Joj cure, ide muž u trgovinu i vraća se s testom za trudnoću. Pa ja ću poludit, kaže on pa kupio sam ti da imaš, ne moraš raditi test.. Pa kako da ne radim kad si ga kupio???? 😂😂
😂😂😂😂
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Curke, PCR negativan... 🥳🥳🥳🥳
Ponedjeljak krecemo 🙂🙂🙂🙂
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Curke, PCR negativan… 🥳🥳🥳🥳
Ponedjeljak krecemo 🙂🙂🙂🙂
Odličnooooo 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Joj cure, ide muž u trgovinu i vraća se s testom za trudnoću. Pa ja ću poludit, kaže on pa kupio sam ti da imaš, ne moraš raditi test.. Pa kako da ne radim kad si ga kupio???? 😂😂
Joooooj 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ oces se suzdrzat ili ???
Pa mislila sam se suzdržati do dana bete.. Ali sad me kopka jer ga imam u kući i jer znam da već sutra mogu napraviti 🙈🙈 ali pokušati ću se suzdržati koliko mogu..još mi kaže da sam mu nekako vedra kao nikada do sada, da sam baš posebna. Ma mislim si šuti više samo mi ulijevaš nadu, a ja želim biti hladna 😂
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Anchy Sanjich je super, bucka se po moru trenutno i uziva😉 prenijet cu joj pozdrave✌️
Sunny te od 200mg se ne smiju piti. Samo guraj🤭
Maria641 mislis na gen koji se prenosi samo na musku djecu? Jel znas za fb grupu missmama? Tamo je jedna clanica, Pinkfairydust koja je bila i sl situaciji i zamoli joj da ti objasni iz prve ruke. Sretno! I da, u starijim vol 2 ili 3) je bila clanica imena Lemon, na zalost ne javlja se vise i pisala je sto sve treba od dokumentacije za Belgiju..
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pa mislila sam se suzdržati do dana bete.. Ali sad me kopka jer ga imam u kući i jer znam da već sutra mogu napraviti 🙈🙈 ali pokušati ću se suzdržati koliko mogu..još mi kaže da sam mu nekako vedra kao nikada do sada, da sam baš posebna. Ma mislim si šuti više samo mi ulijevaš nadu, a ja želim biti hladna 😂
😂😂😂 ma ovaj onda mora bit dobitni 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Iz tvojih usta u Božje uši 😊😊
I sretnih 3 mjeseca maloj Kate 🥰 daj joj puno slatkih pusica 😘😘
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Iz tvojih usta u Božje uši 😊😊
I sretnih 3 mjeseca maloj Kate 🥰 daj joj puno slatkih pusica 😘😘
Kate malo postaje zlockica 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala žene 🥰 divne ste ♥️
Mene je jučer šokirala biologica kad je rekla da nisu svi embriji djeca, tj da neće nastati djeca i da na mojih 11js će se roditi 0-2 djeteta. Možda 0 možda 4.
I valjda je ovo samoobrana. Pokušavam se ne vezati za njih.
Prošli put sam im i imena dala i osjećala sam se kao da su umrli kad mi je beta bila 1.1.
Koliko sam skuzila biologica, bitno je što više probati.
A što se tiče 4 smrzlica doktor je rekao da njihov razvojni status nije njihova kvaliteta. Koliko sam skuzila kod mene u ove dvije ture jedan loš i jedan dobar 🤷🏻♀️
Da, mislim da je najlakse uc u postupak ono s mislju da je postupak sam sebi svrha, ne misleci na rezultat, zbilja je istina, vecina embrija stane u razvoju, vidim da su tebi zamrznuli morulice, one imaju veci razvojni potencijal nego trodnevni, ali opet manji nego blastociste. U klinikama cesto kazu da embrij mozda u maternici bi se razvio, a u lab ne pa ni do blastociste, ali meni se cini nekako ipak bolja opcija kad ima puno embrija pustit ih do blastociste pa zamrznut, nego vracat odmrznute trodnevne,..i svaki put nakon 14 dana lupnit od zid..al vidim da su to individualne politike kako koje klinike..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Dobro jutro svima i sretno ako neko ima nesto 🥰
Nikolina sretno na UZV 🤞Nikolina sretno 🍀. I svima skrivenima 😉
Maslacak 🙄 drzi se 💪🏻.
Ellekako si ti, imas kakvih simptoma?
Hey, imam par 🤣 stalno sam umorna, nikad nisam bila od ljudi koji spavaju popodne a sad ne mogu preživjeti dan bez spavanca poslije posla. Non stop sam gladna a kad pojedem sve mi stoji na vrh grla ali ne dovoljno da povratim. Svi pričaju o sisama pa sam išla i to proučavati i imam oko bradavica male izbočine nalik prištićima. Google kaže da je to normalno 😄 Kako je kod tebe?
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji