Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    21. Srpanj 2021. 20:34

Sunny_

Ajme cure ja sad u mulleru kupujem testove…i ko da mi nije dovoljno neugodno sto kupujem 5 testova, idem izvadit novcanik iz torbe i ispadnu mi gace na kasu 😅😅😅😅 (puna mi je torba gaca jer utrici, curkanje pa stalno mijenjam). Ajme sramoteeee 🙈🙈🙈

Ajme 😂😂😂😂😂 a mojoj kolegici pukla vrecica u podhodniku na Glavnom i iz vrecice ispale prljave gace, stapici za usi, dezic i svasta nest(spavala kod decka bila). Jos ju doso neki lik pitat dal joh treba pomoc skupit to sve 😂😂😂 kaze ona ja ljutito odgovorila ne, dok lovim tange po podu 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Anči 💕
    21. Srpanj 2021. 20:40

Ruska1986

Sunny_

Ajme cure ja sad u mulleru kupujem testove…i ko da mi nije dovoljno neugodno sto kupujem 5 testova, idem izvadit novcanik iz torbe i ispadnu mi gace na kasu 😅😅😅😅 (puna mi je torba gaca jer utrici, curkanje pa stalno mijenjam). Ajme sramoteeee 🙈🙈🙈

Ajme 😂😂😂😂😂 a mojoj kolegici pukla vrecica u podhodniku na Glavnom i iz vrecice ispale prljave gace, stapici za usi, dezic i svasta nest(spavala kod decka bila). Jos ju doso neki lik pitat dal joh treba pomoc skupit to sve 😂😂😂 kaze ona ja ljutito odgovorila ne, dok lovim tange po podu 😂😂

Hahahahaha ajme koji blam 🤣🤣🤣🤣

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

WinkyTheElf
    21. Srpanj 2021. 20:47

anchy321

J_B pitaj sta te briga hahahhaa… 🤭🤭 Ja jos nisam isla u muller..jel ima ko da radi u Osijeku u mulleru da mi sacuva testove 🤣🤣
    Winky jel piškis sutra test?
    Hrabrica, Hani, Tea_0501, Marta82, MiniGirl cure di ste nam? U kojok ste fazi..javite nam se ako čitate 🤗

Hej, posljednjih dana sam imala ludnicu i nisam stizala sve popratiti.. T_Ivy i Asli jako mi je drago da je sve ok ❤ Sve druge cure koje nisu imale sretne rezultate s betom/testićima žao mi je , pokušajte uživati u ljetu i pripremiti se za uspješne postupke na jesen 💪🌞
    Što se tiče mene, ja već par dana smeđarim, i mislim da mi se to probija M, ali ne može krenuti kako spada radi Duphastona.. Piškila sam ja već testić (13. dan nakon AIH) i negativan je.. Za svaki ću slučaju piti Duphaston do negativnog testa sutra ili prekosutra pa onda prestajem i s tim... Pa ćemo zajedno navijati za uspješni IVF u rujnu 💛

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

Anči 💕
    21. Srpanj 2021. 20:54

WinkyTheElf

anchy321

J_B pitaj sta te briga hahahhaa… 🤭🤭 Ja jos nisam isla u muller..jel ima ko da radi u Osijeku u mulleru da mi sacuva testove 🤣🤣
    Winky jel piškis sutra test?
    Hrabrica, Hani, Tea_0501, Marta82, MiniGirl cure di ste nam? U kojok ste fazi..javite nam se ako čitate 🤗

Hej, posljednjih dana sam imala ludnicu i nisam stizala sve popratiti.. T_Ivy i Asli jako mi je drago da je sve ok ❤ Sve druge cure koje nisu imale sretne rezultate s betom/testićima žao mi je , pokušajte uživati u ljetu i pripremiti se za uspješne postupke na jesen 💪🌞
    Što se tiče mene, ja već par dana smeđarim, i mislim da mi se to probija M, ali ne može krenuti kako spada radi Duphastona.. Piškila sam ja već testić (13. dan nakon AIH) i negativan je.. Za svaki ću slučaju piti Duphaston do negativnog testa sutra ili prekosutra pa onda prestajem i s tim… Pa ćemo zajedno navijati za uspješni IVF u rujnu 💛

joj bas mi je zao 😏 pratimo se u devetom mjesecu 🤞💕

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tweety88🐞
    21. Srpanj 2021. 20:56

