Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    29. Srpanj 2021. 22:08

Pami znaci nisam jedina kojoj tako govori..vec sam zabrijala da jesam🤣🤣

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    29. Srpanj 2021. 22:10

Beba4321

Ivevk

Curke citam vec par dana o tom "smeđarenju".. I evo danas prije transfera smo imali razgovor sa embriologom, i rekao je da na dan ocekivane menstrucije izvadim betu.. Nakon toga mu kazem nema problema, osim ako ne dobijem jel.. Da bi mi on rekao ne bi trebali dobit jer pijem dulfastone pa da to sprijecava krvarenje tj. menstruaciju.
    Tako da sam ja skuzila da obzirom da sam pod tom terapijom ne dobije se menga, vec se po krvi vidi da li je sve u redu i onda ako nije, tj. ako beta pokaze 0, onda prestajem sa terapijom i kroz dva, tri dana dobijem.
    Jel tko upucen u to?

Ma to sve ovisi od žene do žene.. Ja sam u oba 2 puta prije prokrvarila uz svu moguću terapiju.. A da ne pričam da sam 2 godine bila na dhupastonima radi stabilizacije neredovitih anovularnih ciklusa. Znalo mi se desiti da ih pijem, nešto se naživciram i samo procurim 🙈🙈 tako da sam ja očito primjer baksuzne žene koja nikada nije imala redovne ciklus, znalo mi je čak i preskočiti cijeli mjesec, ali kad sam bila na lijekovima ili u ciklusu feta, e onda dobijem točno na vrijeme kad treba ili čak prije da se nebi ponadala😂

3 transfera i svaki put dobila ne samo prije bete nego i daleko prije redovnog ciklusa. Slazem se sa tobom da je sve to individualno.

Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025

• Ivevk
    29. Srpanj 2021. 22:14

leona81

Ivevk

leona81

Beba4321

leona81

mislim da sam procurila pa ne znam dali ima smisla vadit betu 06.08.
    da li koja cura zna da li koja poliklinika radi u 8 mj pa da probam otići konzultacije?

Da nije implatacijsko? Ako je oskudno i nije jako moguće da je.. Meni je ovaj mjesec implatacijsko trajalo 2 dana i više je bilo kao smeđarenje, a betu vidiš u potpisu.

predivna ti je beta, čestitam i nek sve bude super 😊
    danas mi je 12 dnt trodnevnog, a krvarenje tj smeđarenje kako kažete 😉 nije jako ali mi nikad menga nije jaka prvi dan, čitajući vas se cijeli dan tješim da bi moglo biti to implatacijsko ali nisam baš sigurna više mi nalikuje na moju standardnu vješticu, ugl mislila sam da ne čekam 06.08. za betu već ići sutra vaditi pa da znam na čemu sam, valjda bi trebalo pokazat realno stanje

Pa jel nisi vec trebala danas izvadit betu?
    Danas mi je doktor rekao da 12ti dan izvadim betu da vidimo stanje, a isto je trodnevni? 🤔😁

neznam kako u Rijeci računaju dane 😂 rekli su 06.08. a čitajući ovdje već sve znate do tada 😊

Pa sad citam i kazes da ti je danas 12ti dan.. Reko jel nisi trebala danas?!🤔🙈
    Meni je danas receno 12ti dan da vadim i isto je trodnevni.. Pa mi cudno🙈🙈🙈🙈🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    29. Srpanj 2021. 22:18

Asli, Arnoldica, Beba. 4321 dobro da znam onda ako se i meni to dogodi da je i to moguce... Pa da se pripremim i na to 😁😂🙈
    Ja sve mislim, ok, ako ne uspije dobijem mengu i to je to, kad ono doktor kaze da ne bi trebala dobit zbog terapije..
    Al sad vidim da ipak mogu.. Tako da hvaaaala.. 💓

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Pami
    29. Srpanj 2021. 22:20

GPgirl

Pih, nemaš samo ti tu povlasticu 😄 neznam ako si čitala forum Roda, ima cijela tema o potpomognutoj u kbc Rijeka. Ja sam pročitala bila cijelu i svašta su tu cure pisale i proživljavale. 
    Inače, za nizak amh- ono što je meni strašno pomagalo pred postupke su dodaci prehrani za poboljšanje kvalitete jajnih stanica. Na početnim stranicama teme su napisani neki. Ja sam recimo nekih 1,5-2 mj pred zadnji postupak uzimala svježu matičnu mliječ (koja je za mene zakon, ali jača imunitet pa je treba prestati uzimati bar mjesec dana pred sami postupak), q10, omega 3-6-9, vitamin d, Prenatal. Uvijek bi dobila stanice dobre kvalitete, pa mislim da ne škodi probati tko želi.

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Ivevk
    29. Srpanj 2021. 22:20

Ivevk

leona81

Ivevk

leona81

Beba4321

leona81

mislim da sam procurila pa ne znam dali ima smisla vadit betu 06.08.
    da li koja cura zna da li koja poliklinika radi u 8 mj pa da probam otići konzultacije?

Da nije implatacijsko? Ako je oskudno i nije jako moguće da je.. Meni je ovaj mjesec implatacijsko trajalo 2 dana i više je bilo kao smeđarenje, a betu vidiš u potpisu.

predivna ti je beta, čestitam i nek sve bude super 😊
    danas mi je 12 dnt trodnevnog, a krvarenje tj smeđarenje kako kažete 😉 nije jako ali mi nikad menga nije jaka prvi dan, čitajući vas se cijeli dan tješim da bi moglo biti to implatacijsko ali nisam baš sigurna više mi nalikuje na moju standardnu vješticu, ugl mislila sam da ne čekam 06.08. za betu već ići sutra vaditi pa da znam na čemu sam, valjda bi trebalo pokazat realno stanje

Pa jel nisi vec trebala danas izvadit betu?
    Danas mi je doktor rekao da 12ti dan izvadim betu da vidimo stanje, a isto je trodnevni? 🤔😁

neznam kako u Rijeci računaju dane 😂 rekli su 06.08. a čitajući ovdje već sve znate do tada 😊

Pa sad citam i kazes da ti je danas 12ti dan.. Reko jel nisi trebala danas?!🤔🙈
    Meni je danas receno 12ti dan da vadim i isto je trodnevni.. Pa mi cudno🙈🙈🙈🙈🙈

Oprosti sto se ponavljam vise puta 🙈🙈😘😘😂😂😂😂
    Sad sam skuzila da sam napisala ono sto sam vec napisala🤪🤪🤪🤪🤪

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Ivevk
    29. Srpanj 2021. 22:23

E da... Zaboravila sam Vam reci..
    U nedjelju moram primiti jos jednu injekciju zvanu DECAPEPTYL 0.1
    Jel mi moze tko objasniti kakva je to injekcija?
    U zurbi zaboravih i pitati🙈
    S tim da se to kupuje i naravno ne mozes kupiti jednu ampulu vec cijelo pakiranje od 7 komada koje kosta 380 kuna 🥴🥴🥴🥴

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

Pami
    29. Srpanj 2021. 22:26

I da, cure. Ne želim da ispadne da vas želim obeshrabriti. Ima Rijeka i svoje dobre strane i ima cura/žena koje su tamo uspjele. Ja se nadam da ćete i vi biti među njima. Samo ne bi htjela da izgubite puno vremena na postupke bez nekih značajnijih pomaka.

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

GPgirl
    29. Srpanj 2021. 22:26

Pami

GPgirl

Pih, nemaš samo ti tu povlasticu 😄 neznam ako si čitala forum Roda, ima cijela tema o potpomognutoj u kbc Rijeka. Ja sam pročitala bila cijelu i svašta su tu cure pisale i proživljavale.
    Inače, za nizak amh- ono što je meni strašno pomagalo pred postupke su dodaci prehrani za poboljšanje kvalitete jajnih stanica. Na početnim stranicama teme su napisani neki. Ja sam recimo nekih 1,5-2 mj pred zadnji postupak uzimala svježu matičnu mliječ (koja je za mene zakon, ali jača imunitet pa je treba prestati uzimati bar mjesec dana pred sami postupak), q10, omega 3-6-9, vitamin d, Prenatal. Uvijek bi dobila stanice dobre kvalitete, pa mislim da ne škodi probati tko želi.

sve od navedenog uzimam🤣

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

Arnoldica
    29. Srpanj 2021. 22:27

Ivevk

E da… Zaboravila sam Vam reci..
    U nedjelju moram primiti jos jednu injekciju zvanu DECAPEPTYL 0.1
    Jel mi moze tko objasniti kakva je to injekcija?
    U zurbi zaboravih i pitati🙈
    S tim da se to kupuje i naravno ne mozes kupiti jednu ampulu vec cijelo pakiranje od 7 komada koje kosta 380 kuna 🥴🥴🥴🥴

Kažu da je to potpora žutom tijelu. U ljekarni Filipović ti prodaju te injekcije po komadu 🤗

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.