Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    29. Srpanj 2021. 15:38

Lita ahaa sory krivo sam skuzila...ja sam mislila da su prihvatili ovo sto si trazila da bude treci dan...vjerujem da ti je tesko ali usmjeri sadd svu pozitivnu energiju na njih..mozda je u jednom od njih, a nadam se u oba, tvoja buduća beba 🤞
    Mare hvala na informaciji..svakako sam mislila bit od aspiracije na bolovanju jer radim fizicki posao po 9 sati dnevno pa ni ne znam kako bi radila...samo me to zanimalo jel ti oni napišu ili bi se morala snalazit i moljakat soc. ginekologicu...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Razumna
    29. Srpanj 2021. 15:51

Lita.1234

Pitala sam ih z treci jer mi se neda stvarno vracat zetke koji i tako imaju nikakvu sansu, a oni su svejedno rekli ne, ne treci nego sutra. Iskreno ono, koma sam. Znaci znaju da nece vani izdrzat do trecega dana a svejedno me maltretiraju da idem za zg. Tako se osjecam

Nemoj tako. Znam da ti je teško ali oni su ipak stručnjaci. Ako postoji 1% šanse za uspjeh teba probati.
    Ako ih oni ne otpisuju nemoj ni ti ♥️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Sunny_🐣
    29. Srpanj 2021. 15:52

Lita žao mi je sto vijesti nisu onakve kakve si ocekivala. Ovaj forum je pun cuda, i sama se nadam takvom cudu 🙏 podi po svoje bebice i daj im sansu. Inace ce doci trenutak kad ces se pitat sto bi bilo da si im dala sansu. Ovako ces znat da si dala sve od sebe. Sretno 🍀🙏

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Tpu91
    29. Srpanj 2021. 15:59

Pozdrav curke drage🐥
    Imala bi jedno pitanjce i baš sam zbunjena. Prošlu srijedu imala sam prvi prirodni ivf. Tj 3 dan nakon punkcije vratili su mi 8 stanični embriji koji se sam oplodilo i kako dr kaže sve je super.
    Danas mi je 8 dnt i neznam da li je rano ali ja sam već vadila betu koja je bila negativna😔
    Da li postoji mogućnost da je još rano ili da se ne nadam previše. 
    Hvala puno ❤️

Tpu91
    29. Srpanj 2021. 16:01

Tpu91

Pozdrav curke drage🐥
    Imala bi jedno pitanjce i baš sam zbunjena. Prošlu srijedu imala sam prvi prirodni ivf. Tj 3 dan nakon punkcije vratili su mi 8 stanični embriji koji se sam oplodilo i kako dr kaže sve je super.
    Danas mi je 8 dnt i neznam da li je rano ali ja sam već vadila betu koja je bila negativna😔
    Hvala puno ❤️

I da htjela bi naglasiti da sam imala sve one grčeve u maternici, čak sam imala 5 dan dojam da sam osjetila implataciju jer me strašan kratkotrajan grč prošao u središtu maternice. 

Sunny_🐣
    29. Srpanj 2021. 16:16

cure da li neka od vas ima problema sa niskim tlakom? meni je inace nizak, ali danas se osjecam bas jako slabo. svaki put kad se dignem s kauca, mi se zavrcni pred ocima i moram se primit za nesto na par sekundi dok to nestane. da li se moze napravit nesto protiv toga?
    i moram s vama podijeoliti da sam upravo napravila test i prvi put u životu ugledala dvije crtice  znaci ja na 8dnt blastice nisam imala niti sjenu. Ova crta se pojavila odmah https://ibb.co/HG5Hvbf

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

⭐ Miss_Ivy ⭐
    29. Srpanj 2021. 16:19

Tpu91

Pozdrav curke drage🐥
    Hvala puno ❤️

Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
    1 dpt…zametak raste i razvija se
    2 dpt…zametak se razvija u blastocistu
    3 dpt…blastocista se izliježe iz omota
    4 dpt…blastocista prianja na sluznicu maternice
    5 dpt…započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
    6 dpt…proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
    7 dpt… morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
    8 dpt…stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
    9 dpt…sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    10 dpt… još više HCG-a se luči
    11 dpt…nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
    ------—--------------

Mislim da ti je rano još! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Tweety88🐞
    29. Srpanj 2021. 16:19

Sunny_

cure da li neka od vas ima problema sa niskim tlakom? meni je inace nizak, ali danas se osjecam bas jako slabo. svaki put kad se dignem s kauca, mi se zavrcni pred ocima i moram se primit za nesto na par sekundi dok to nestane. da li se moze napravit nesto protiv toga?
    i moram s vama podijeoliti da sam upravo napravila test i prvi put u životu ugledala dvije crticeznaci ja na 8dnt blastice nisam imala niti sjenu. Ova crta se pojavila odmahhttps://ibb.co/HG5Hvbf

Sunny to se i meni dogada u zadnjih oko 2 tjedna. Jedino sto radim je da nastojim piti sto vise vode 🤷🏻‍♀️

💛🧡

Tpu91
    29. Srpanj 2021. 16:32

⭐ Miss_Ivy ⭐

Tpu91

Pozdrav curke drage🐥
    Hvala puno ❤️

Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
    1 dpt…zametak raste i razvija se
    2 dpt…zametak se razvija u blastocistu
    3 dpt…blastocista se izliježe iz omota
    4 dpt…blastocista prianja na sluznicu maternice
    5 dpt…započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
    6 dpt…proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
    7 dpt… morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
    8 dpt…stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
    9 dpt…sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    10 dpt… još više HCG-a se luči
    11 dpt…nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
    ———————–

Mislim da ti je rano još!

Nadam se, baš sam se nekako ponadala jer je sve lijepo krenulo kad ono danas šamar 😭
    Budem pričekala onda još malo 🙏
    Hvala ti ❤️

MMMartinaaa
    29. Srpanj 2021. 16:56

Sunny_

i moram s vama podijeoliti da sam upravo napravila test i prvi put u životu ugledala dvije crticeznaci ja na 8dnt blastice nisam imala niti sjenu. Ova crta se pojavila odmahhttps://ibb.co/HG5Hvbf

Još jedna niskotlakašica ovdje 🙋‍♀️! Kad kažem nisko, mislim na 82/48 tlak 😅
    Meni pomaže slana hrana (pogotovo ujutro za doručak), puno vode, a smetaju mi vrućine. Po zimi se bolje osjećam. 
    Probaj prije nego se ustaneš (pogotovo iz ležećeg položaja) prvo sjesti, uspraviti se, i zatim polagano stat na noge, pričekati i onda nastaviti dalje, Nažalost nekog lijeka nema. 

I čestitke na dvijema crticama! 👏😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.