixna uputnica za pregled, a kad se krene u postupak važi D1 uputnica. Svaki novi postupak nova D1. Jesi sigurna da ti je na konzultacijama bila D1?

Sigurna sam, odmah su mi dali D1. Još u 11.mj kad sam išla prvi put. Na osnovu te iste sam išla svaki slj put, odnosno davali su mi internu uputnicu. Valjda onda ne trebam novu

Ne znam kako to.. Iskreno 🤷 jesi pogledala moju sta sam stavila za konzultacije.. 

Sad je jedino pitanje posto nisi bila u postupku do sad jel tako? . Kad ti je postupak..? Ako je do 11 mjeseca onda mozes tu iskoristit jer vrijedi 12 mj ako sam dobro zapamtila... A ako doktori nesto budu novo trazili ne znam kako ce ti racuna koliko si postupaka iskoristila.. 

03. Lipanj 2021. 13:36

Btw ko ti je dao D1, tvoj socijalni ginekolog jel tako? 

• Mare0208
    03. Lipanj 2021. 13:38

Sanjich 👶

Btw ko ti je dao D1, tvoj socijalni ginekolog jel tako?

Da, moj soc gin. Imam prvi postupak sad u 6.mj. Ne znam što je točno pisalo na toj koju su mi izdali tada

Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2

• Mare0208
    03. Lipanj 2021. 13:43

Nazvat ću ja na šalter gdje vrše narudžbe pa ću pitat, za svaki slučaj. Iako, na osnovu te mi je izdao dr prošli tjedan kad sam bila sve interne uputnice koje ću trebat u postupku. Za folikulometrije, anesteziologa, betu 🤷‍♀️

Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2

03. Lipanj 2021. 14:13

Mare0208

Nazvat ću ja na šalter gdje vrše narudžbe pa ću pitat, za svaki slučaj. Iako, na osnovu te mi je izdao dr prošli tjedan kad sam bila sve interne uputnice koje ću trebat u postupku. Za folikulometrije, anesteziologa, betu 🤷‍♀️

Ja za postupak D1 dobijem jednu uputnicu i navedeno u opisu sve redom.. I nju kopiram i nosim svaki put kad traze..  Odakle si ti? Koja klinika? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.