5 godina smo u braku
Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
Prvi put beta 0.1 nista.... Nisam se prvi put toliko nadala
Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice
5 godina smo u braku
Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice
Ribic nisam imala ŽV, ništa osim GV. Kao da sam ja vidjela neku točkicu ali on ništa nije komentirao. Rekao samo da je GV ovdje oko 11mm...
Roxy divan testić, samo neka tamni ❤🤞🏼
Ana26 ajme predivnoooooo 🤗🤗❤
ma2013 17,ajme divno 🥰❤
Tiki 🌻 divneeee ste ❤❣🥰🌷🌺
Tia jako mi je žao, glavu gore i hrabro dalje ❣
endometrioza
Cure, evo mene s UZV-a, čuje se srčeko. Baš sam se brinula. Lakše se diše. Danas sam po ZM 6tj + 1 dan.
Ribic nemoj se brinuti,tako sam i ja. Rano idemo na uzv i onda 100 muka. Ja sam pročitala da beba svaki dan raste 1mm pa me to jako brinulo,a i na zadnjem pregledu se nije čulo srce. A dr kaže da na kraju 5tj beba bude 4-5 mm,a krajem 6 tj 8mm,u 9tj 13mm i onda nakon 9tj,10 tj raste po 1mm. Da je bitno da beba raste i da nema velikog odstupanja.
Miss žao mi je što opet moraš mirovati. Drago mi je što je s bebom sve ok .
Ti ćeš se preporoditi kad radiš.
Ma2013 odličan broj! Sretno!
Tiki predivne ste!
Cure,sretno svima!
Bravo za uredan pregled 💗
5 godina smo u braku
Napiši nam to u potpis (imaš na početku teme objašnjeno kako) da te lakše pratimo i priključi nam se svakodnevno. Ovdje je sve lakše kad imamo jedna drugu 🤗❣❤🌺
endometrioza
Tia žao mi je! Drži se!
Ribic pa da, ja sam imala ranije transfer,a još blastice. Prerano je još. Pokušaj da se ne brineš. 8 dana je velika razlika. Za 8 dana će se i kod tebe vidjeti.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Jutro curke…
Bas mi je zao da ne stizem vise sudjelovati sa vama. Jucer me malac satrao, cjeli dan plakanje za sve moguce, ide mu zub, pa je razdrazljiv. Mene nizak tlak i nenormalna glavobolja dotukli, da mi mozak vise nije funkcionirao. To nekako pripisujem utrogestanima jer svaki put nakon sto stavim utric, meni oadne tlak.
.
Trudnice koji mg pijete? Sad sam uzela od Solgara, to kao da su tablete za konje, jedva progutam.
.
E da jos sam htjela trudnicama komentirati da zasto ne bi sudjelovale i ovdje i na bebecim temama. Na temama za bebe je drugacije, djelis sve sto se desava od pregleda, priprema sobice, robice, snizenja, hranje.. Ma svasta i bas je slatko.. Isto se cure jako povezu, to je nevjerojatno. Ja sam u grupi na wp sa mamama iz prosle trudnoce, i izgleda da ce tak ostati do zenidbe djece 🤭😄mame uvijek nadju neke teme
Ja sam pokušala i svaki put kad postaviš neko pitanje dobiješ jedva odg ili ignore… baš kao što Women_name kaže. One su već stvorile svoj čopor i samo jedna među drugima a mi kao da smo sa Marsa došle. A ja nisam dovoljno strpljiva da ustrajem 🤣🤣
Učlanila sam se u neku grupu na FB i baš svakakvih lijepih info saznam 😁🤗🥰
Sta stvarno, to neke zlice onda 😈..
Mi smo do pred porod primale nove cure bez da se ijedna nesto bunila, pa ovo je forum, zasto se nove ne bi pridruzile, i uvjek su sve cure izrazile dobrodoslicu 🤗
Nas je sa mpo bilo 5 u toj grupi i plus 20ak prirodnjaka, ostlo nas tri mpo, jednoj je nazalost prisilno prekinuta trudnoca, a druga koja je rodila blizanke se sve manje javljala jer fakat nije stizala da dise a ne da jos i sa nama tipka. Sad nas je na wp grupi 18.
5 godina smo u braku
Zao mi je 😔
Zasto ste po dva zamrzavali?
Ana26 super za srceko 💓💓💓🤗 jesi sad mirnija? 😊 ono je bilo bas rano za ista vidjeti, rijetko kome se tad vidi nesto,javi kad se narucis za uzv 🤗
Ma2013 wooow odlican rezultat,kako se drzis nakon aspiracije? 😀
Ribic nemoj tako razmisljati i razbijati glavu s time, kad je kome bio transfer i koliko je star zametak,ne vrijedi ti nista a samo se zivciras, i neces nac nista sta Ce te umirit jer ces i dalje bit u panici, pokusaj vjerovati u svoju bebicu, kad si se tocno narucila za uzv?
Tuma drago mi je da ste domeka, lako za spavanje, useđit cete se,i bolje da larica oce cicati nego da nece 😊 kako se ti osjecas, jel te boli il' si se oporavila kolko tolko? Jao novosti ima hrpa, al meni osobno je to tesko zapamtit sve 😀
Miss se smanjio cerviks pa mora strogo mirovati opet, manemoj nam nece stavit slikicu trbuscica 😫😡 tiki meto i sanjich su preprekul trudnice, Dada je dobila 3kile i pokusala se uguzit u jesenske bebe al joj nejde pa Ce ipak ostat tu s nama 😅🤗 pusa Dado 😊😘 ana26 je danas cula srceko svoje bebe, ribic jos nije ali ide iduci tj na uzv i drzimo fige da se junacko srceko glasno cuje i da se vidi plod jer je bila rano na uzv pa je sad malo zabrinuta, womenname moli svoju curku da izade van sto prije al se mala neda, kontrola joj je u utorak, nina92 ceka curicuuuuuuu, malena odlicno napreduje i tata joj vec sprema rozi alat 🤗 Roxy ima odlican test a beta je u petak, sunflower je svoje bebolinceke odvela na vikend jer dobro napreduju iako nismo ni sumnjali u njih 😊 Rebeka nazalost nije uspjela ovaj put,ali zato je iduci pokusaj dobitan za nju 🤞🤞🙏 a ja sam zakljucila da Ce lucyinthesky ostat trudna kad ja rodim,jer je rekla da napada ponovno na jesen 💪💪💪 i mora se ovaj put uhvatit, kad moj momak izade iz trbuha,njen Ce uc i ostat tamo do termina 😊🤞🤞🙏🙏
Jao curke to je sve ceg se sjecam 😅 koga sam zab nemojte se ljutit,i ovo mi je puno bilo 🤣 neka netko dopuni ili ispravi ako je nesto krivo 😅
E da i Samara se nije javila ali nadamo se da je doma sa svojim princom i da nema vremena trenutno puno pisati,
Ostalim curkama MTB, aurora, sbjelis itd itd saljemo puse i pozdrave 💓🥰mislimo na vas curke 🥰😘
Znam da sam nekog zab al ne mogu se sjetiti vise 🤦🤦🤦😫
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Tia zao mi je, vrlim 😘
Ana26 bravo, bas mi je drago da je sve dobro 😊
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Sortiraj odgovore