Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    19. Srpanj 2021. 11:31

aircon

Sensa jako mi je žao :(

Cure hvala na svim pozitivnim mislima, moja beta je danas 234,1… Ponavljam za dva dana…. Još sam u šoku…. Nisam radila testiranje do jutros, reko bolje da isplačem kod kuće nego kod doktora, vidjela se lijepo druga cura (Muller test), ali je bila svijetlija, pa ono nisam se baš nadala nekom velikom rezultatu, tako da kad je dr pročitao 234,1 ja ono mooolim…. Mislim ja nikad u ove dvije godine nisam imala pozitivan niti test, nisam niti znala kako treba izgledati…. Za dva dana ponavljam, ako bude sve ok, kad se malo smirim, ispričavam vam što sam sve radila i što sam osjetila ovih dana drugačije…. Velika pusa svima curke i držim palčeve, u molitvama i mislima ste mi sve <3

Ajmee baš mi je drago ❤️❤️❤️
    Slobodno kad budeš mogla napiši, baš bi me zanimalo 🤗

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Nakapaka
    19. Srpanj 2021. 11:41

sensa

Da podijelim s vama, naša beta je ponovno 0. Malo smo se raspali, ali skupit ćemo se brzo, i nadam se krenuti u novi postupak, ovaj put sve od samoga početka, jer više nemamo smrzlića.

Zao mi je 💔

👩🏽34god

Nakapaka
    19. Srpanj 2021. 11:43

aircon cestitam na beti 😍💖

👩🏽34god

sensa
    19. Srpanj 2021. 11:43

Hvala vam cure! Puno! Ja sam nekako u svemu navikla biti dosta čvrsta, tako da sam i ovu betu isplakala, i sada planiram odmor na moru i odmak od svega, a onda vrlo brzo u novi postupak.

Neko vrijeme nam je postupak bio po strani jer nam se svašta događalo, ali sada smo si to stavili kao prioritet, i bez obzira na očekivanja pozitivne bete, pokušavam ostati na zemlji i svjesna da ne može uspjeti svakome niti iz prvog niti iz petog pokušaja.

Svi znamo za osobe koje su uspjele nakon desetog ili petnaestog pokušaja, i to je ono što me uvijek jako brzo digne nakon negativne bete, jer si pomislim - Pa uspjet ćemo i mi jednom, samo ne smijemo odustati!
    Isplakati se i tugovati možemo, nakon toga oporaviti, i pripremiti za novi pokušaj jače i sa više znanja i iskustva. 

Svima vama koji čekate betu želim da bude veelikaa, svima vama koje se pripremate za postupak želim da sve prođe školski. 

Dugo sam na ovom forumu bila samo čitalica, i tek odnedavno sam aktivna, ali ovo što osjetim ovdje, teško mogu osjetiti čak i od bliskih ljudi. I hvala vam svima što ste tu ii što razumijete i što podržavate! <3

🙋‍♀️ 37 "blago" policistični jajnici 🙋‍♂️ 40 oligoasthenozoospermia
    11.12.2010. Sestre milosrdnice, ET 3 embrija, 7 zamrznutih js, beta 0
    14.02.2011. Sestre milosrdnice ET 2 embrija iz odmrznutih js, beta 0
    27.11.2012. KBC Osijek 3 ET, prokrvarila prije bete
    19.07.2014. Merkur, kriopohrana 5 zametaka, bez ET zbog razvoja OHSS
    27.11.2015. Merkur, FET 2 embrija, beta 0
    30.10.2020. dogovor za FET, prošli terapiju, dan prije FET-a COVID pozitivna
    05.07.2021. FET 2 embrija, 19.07. beta 0

Nada 🍀
    19. Srpanj 2021. 11:44

Cure jedna info koju sam dobila od svoje doktorice. Ona je bila prije mog FET-a na neko usavršavanje i sva uzbudjena me nazvala da mi kaže kako je saznala da žene koje su imale češće neke gljivične ili bakterijske infekcije (u mom slučaju ureaplasma sa kojom sam se dugo mučila) imaju češće i problema sa implantacijom embrija jer je flora u sluzokoži maternice isto poremećena. Preporučila mi je 15 dana prije transfera piti probiotike, točnije Omni Biotic Flora plus prah i 7 dana prije transfera vaginalno stavljati Physioflor vaginolete da se flora maternice oporavi. To sam i napravila i ovaj put je bio uspješan, da li je do toga 🤷‍♀️ ali mi je svakako logično da je možda i to karika u nizu koja je dovela do uspjeha…

Vesca
    19. Srpanj 2021. 11:44

leona81

Pozdrav cure nova sam ovdje ali ne i neuskusna po pitanju mpo. Sad iz drugog stimuliranog ivf mi je prenesen 1 zametak i sad je faza cekanja i osluskivanja simptoma. Imam blage kao da trebam dobit menzis pa neznam da li to tako treba biti 🤨
    Ima li koja koji savjet

Dobrodošla Leona! Nisam uspjela zapratiti jel ti netko odgovorio na upit pa evo da napišem da je pravilo da pravila nema....nisam nikad bila na ivf-u, ali cure često pišu o simptomima pa si malo prolistaj unatrag, sigurno ćeš pronaći nešto zanimljivo. Sretno, nadam se da će biti dobitno 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Stela_M
    19. Srpanj 2021. 12:28

Anchy321 vezano za cijepljenje znam hrpu ljudi koji su se cijepili i bez obzira na to prije nekih pretraga i manjih zahvata su svejedno morali imati negativan test na covid  tako da tko zna što će još uvesti,promijeniti i dodati bez obzira na cijepljenje...a meni su rekli da tek nakon duge doze mora proći minimalno 2 tj da se može ići u postupak...

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    19. Srpanj 2021. 12:32

Aircon čestitam neka se nastavi duplati 🙏

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

razigrana
    19. Srpanj 2021. 12:36

Sensa, bas mi je jako zao! Ali skupi snage za novi postupak!
    Cure, nakon svega, aspiracije, transfera, biok. , je li vam seks ugodan? Mene dosta pecka unutra... :/ poludit cu vise.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Asli 🌱
    19. Srpanj 2021. 12:45

aircon

Sensa jako mi je žao :(

Cure hvala na svim pozitivnim mislima, moja beta je danas 234,1… Ponavljam za dva dana…. Još sam u šoku…. Nisam radila testiranje do jutros, reko bolje da isplačem kod kuće nego kod doktora, vidjela se lijepo druga cura (Muller test), ali je bila svijetlija, pa ono nisam se baš nadala nekom velikom rezultatu, tako da kad je dr pročitao 234,1 ja ono mooolim…. Mislim ja nikad u ove dvije godine nisam imala pozitivan niti test, nisam niti znala kako treba izgledati…. Za dva dana ponavljam, ako bude sve ok, kad se malo smirim, ispričavam vam što sam sve radila i što sam osjetila ovih dana drugačije…. Velika pusa svima curke i držim palčeve, u molitvama i mislima ste mi sve &lt;3

Odlično, baš mi je drago 🥳🥳☺️☺️

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.