Sunny legendo 😂🤩🤣🤩🤣🤩😂
    U mom Mulleru na Savskom mostu NIKAD, ali NIKAD nema testova. Da vas cujem, tko ga opeljesi??? 🤣

💛🧡

elle 🙋‍♀️
    21. Srpanj 2021. 21:55

aircon

elle 🙋‍♀️

aircon

Cure moja druga beta je 400 (prva je bila 234), dr je rekao da je to ok i imam prvi uzv za tjedan dana, ali ja naravno sad cijelo vrijeme mantram zasto nije tocno duplo i strahujem ponovno…

Tak sam i ja digla sama sebi paniku jer nije bila skroz dupla ali vadila sam krv drugi put sat vremena ranije pa se tješim da je to razlog a i isto su mi rekli u poliklinici da je to sve ok…

Draga Elle hvala ti na iskustvu koje si mi prenijela, jesi li imala prvi uzv, kako si sad? Meni je Anchy uzv ipak 29.07. Krivo sam mislila da je srijeda!

U petak sad imam prvi. Mislila sam da necu nikad docekat da prođu ta 2 tjedna ali evo još 2 buđenja i trenutak istine. Tak da ne brini puno kao ja brzo ce i tvoj prvi uzv. 🥰

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Snivalica
    21. Srpanj 2021. 22:00

Pozdrav, lavice!
    Čestitam svima koje čekaju svoje bebice ili imaju pozitivne bete i testiće! 
    Moja beta se isto nije duplala matematički, čak je dr. bila skeptična na prvom UZV za dvoje (6.tt), jer joj se nije druga beta činila tako visokom (samo se normalno poduplala s 505, nije bila još i veća.) tako da to je tijelo, nije čista matematika. Bitno da se dupla, ne mora u broj ;)
    Malo sam upala kao padobranac, ali čisto da se javim. Napokon mučnine prestale u 18.tt, imali smo selidbu i svašta nešto, sad smo evo od jučer 29.tt. I imamo curu i dečka! :D 
    Želim svim lavicama čija borba još traje, da što prije dočekaju svoje bete i trudničke čari! 
    Uživajte u ljetu!

3/2013 - biokemijska
    2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
    12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
    7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
    11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
    1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
    Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍

elle 🙋‍♀️
    21. Srpanj 2021. 22:00

Sunny_

tako sam se slatko sad nasmijala, a vjerujem da si i ti nakon sto si napustila Muller. 🤣🤣🤣

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Anči 💕
    21. Srpanj 2021. 22:02

Snivalica

Pozdrav, lavice!
    Čestitam svima koje čekaju svoje bebice ili imaju pozitivne bete i testiće!
    Moja beta se isto nije duplala matematički, čak je dr. bila skeptična na prvom UZV za dvoje (6.tt), jer joj se nije druga beta činila tako visokom (samo se normalno poduplala s 505, nije bila još i veća.) tako da to je tijelo, nije čista matematika. Bitno da se dupla, ne mora u broj ;)
    Malo sam upala kao padobranac, ali čisto da se javim. Napokon mučnine prestale u 18.tt, imali smo selidbu i svašta nešto, sad smo evo od jučer 29.tt. I imamo curu i dečka! :D
    Želim svim lavicama čija borba još traje, da što prije dočekaju svoje bete i trudničke čari!
    Uživajte u ljetu!

ajme predivnooo 🥰💙♥️ čestitaam i želim ti sto mirniju trudnoću 🤞pa ti jos malo i pri kraju si 🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Snivalica
    21. Srpanj 2021. 22:04

Daaa! Sad me muči da možda imam kolestazu, jer me svrbe dlanovi i udovi, a i trbuh, no izdržat ćemo još malo. U petak mi je sljedeći pregled, nadam se da je dolje sve mirno, jer malac je niže i kao da mu se žuri van 

3/2013 - biokemijska
    2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
    12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
    7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
    11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
    1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
    Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.