Pozdrav, evo s obzirom da se spremamo za IVF, u Petrovoj, a da prije toga moram histeroskopiju obaviti, zanima me kakva su vaša mišljenja gleda cjepiva za COVID, nekako sam podijeljenog mišljenja..da li ste se vi cijepile prije postupka?
Curke, PCR negativan… 🥳🥳🥳🥳
Ponedjeljak krecemo 🙂🙂🙂🙂
🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lita i Ivevk, sretno u ponedjeljak 🙂🙂🙂
Inace, moram vam reci… Moja ce beba 24.07.imat puna 3 mjeseca, a tocno prije godinu dana, 24.07.sam imala aspiraciju 🙂 zelim vam od ❤ isto 🥰🥰🥰
❤
oharascarlett14@gmail.com
Dada gdje si nam ti? Jel uzivas na godisnjem🤗🤭
Curke bas se sjetim nase Sanjich pogotovo kad dizem tjedne trudnicama..ako se koja cuje s njom pozdravite je ❤️🤗
Bajo kako si ti i mala Mare? ☺️
Maria pozdrav…ne rezumijem se u to ali svakako mozda da provjeris sa svojim ginekologom pa ako ni on ne zna onda sa stručnjacima na MPO ili sa nekim genetičarem…sretno 🤗
Razumna ma mene strah bockanja ko vraga 😬😬 ne volim to i gotovo…ali ajde zna se koja je nagrada na kraju pa se pripremam fizicki..ja sam si nekako utuvila u glavu da embriji nisu bebe dok se ne cuje srčeko i da je veca sansa da ne uspije iz prve nego da uspije..kao zavaravam samu sebe…i lako mi je sad tako..a znam da cu se vezat uz njih cim mi ih vrate 🤦🏽♀️
Ma ne brini, bockanje je najzabavniji dio postupka.haha...narocito penom ( gonal, pergoveris), malo je zeznutije mijesati menopure (meni bi se tresle ruke, imala sam ih 4.haha), najgore je svakako cekanje te bete i to zadnjih 5 dana, sve drugo prode u trenuu
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Ruska pa šta radi Kate? Mora i ona biti malo zloćka nemoj tako 😊😊
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Anchy, mene je isto bilo strah tih koje mućkaš sam al sam nakon par jutub videa postala ekspert pa kadnije u klinici uzimala i gonale koji se mućkaju i sestra je bila oduševljena jer se druge cure boje i traže pen 😂 u zadnjem postupku mućkala gonale, cetrotide i ovitrele. Iglice su jaaaako tanke i uglavnom ne osjetiš kad ulaze pod kožu osim vražjeg decapeptyla, al sam imala viška igala od gonala pa varala 😁
Nije mi ničega žao, cca 5-centimetarska beba upravo pliva u meni 🥰
33👩❤️👨32
Anchy, mene je isto bilo strah tih koje mućkaš sam al sam nakon par jutub videa postala ekspert pa kadnije u klinici uzimala i gonale koji se mućkaju i sestra je bila oduševljena jer se druge cure boje i traže pen 😂 u zadnjem postupku mućkala gonale, cetrotide i ovitrele. Iglice su jaaaako tanke i uglavnom ne osjetiš kad ulaze pod kožu osim vražjeg decapeptyla, al sam imala viška igala od gonala pa varala 😁
Nije mi ničega žao, cca 5-centimetarska beba upravo pliva u meni 🥰
Ne ovitrele nego menopur. Pardon. E, to govno peče junački kad ga uštrcaš
33👩❤️👨32
Meto hvala 😊
Ruska a nije valjda 🤭
Upitnica koliko si sad trudna? I kad opet imaš pregled, da te ubacim na našu listu ☺️ bome vrijedno je sve to za bebicu, slazem se 😁
Ivana pozdrav..najbolje da provjeris sa svojim lječnikom...jer svaka klinika, ma svaki doktor, ima svoj stav pa nsjbolje provjerit...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Meto hvala 😊
Ruska a nije valjda 🤭
Upitnica koliko si sad trudna? I kad opet imaš pregled, da te ubacim na našu listu ☺️ bome vrijedno je sve to za bebicu, slazem se 😁
Ivana pozdrav..najbolje da provjeris sa svojim lječnikom…jer svaka klinika, ma svaki doktor, ima svoj stav pa nsjbolje provjerit…
Danas sam 11+4, jučer uredan pregled. Idući 19.8.
Inače, prva 2 postupka fijasko, loš odgovor na stimulaciju, navodno low responder. Imala po 1 js. Otišli privatniku (cito), ne prejaka stimulacija, ali 11js, 8 blastica, 2 vraćene, 6 smrzlića. Al se primila jedna od prvih ❤
Prelijena sam upalit laptop za stavit ticker, a jako ga želim jer me vaši šareni vesele, a s mob mi je nezgodno. 😁
33👩❤️👨32
Meto hvala 😊
Ruska a nije valjda 🤭
Ivana pozdrav..najbolje da provjeris sa svojim lječnikom…jer svaka klinika, ma svaki doktor, ima svoj stav pa nsjbolje provjerit…
Danas sam 11+4, jučer uredan pregled. Idući 19.8.
Inače, prva 2 postupka fijasko, loš odgovor na stimulaciju, navodno low responder. Imala po 1 js. Otišli privatniku (cito), ne prejaka stimulacija, ali 11js, 8 blastica, 2 vraćene, 6 smrzlića. Al se primila jedna od prvih ❤
Prelijena sam upalit laptop za stavit ticker, a jako ga želim jer me vaši šareni vesele, a s mob mi je nezgodno. 😁
Mozes samo u potpis napisat ukratko te postupke, i to 😊
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji