Anchy hvala na savjetu😘
Oboje smo na dodacima prehrani unazad godinu dana, oboje smo cak napravili vitaminski status i sve nam je bilo tip top. Citala sam ovu temu paralelno s Lh trakicama i ubacivala svaki suplement koji se tu spominjao😅😅
Meni je zapravo falilo malo D vitamina pa sam pila better you i sad je super prema zadnjem nalazu. Kod muza nis nije falilo, zato se i bojim da nemamo sta promijenit, zdravo jede, bavi se sportom. No pokusat cemo, pa nakon ponovljenog analaza ide andrologu da pokusamo naci uzrok.. 🤞🏻
Ako je netko imao slicnu situaciju zanima me savjet, ima li uopce sve to smisla ili da sve preskocimo i prvom prilikom u postupak
Nama se prva trudnoća dogodila baš kad smo se odlučili ići na prvi AIH. I ja ostala trudna spontano, a prije toga bila na sono HSg i 2 ciklusa s klomifenima, bezuspješno. Doduše, kod mene su bili moji jajovodi, ne spermiogram.
Onda sam drugi put ostala isto nakon sonoHSG trudna, iako je spermiogram bio slabiji. Ali u tom ciklusu sam ostala trudna. Na žalost bila je vanmaterična tada, možda neki ožiljak od carskog mi pritiskao jajovod. I sad nismo ni imali više kako, nego smo na Sv.Duhu odmah dobili postupak. Iako sam ja išla pitati zapravo za rekonstrukciju jajovoda. Tako da, kako se kad što posloži...I moram reći da mi je sve oko postupaka na kojima smo bili i osoblja i sve bilo bogomdano. Stvarno smo zadovoljni sa Sv.Duhom.
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Ja sutra imam pregled, 12 tjedan trudnoće, i toliko sam nervozna da vam ne mogu opisat. Svakakvi scenariji mi se motaju po glavi. Drzite mi fige da je sve u redu i da je beba dobro 🙏🙏 Grlim vas sve😘❤️
I ja sam nervozna prije svakog UZV. To valjda od živaca i hormona! Sretno sutra!
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Draga snivalica, ja cim vidim kolestazu odma se moram ubacit 😂 muku mucim s njom jos od 13tt, rekli su mi da su male šanse da docekamo 32tt s obzirom na moje nalaze, a vidi nas u potpisu kako guramo moj Jakov i ja 🥰 ugl soc ti mora dat uputnicu za jetrene enzime, iako kad dodes u bolnicu i kazes da te svrbi odma ce te u tamo poslat na vadenue toga i zucnih kiselina, ono sto ti zelim reci je da ukoliko ti se potvrdi kolestaza htjet Ce te signostavit u bolnici, ja sam lezala na SD 3tjedna,bila na infuziji 10dana, dobivala terapiju ursofalkom kad su krenuli nalazi malo padat, sad su se opet povisili i odbila sam hospitalizaciju, ne rade ti nista tamo osim ctga, doslovno lezis i ides na ctg, doduse ja sam na tabletama uz to,ali to mogu i od doma pit..reci Ce ti da su ti velike sanse da bebe ne prezive i svasta nesto,zaplasit Ce te za 100zivota,ali nedaj se, nijedna beba nije umrla od kolestaze pa nece ni tvoje, moje zucne su u nekim trenutku bile 570, a red vrijednost je do 6, jetreni su isli svi preko 900,a ref interval je do 40, tako da se nemoj preplasit ako ti budu visoki nalazi,to je kod kolestaze normalno a ako sam ja prezivjela cijelu trudnocu sa svojim nalazima budes i ti ovih par tjedana jos :) samo sam se javila da ti kazem da im ne vjerujes sve sta Ce ti rec,jer po njima bebe nemaju sanse za prezivjet s kolestazom xD ugl sretno,nadam se da Ce te zaobic ta dijagnoza i da Ce se svrbez smanjit, vjeruj mi da znam kako je, ja sam neki dan s nozem cohala nozne prste u 3ujutro i plakala od muke kolko je svrbilo xd samo se nedaj uplašiti i bit Ce okej sve 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jutro cure, evo ja 6dnt prijavljujem smeđarenje.. Sada me dočekalo na dnevnom ulošku, znači preko noći je bilo, a kad se obrišem nema ništa..lako je tješiti druge da je to dobro, ajde utješi sebe 🙈🙈
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Curke moje evo mene sa pregleda. Imamo malenu gestacijsku vrecicu i ono čime je doktor jako zadovoljan - imamo zumanac!!Gestacijska je malena i mališa kasni, ali za sada doktor kaže da su stvari tamo gde bi trebale da budu. Naručio me na sledeći pregled 3. avgusta, jer ne želi da bude suviše rano, tada bi već trebalo sve da se vidi.
Za mene je ovo već vanserijsko čudo. Hvala vam svima sto ste uz mene i sto toliko navijate ❤️❤️❤️ Bez vas ne bih mogla
❤
oharascarlett14@gmail.com
Women_name naravno da nisam stigla uhvatit sliku ali drago mi je da sam uhvatila da si se javila. Baš sam se bila zabrinula kad si rekla da ostajete duže u bolnici i nisi se više javila. Drago mi je da je sad sve ok i da mi snahica raste ☺️ evo mi skoro 6 kg 🤭
Nadalica, klinci su ti med medeni 💕
Pami, čestitam na malom dečkiću držte se
Nisam stigla polovit ali po komentarima Miss treba roditi ili je rodila? Wohoo to mi je jako brzo prošlo. Želim svu sreću svijeta ❤️
😍
Meni sad kad sam bila na wc-u na papiru krv, jaaako blijedo ružičasta. I to samo kad se obrišem.
Danas mi je 5 dnt .Nadam se da je to implatacijsko a ne menstrualno krvarenje.
😍
Rodila sam!! 19.07 u 21:20h , 3330g i 49 cm stigao nam je nas mali Ivano. ❤️❤️❤️
Sve je proslo super, porod brz , malo sam vise popucala pa imam dosta savova ali proc ce i to kad vidim ovu malu srecicu kraj sebe 💙
Jedva cekam da svaka od vas dozivi taj najljepsi trenutak u zicotu ❤️🙏
Brava!! ❤❤❤❤❤
Uzivajte, jubavice male ❤🎉
Jutro cure, evo ja 6dnt prijavljujem smeđarenje.. Sada me dočekalo na dnevnom ulošku, znači preko noći je bilo, a kad se obrišem nema ništa..lako je tješiti druge da je to dobro, ajde utješi sebe 🙈🙈
Jutro! Ne mora to znacit nista lose.. Jos ako je smedje znaci da je neka zaostala krv.. Mozda je pukla neka zilica ili tako nest. Nista jos nije gotovo 🙂😉 Test radis za vikend?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Rodila sam!! 19.07 u 21:20h , 3330g i 49 cm stigao nam je nas mali Ivano. ❤️❤️❤️
Sve je proslo super, porod brz , malo sam vise popucala pa imam dosta savova ali proc ce i to kad vidim ovu malu srecicu kraj sebe 💙
Jedva cekam da svaka od vas dozivi taj najljepsi trenutak u zicotu ❤️🙏
Brava!! ❤❤❤❤❤
Uzivajte, jubavice male ❤🎉
Ziva siiii 🤗🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji