Cure, imam pitanje.. Nešto sam se pogubila u računanju skroz.. Ako mi je jučer na 12dnt beta bila 170,3. Kolika bi u prosjeku trebala biti u ponedjeljak kada će mi biti 17dnt?? Nikako da se zbrojim 😂😂 izgleda da će mi stvarno trebati onaj kalkulator koji nam je stavila Senny ako se ne varam 😂
Mislim oko 700 ako dobro racunam 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MMMartina tvoja priča/dijagnoze me jako podsjećaju na moju. I meni je prije više od 3 godine kad sam krenula u postupke utvrđen nizak amh, a kod nas je bio i loš spermiogram. U Rijeci sam bila kod doktorice Sušanj, tamo nažalost eto nismo uspjeli. Nisu mi uspijevali pogoditi terapiju, preniske doze lijekova sam dobivala i jedva dolazila do stanice u postupcima. Govorili su mi da moguće da imam loše fsh receptore na jajnicima. Na malo jačoj stimulaciji kod dr.L u zadnjem dobitnom postupku su rezultati bili puno bolji, a ishod tog postupka upravo spava pored mene 💙. Moj savjet ti je da se ne zamaraš puno sa amh, bitno je da ima antralaca na jajnicima. Ako vidiš/osjetiš da u Rijeci nisi zadovoljna, probaj negdje dalje. Ima dobrih privatnih klinika koje primaju preko hzzo. Ali ja ti od srca želim da o tome ne moraš ni razmišljati i da u Rijeci uspiješ što prije 🍀🤞🍀
Što se tiče izjava, napišite sve 3 izjave na jedan list papira, ovjerite kod javnog bilježnika+ jedna ovjerena kopija. Tako dođe oko 100-njak kuna. Mi smo isto prvi put više platili, poslije smo radili ovako i nije bilo problema.
Cure koje krvarite držite se 💟 i sama sam krvarila u trudnoći i znam kako je teško, svaki odlazak u wc je u strahu, ali evo sve je dobro završilo. Isto želim i vama 😘
Puno sreće i pozdrava svima u kojoj god fazi bile 🙌🙌
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Cure, imam pitanje.. Nešto sam se pogubila u računanju skroz.. Ako mi je jučer na 12dnt beta bila 170,3. Kolika bi u prosjeku trebala biti u ponedjeljak kada će mi biti 17dnt?? Nikako da se zbrojim 😂😂 izgleda da će mi stvarno trebati onaj kalkulator koji nam je stavila Senny ako se ne varam 😂
Tako i ja nešto računam, ali mi se to čini nekako premalo pa sam se sva zbunila 🙈🙈 ja se nadam većoj
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Tako i ja nešto računam, ali mi se to čini nekako premalo pa sam se sva zbunila 🙈🙈 ja se nadam većoj
Evo ovdje imas tablicu sad ovisi jesu trodnevni ili blastice..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hej, curke.. Nešto sam si raznišljala da kak sam jučer dobila, da je tako krenula i bol zuba, pa ja isla guglat..jeste znale ovo?
"2. BOLNA USNA ŠUPLJINA I VILICA
Hormonalne promjene koje se za vrijeme menstruacije događaju u tijelu mogu prouzročiti upale desni i preosjetljivost zuba.
A bol se može proširiti i na čeljust. Iako se do sada nije provelo puno studija o toj temi, žene koje pate od poremećaja temporomandibularnog zgloba (povezuje donju čeljust s kostima lubanje) ističu kako su bolovi u čeljusti jači za vrijeme menstruacije."
P. S. Boli me i lijeva strana, gdje mi je vađena šestica, meso mi je skroz osjetljivo, jedva nešto pojedem. Ne bole me jajnici, ni glava kao inače, nego zub desno i zubno meso na lijevo.
Prije nego večeras odem na hitnu stomatološku , budem nazvala pa pitala jel moguce da je sve ovo radi menge..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
ma2013 procitam onako brzinski kad stignem,sezona je strasna ove god i ne stignem nista 🤦♀️ ali trudim se popratit barem nasu sunny 🥰 i meni je dosla prije dva dana a nisam uopce imala nekih naznaka,po datumu mi je kasnila dva dana ali nista strasno 🤷🏼♀️ Kako si ti?
sanjass322@gmail.com
Evo ovdje imas tablicu sad ovisi jesu trodnevni ili blastice..
Vidiš ja sam isto gledala tako neke tablice i zbog toga se zbunila.. Znači po tim tablicama trebala bi mi biti preko 1000..
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Beba jesu tebi blastice ili? A mislim ako se pravilno dupla da nebi trebalo bit problema svakako su ovo okvirne tablice...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
MMMartinatvoja priča/dijagnoze me jako podsjećaju na moju. I meni je prije više od 3 godine kad sam krenula u postupke utvrđen nizak amh, a kod nas je bio i loš spermiogram. U Rijeci sam bila kod doktorice Sušanj, tamo nažalost eto nismo uspjeli. Nisu mi uspijevali pogoditi terapiju, preniske doze lijekova sam dobivala i jedva dolazila do stanice u postupcima. Govorili su mi da moguće da imam loše fsh receptore na jajnicima. Na malo jačoj stimulaciji kod dr.L u zadnjem dobitnom postupku su rezultati bili puno bolji, a ishod tog postupka upravo spava pored mene 💙. Moj savjet ti je da se ne zamaraš puno sa amh, bitno je da ima antralaca na jajnicima. Ako vidiš/osjetiš da u Rijeci nisi zadovoljna, probaj negdje dalje. Ima dobrih privatnih klinika koje primaju preko hzzo. Ali ja ti od srca želim da o tome ne moraš ni razmišljati i da u Rijeci uspiješ što prije 🍀🤞🍀
Što se tiče izjava, napišite sve 3 izjave na jedan list papira, ovjerite kod javnog bilježnika+ jedna ovjerena kopija. Tako dođe oko 100-njak kuna. Mi smo isto prvi put više platili, poslije smo radili ovako i nije bilo problema.
Cure koje krvarite držite se 💟 i sama sam krvarila u trudnoći i znam kako je teško, svaki odlazak u wc je u strahu, ali evo sve je dobro završilo. Isto želim i vama 😘
Hvala ti od ❤️ na svim savjetima i željama! Znaš da je i meni palo na pamet staviti sve 3 izjave pod 1, ali kao mislim se, ne želim da me vraćaju, neću riskirati...Sad znam za drugi put. Još imam i problem što je moj dragi njemački državljanin (živi ovdje, ali radi za njemačku firmu), tako da nema naše osnovno zdravstveno osiguranje. Tako da smo platili spermiogram, a morat ćemo platiti i nalaz krve grupe & rh faktora, markere na HIV i hepatitis (to dođe sve skupa oko 2000kn). Ili, ćemo ipak ići na opciju da si plaća osnovno zdrav. osiguranje (ja nagovaram da je to u konačnici bolje. To je godišnje navodno oko 6000kn, sutra zovem HZZO za provjeru).
Svakako ću vidjeti kako bude išlo u Rijeci, doktorica Sušanj je rekla da se može desiti i da prirodno zatrudnim, pogotovo kada se TSH dovede u normalu (ali je menga je nepogrešivo došla danas na 28. dan ciklusa 😤). Najgore mi pada od svega čekanje (na pregled, na nalaze, na pokretanje postupka) - užasno sam nestrpljiva po prirodi 😄
Sretno svim curama, mislim na vas sve, pratim i čitam! 🤞🤞🤞💞
MMMartinatvoja priča/dijagnoze me jako podsjećaju na moju. I meni je prije više od 3 godine kad sam krenula u postupke utvrđen nizak amh, a kod nas je bio i loš spermiogram. U Rijeci sam bila kod doktorice Sušanj, tamo nažalost eto nismo uspjeli. Nisu mi uspijevali pogoditi terapiju, preniske doze lijekova sam dobivala i jedva dolazila do stanice u postupcima. Govorili su mi da moguće da imam loše fsh receptore na jajnicima. Na malo jačoj stimulaciji kod dr.L u zadnjem dobitnom postupku su rezultati bili puno bolji, a ishod tog postupka upravo spava pored mene 💙. Moj savjet ti je da se ne zamaraš puno sa amh, bitno je da ima antralaca na jajnicima. Ako vidiš/osjetiš da u Rijeci nisi zadovoljna, probaj negdje dalje. Ima dobrih privatnih klinika koje primaju preko hzzo. Ali ja ti od srca želim da o tome ne moraš ni razmišljati i da u Rijeci uspiješ što prije 🍀🤞🍀
Potpisujem sve sta si rekla. Meni svaki put kada dodjem u KBC Ri samo naglasavaju nizak AMH (a vidim da je tvoj nizi) i iskreno me ubijaju u pojam. U IVF poliklinici kod dr M sasvim druga prica.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sortiraj odgovore
Najstariji