Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    19. Srpanj 2021. 14:38

sensa

Arnoldica

Tigrica

Arnoldica

Cure što ste sve vi dodatno još od pretraga radile nakon negativnih beta, a prije FET-a? Znam da imam MTHFR mutaciju pa uzimam folate, za NK stanice sam dobila Dekortin 0.5tablete ujutro i navečer(nakon transfera). Razgovarat ću i s doktorom naravno, ali zanima me i vaše iskustvo što ste sve radile? Radim popis 🤭
    Kod mene je očito implantacija problem, od 4 transfera, samo jedna biokemijska.

Ne mora bit, do treceg dana zena je nosioc za oplodnju jajnih stanica, a od 3 pa na dalje je otac, ako nisu dovoljno jaki spermici nema nista od implantacije. Jesi probala pit gynositol i muz profertil?
    Jedno jedno je dobro za tebe drugo za muza. Al ako cete pit onda oboje 2×1 na dan za rezultate . Al nema ih prije tri meseca pa na dalje. Zguglaj si.

Ma pili smo svašta od vitamina i dodataka i mužu su stvarno pomogli vitamini, spremiogram mu je sad bio normo. Embriolog je baš bio zadovoljan. Ovo je prvi put da smo uspjeli zamrznuti nešto i to 6 blastica.

Arnoldica, što ste točno pili od vitamina i dodataka? Mi bismo pokušali malo popraviti što se popraviti da prije slijedećeg pokušaja. :)

Slušam sve savjete i svih vas ostalih.

Što je dobro piti, na koji način pripremati tijelo? Koje pretrage obaviti?

Također, ima li neka od vas da ide u postupak u Osijek, ili je skoro bila? Rado bih čula svježa iskustva. :)

Mi smo stvarno svašta uzimali, većinom sve ono što je preporučeno na prve 3 str foruma pa si možeš pročitati malo. Suprugu je stvarno pomoglo i spermiogram mu je sad bio normo, za mene ne znam jel pomoglo, ali prvi put smo uspjeli zamrznuti blastice pa valjda je 🤷
    Ugl. Suprug je pio Profertil, macu, matičnu, q10, folnu i vitamin e. Jeo je brazilske oraščiće i pio čaj Zdravac. Ja sam uzimala vitamin d, magnezij, q10, matičnu, vitamin e, prenatal i brazilske oraščiće.
    Pokušavamo jesti zdraviji, više povrća, vlakana, orašastih plodova. Ja sam skinula 12kg ove godine. Mislim da je to to 😆

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Sunny_🐣
    19. Srpanj 2021. 14:39

anchy321

Imam jedno pitanje..ja idiot izgubila vjenčani list 🤦🏽‍♀️ nema ga nigdje..mozda ga je svakrva spalila 🤔🤔🤣🤣 jel moze za postupak ona potvrda s e-gradana ili moram ic vadit novi..

hahaha sigurno je svekrva  mi smo nosili taj sa e građana i bilo je ok. Sve što je sa e građana bi se trebalo prihvaćati kao važeći dokument ja mislim

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕

sensa

anchy321

RebekaB

Hej zene, nije me bilo neko vrijeme ali jos mj dana pa i ja krecem u novi postupak. Pitanje. Koji Q10 uzimate? I koji vit D? Hvalaaaaa i Sretno svima 🍀❤

Ja koristim neki Q10 u spreju..a za vitamin D oleovit kapi…

Anchy321, koliko kapi D vitamina oleovit?

3 kapi 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Hope33

RebekaB

Hej zene, nije me bilo neko vrijeme ali jos mj dana pa i ja krecem u novi postupak. Pitanje. Koji Q10 uzimate? I koji vit D? Hvalaaaaa i Sretno svima 🍀❤

Kazu da je vazno da je ubiquinol oblik, ima najvise pakiranje od 100 mg, a preporuceni unos je kao 600. Pakiranje od 30 kom je oko 300 kn, meni bi trajalo 10 dana, skup sport, ali vec kad uzimamo bolje onda kako treba. Vit D. kazu da je najbolji u spreju..

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

GPgirl
    19. Srpanj 2021. 14:43

anchy321

Imam jedno pitanje..ja idiot izgubila vjenčani list 🤦🏽‍♀️ nema ga nigdje..mozda ga je svakrva spalila 🤔🤔🤣🤣 jel moze za postupak ona potvrda s e-gradana ili moram ic vadit novi..

ja dala onaj sa e-gradjana i to je bilo ok

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    19. Srpanj 2021. 14:44

Sunny hvala 🤗 probat ću onda s tim...
    Razumna potpuno te razumijem kako se osjećaš..u mojoj okolini u zadnji vrijeme baby boom i to sve neke kratke veze i ne planirane trudnoće 🤯 ja se samo smješkam i čestitam u sebi gorim od ljubomore 🤦🏽‍♀️ kad cujem da je neka tako slučajno ostala trudna, a mi već 5 godina pokušavamo i ništa, dode mi da se propucam 😩 ali doci ce i nase vrijeme i brzo cemo i mi bit trudnice 🤞🤰🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunny_🐣
    19. Srpanj 2021. 14:45

Hope33

RebekaB

Kazu da je vazno da je ubiquinol oblik, ima najvise pakiranje od 100 mg, a preporuceni unos je kao 600. Pakiranje od 30 kom je oko 300 kn, meni bi trajalo 10 dana, skup sport, ali vec kad uzimamo bolje onda kako treba. Vit D. kazu da je najbolji u spreju..

DLux ovaj zeleni se curama sa foruma pokazao kao najbolji D vitamin. Jednom dnevno prsneš  košta oko 100kn
    https://mandispharmljekarne.hr/better-you-dlux-3000-vitamin-d-15ml-proizvod-1578/
    najbolje provjeri prvo razinu D vitamina u krvi. Ako je jako niska možeš ginekologa tražiti recept za ampule vitamina D od 25000 IU, one najbrže dignu razinu, ali idu samo na recept.

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Hope33
    19. Srpanj 2021. 14:53

anchy321

Evo ja malo opet dobila krila..MM bio na kontroli i doktor mu reko da nisu spermiji uopće tolko loši i da ih ima za postupak ili dva sve ovisi kako prezive odmrzavanje… 🤞🤞

Ma ne brini se, bitnije je da je zena ok, a ti to jesi, plus mlada. Rijese oni musku neplodnost lako :))

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Tweety88🐞
    19. Srpanj 2021. 14:55

anchy321

Anchi super za spermice :). Ja sam dala vjencani list s e gradana tako da vjerujem da moze taj 😉

💛🧡

Asli 🌱
    19. Srpanj 2021. 15:02

Sunny_

Hope33

RebekaB

DLux ovaj zeleni se curama sa foruma pokazao kao najbolji D vitamin. Jednom dnevno prsneškošta oko 100kn
    https://mandispharmljekarne.hr/better-you-dlux-3000-vitamin-d-15ml-proizvod-1578/
    najbolje provjeri prvo razinu D vitamina u krvi. Ako je jako niska možeš ginekologa tražiti recept za ampule vitamina D od 25000 IU, one najbrže dignu razinu, ali idu samo na recept.

Jel se smije D vitamin nastaviti i u trudnoći?

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.