Miss, čestitam tako mi je drago da je sve ok nakon svih muka.
Ruska, Kate je preslatka ima obraze ko i moj debeljuco ☺️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nadalice, evo pošto si tako lijepo tražila jučer ☺️
Moj debeljuco
https://ibb.co/5sd2qGx
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Aircon ja mislim da je to dobro jer duplanje ako se ne varam preko 80% je dobro, tako da se ne brini i uživaj 😘
Hvala ti ❤️ nisam to znala, al ono nakon svega sto sam prosla, pušem i na hladno, vjerojatno se nikad necu opustiti.
Mare0208 zao mi je zbog krvarenja :(
Ma i ja mislim da ne treba biti to baš duplo.. Ako je dr rekao da je dobra, drži se toga.. držim 🤞 da uzv pokaže što treba i da ti vrijeme do njega prođe što brže.
Hvala ti... nekako nemam vremena sad ni tugovat. Evo danas mi dijete dobilo temp, a mi još u OS. Pa traži okolo tko će nas primit, pa u drugi dom zdravlja vadit krv. Sad čekamo nalaz 🥴 Nadam se da će do sutra biti bolje jer ja ću garant opet provest cijelo prijepodne na odjelu
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Cure moja druga beta je 400 (prva je bila 234), dr je rekao da je to ok i imam prvi uzv za tjedan dana, ali ja naravno sad cijelo vrijeme mantram zasto nije tocno duplo i strahujem ponovno…
Moje su bile 716 pa 1398, nije bilo savrseno al je sve ok. Moj razlog nepravilnog rasta je u startu bila blizanacka u kojoj je jedan ipak prestao s razvojem. Ne brini!
Jesi vadila betu u istu uru?
33👩❤️👨32
Cao zanima me jel neko zna koliko dođe pregled za patnera posto on nema ljecika rekli su da mozemo plati pa ne zanima jel ko zna cijenu....i jel uspije od prve
Hvala Avokado.
Nekako se tjesim da većina žena zanese i iznese trudnoću u prva tri IVF.
Sad ne znam kako se računaju transferi.
Jel ta tri IVF znače 3× 3 transfera = 9 transfera.
Sva sam u matematici.
Večeras ću ići na masažu za cirkulaciju jer sam čitala da to pomaže. Mislila sam danas i u petak poslje transfera. Nekako se nadam da će transfer biti u petak 🤷🏻♀️.
Zapravo mi je svejedno kada će biti.
Rekao mi je doktor ugnjezdenje bude u roku 24h jer su blastice
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cao zanima me jel neko zna koliko dođe pregled za patnera posto on nema ljecika rekli su da mozemo plati pa ne zanima jel ko zna cijenu….i jel uspije od prve
Spermiogram mozete napraviti u bilo kojoj privatnoj poliklinici ako partner nema zdravstveno osiguranje, narucite se i dobijete upute (nalaz bude isti dan), cijena je cca 400 kn..Statistike uspjesnosti su negdje od 30 do 45 %, tocnije ovisi o dobi, dijagnozama, itd. Svi mi tresnemo kad ne uspije, najgore je prvi put, ali je cinjenica da bi mozda bolje bilo uc u postupak sa saznanjem da su vece sanse da 1 put ne uspije nego uspije..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Hvala Avokado.
Nekako se tjesim da većina žena zanese i iznese trudnoću u prva tri IVF.
Sad ne znam kako se računaju transferi.
Jel ta tri IVF znače 3× 3 transfera = 9 transfera.
Sva sam u matematici.
Večeras ću ići na masažu za cirkulaciju jer sam čitala da to pomaže. Mislila sam danas i u petak poslje transfera. Nekako se nadam da će transfer biti u petak 🤷🏻♀️.
Zapravo mi je svejedno kada će biti.
Rekao mi je doktor ugnjezdenje bude u roku 24h jer su blastice
Ej, pitaj dr. je li smijes ic na abdominalnu masazu poslije transfera, ja sam isto prije jednog postupka isla redovito, jednom tjedno, ali do pocetka stimulacije, nekako mi se one masaze cine preagresivne narocito iza transfera. Dr uglavnom preporucuju akupunkturu pa i iza transfera, neke klinike nude u sklopu svojih usluga..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Nadalice, evo pošto si tako lijepo tražila jučer ☺️
Moj debeljuco
https://ibb.co/5sd2qGx
🥰🥰🥰🥰🥰 slatkica
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav curke.. Jedva sam uspjela popratit ovih dana što ima novog. Mi se borili s macinom temperaturom, hranjenjem na špricu, proplakala ovih dana suza i suza.. Ko nikad.. Al evo ide na bolje od jucer.. Da kucnem u drvo 🌳.
Ana26, sestro po dijagnozama, ne mogu opisat koliko sam nadala da ćeš uspjet ovaj put 🙁, žao mi je kroz što moraš prolazit.. Drži mi se ❤️
Miss čestitam od srca. Sjećam se samo početka, koliko je bilo teško i evo gle.. Malo čudo je tu ❤️
Ruska namirišala braća da si tu. 🤩 A malena je bombon
Ostale curke, čestitam na betama,.
Nadam se da ce maci bit bolje 🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji