Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    29. Srpanj 2021. 19:34

Beba4321 samo pazi s kalkulatorom, u njega unosiš dane nakon ovulacije (u nasem slucaju aspiracije), a ne nakon transfera. Dakle, 12.dnt petodnevnih blastica je zapravo u kalkulatoru 17  dan nakon ovulacije. Tako da ako si vraćala blastice u kalkulator ćes u ponedjeljak upisati da ti je prva beta na 17. dno bila 170,3 pa ces upisati točno koliko je sati između 2 vađenja i upisati onda i drugu betu. Htjela sam samo taj dio sa DNO i  DNT naglasiti da ne bi bilo zabune  sretno! 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MMMartinaaa
    29. Srpanj 2021. 19:36

GPgirl Zbilja? 😯 Ja do sada nisam imala takva iskustva, dr. Sušanj je rekla da je mislila prema mojoj priči (čitaj: drami) da je niži. I dr. Markanović koja me vodi u Puli je rekla da je uspješno radila sa sličnim brojkama...To me nekako primirilo. 

Vidjet ću kakav će mi biti dojam nakon postupka, ali drago mi je što već sada znam da postoje privatne poliklinike i neke druge, potencijalno bolje opcije.

• Beba4321
    29. Srpanj 2021. 19:37

Da da ja sam vraćala blastice..ma vidjet ćemo sve u ponedjeljak. Što dosada radi čovjeku 🙈🙈 svejedno Vam hvala cure, stvarno pomognete 😘😘

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

GPgirl
    29. Srpanj 2021. 19:49

MMMartinaaa

GPgirlZbilja?😯 Ja do sada nisam imala takva iskustva, dr. Sušanj je rekla da je mislila prema mojoj priči (čitaj: drami) da je niži. I dr. Markanović koja me vodi u Puli je rekla da je uspješno radila sa sličnim brojkama…To me nekako primirilo.

Vidjet ću kakav će mi biti dojam nakon postupka, ali drago mi je što već sada znam da postoje privatne poliklinike i neke druge, potencijalno bolje opcije.

Kod iste dr smo. Od kada sam krenula svaki put kada bi je vidjela bi obavezno rekla nizak AMH i puno dijagnoza. Ali svaki put. Mene osobno to bas ubijalo jer sam imala osjecaj da nemam sanse ikada ostati trudna. Da se razumijemo, znam da je nizak i da nitko ne moze garantirati da ce uspijeti postupak, ali njen pristup je bas lose djelovao na mene. U zadnjem postupku sam je vidjela samo kada sam bila po lijekove. Nakon toga u svakom koraku netko drugi (a svatko ima svoju politiku i viziju i kako sta i kada). Iz tog razloga sam otisla u IVF na konzultacije i u 9 mj cu po svoj karton u bolnicu.

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

MMMartinaaa
    29. Srpanj 2021. 19:53

GPgirl

MMMartinaaa

GPgirlZbilja?😯 Ja do sada nisam imala takva iskustva, dr. Sušanj je rekla da je mislila prema mojoj priči (čitaj: drami) da je niži. I dr. Markanović koja me vodi u Puli je rekla da je uspješno radila sa sličnim brojkama…To me nekako primirilo.

Kod iste dr smo. Od kada sam krenula svaki put kada bi je vidjela bi obavezno rekla nizak AMH i puno dijagnoza. Ali svaki put. Mene osobno to bas ubijalo jer sam imala osjecaj da nemam sanse ikada ostati trudna. Da se razumijemo, znam da je nizak i da nitko ne moze garantirati da ce uspijeti postupak, ali njen pristup je bas lose djelovao na mene. U zadnjem postupku sam je vidjela samo kada sam bila po lijekove. Nakon toga u svakom koraku netko drugi (a svatko ima svoju politiku i viziju i kako sta i kada). Iz tog razloga sam otisla u IVF na konzultacije i u 9 mj cu po svoj karton u bolnicu.

To je stvarno grozno! I ja bi se isto osjećala. Hvala ti na "heads up", mislim da je svakoj od nas jednako bitan taj ljudski odnos i netko kome možemo vjerovati i tko će nam biti podrška dok prolazimo kroz sve ovo. 

GPgirl
    29. Srpanj 2021. 19:57

MMMartinaaa

GPgirl

MMMartinaaa

To je stvarno grozno! I ja bi se isto osjećala. Hvala ti na "heads up", mislim da je svakoj od nas jednako bitan taj ljudski odnos i netko kome možemo vjerovati i tko će nam biti podrška dok prolazimo kroz sve ovo.

Mozda prema tebi bude drugacija🤷‍♀️ Nadam se da hoce. Inace moj osjecaj ali i drugih zena iz cekaonice je da je ovaj odjel poprilicno u rasulu nazalost. Malo je dr a jako puno zena i doslovno je kao na traci i ne stignes ni pitati sta te sve zanima. Svu srecu ti zelim❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    29. Srpanj 2021. 20:28

Beba4321

Da da ja sam vraćala blastice..ma vidjet ćemo sve u ponedjeljak. Što dosada radi čovjeku 🙈🙈 svejedno Vam hvala cure, stvarno pomognete 😘😘

Samo nek se udupla i bit ce dobro 🙏🙏

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

leona81
    29. Srpanj 2021. 20:31

mislim da sam procurila pa ne znam dali ima smisla vadit betu 06.08.
    da li koja cura zna da li koja poliklinika radi u 8 mj pa da probam otići konzultacije?

43🙍‍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
    KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
    02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
    07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
    IVF POL. 01/22 histero
    01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
    06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
    MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
    leonna1981@gmail.com

Asli 🌱
    29. Srpanj 2021. 21:04

leona81

da li koja cura zna da li koja poliklinika radi u 8 mj pa da probam otići konzultacije?

A koji ti je to dan nakon transfera? Misliš da je već vještica došla, nije rano za nju? Baš ti jako ide ili?

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Beba4321
    29. Srpanj 2021. 21:05

leona81

Da nije implatacijsko? Ako je oskudno i nije jako moguće da je.. Meni je ovaj mjesec implatacijsko trajalo 2 dana i više je bilo kao smeđarenje, a betu vidiš u potpisu. 

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.