anchy nismo se jos upisali u Betu. Odradili smo pretrage i konzultacije tamo. Trebali smo se preseliti u inozemstvo pocetkom jeseni, i ne znam kako bi uopce tamo isli u postupak te kako to vani funkcionira dok se ne snadjemo.😒
Mozda uspijemo odgoditi selidbu pa bi isli odmah na jesen u postupak, ako ne u Beti idemo bilo gdje di mozemo odraditi privatno sve i sto prije, jer muz nema hrvatsko zdravstveno, radi u inozemstvu
Ponovit cemo nalaz za 3 mjeseca. Iako nam je receno da se ne nadamo da se ovo moze popraviti. Jel uopce postoji primjer da je netko to uspio?😅
Citam vas i aktivnije cu se prikljuciti kada krenemo u postupak i kada budem ovo sve razumjela jer sam trenutno kao pala s marsa, nemojte zamjeriti❤️ Sretno svima😘
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Sunny i ostale cure ciji je muz isao na tese..mm mi se zali da ga bas dosta peće testis..jel to mozda bilo i vasima na promjenu vremena 🤔 bio je u oonedjeljak na kontroli i sve je bilo ok..ne znam sta bi drugo moglo bit osim vremena...
Zoe ne brini nista sve smo mi bile kao da smo pale s marsa..evo ja jos uvijek ne kuzim dosta toga a pratim forum od 11 mj 😅 sta god te zanima pitaj i netko će ti sigurno znat pomoć...svakako vam neće skodit da oboje krenete s dodacima prehrani.. sretno 🤗🤗
Snivalica jesi provjerila s doktorom za taj svrbez? Mozda da odes izvadit te nalaze da se vidi sta je...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ja sutra imam pregled, 12 tjedan trudnoće, i toliko sam nervozna da vam ne mogu opisat. Svakakvi scenariji mi se motaju po glavi. Drzite mi fige da je sve u redu i da je beba dobro 🙏🙏 Grlim vas sve😘❤️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Anchy hvala na savjetu😘
Oboje smo na dodacima prehrani unazad godinu dana, oboje smo cak napravili vitaminski status i sve nam je bilo tip top. Citala sam ovu temu paralelno s Lh trakicama i ubacivala svaki suplement koji se tu spominjao😅😅
Meni je zapravo falilo malo D vitamina pa sam pila better you i sad je super prema zadnjem nalazu. Kod muza nis nije falilo, zato se i bojim da nemamo sta promijenit, zdravo jede, bavi se sportom. No pokusat cemo, pa nakon ponovljenog analaza ide andrologu da pokusamo naci uzrok.. 🤞🏻
Ako je netko imao slicnu situaciju zanima me savjet, ima li uopce sve to smisla ili da sve preskocimo i prvom prilikom u postupak
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Cure drage, sjetim vas se cesto, nadam se da ste sve ok. Nisam pratila, maknula sam se malo od svega. Samo javljam da sam opet u postupku (poliklinika ivf) ugl. mijenjali smo stimulaciju malo pojacali, imam cca 8 folikula, svii su jednaki i pravilni, danas je 6.dc. Punkcija je vjer u srijedu, a transfer smo se dogovorili da cemo ovaj put ici treci dan dva zametka, a ostalo na zamrzavanje. Necemo cekati blastice. To je prijedlog doktora. Uglavnom javim vam rezultat❤️ Zelim svima puno srece i PRVENSTVENO SNAGE. Necu previse biti na forumu, jer me onda to sve previse zaokupi i nisam posvecena nicemu osim tome, a to vise ne zelim. Pusa velika
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Anchy hvala na savjetu😘
Oboje smo na dodacima prehrani unazad godinu dana, oboje smo cak napravili vitaminski status i sve nam je bilo tip top. Citala sam ovu temu paralelno s Lh trakicama i ubacivala svaki suplement koji se tu spominjao😅😅
Meni je zapravo falilo malo D vitamina pa sam pila better you i sad je super prema zadnjem nalazu. Kod muza nis nije falilo, zato se i bojim da nemamo sta promijenit, zdravo jede, bavi se sportom. No pokusat cemo, pa nakon ponovljenog analaza ide andrologu da pokusamo naci uzrok.. 🤞🏻
Ako je netko imao slicnu situaciju zanima me savjet, ima li uopce sve to smisla ili da sve preskocimo i prvom prilikom u postupak
Ja bi iskreno preskočila to sve i otišla ns konzultacije...pokušavate vdć dovoljno..dijagnoza je takva kakva je..realno teško da će se nesto desit prirodno..naravno mozda i je moguće ali isto tako su male sanse tako da ja nebi gubila vrijeme..ovako cete bit pametniji i znat sta i kako dalje....ako je njemu takav nalaz nakon godinu dana suplimenata mislim da ta tri mjeseca neće nesto znacajno popravit...svakako se naruči na konzultacije pa vidis sa njima jel oni predlazu odma u postupak ili da jos pokusavate prirodno...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure drage, sjetim vas se cesto, nadam se da ste sve ok. Nisam pratila, maknula sam se malo od svega. Samo javljam da sam opet u postupku (poliklinika ivf) ugl. mijenjali smo stimulaciju malo pojacali, imam cca 8 folikula, svii su jednaki i pravilni, danas je 6.dc. Punkcija je vjer u srijedu, a transfer smo se dogovorili da cemo ovaj put ici treci dan dva zametka, a ostalo na zamrzavanje. Necemo cekati blastice. To je prijedlog doktora. Uglavnom javim vam rezultat❤️ Zelim svima puno srece i PRVENSTVENO SNAGE. Necu previse biti na forumu, jer me onda to sve previse zaokupi i nisam posvecena nicemu osim tome, a to vise ne zelim. Pusa velika
Sretno 🤞 drago mi je da si se javila..ako budes htjela javi nam razvoj situacije 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Hvala!
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Zoe Frendica se prije 10 dama u Beti zapisala za 9.mjesec (prek hzzo). Nazovi, upisi se i mozda stignes prije selidbe. Ionak uvijek isto mozes otkazat. Bolje da te termin ceka
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sunny i ostale cure ciji je muz isao na tese..mm mi se zali da ga bas dosta peće testis..jel to mozda bilo i vasima na promjenu vremena 🤔 bio je u oonedjeljak na kontroli i sve je bilo ok..ne znam sta bi drugo moglo bit osim vremena…
Zoe ne brini nista sve smo mi bile kao da smo pale s marsa..evo ja jos uvijek ne kuzim dosta toga a pratim forum od 11 mj 😅 sta god te zanima pitaj i netko će ti sigurno znat pomoć…svakako vam neće skodit da oboje krenete s dodacima prehrani.. sretno 🤗🤗
Snivalica jesi provjerila s doktorom za taj svrbez? Mozda da odes izvadit te nalaze da se vidi sta je…
Ma moj dr. spec hum. rep koji mi vodi trudnoću je trenutno na G.O, a moja soc. ginićka je baš na čuvanju trudnoće (uvijek tuna kad i ja ) , a mi dr. koja je mijenja nije dala da vadim te jetrene enzime, kao morat ću na bolnici. A opet ne bih da me zadrže, jer u biti nije da, osim ranijeg poroda, ima neke pomoći. Vidjet ćemo u petak.
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Sortiraj odgovore
Najstariji