Dada, Nina prekrasne curice 😊
Women name drago mi je da je sve u redu...
Anchy tsh sam po sebi nije mjerilo. Meni je jednom prilikom bio povišen pa me moja mpo ginekologica uputila da vadim da antitijela za štitnjaču. Kako su ona došla uredna rekla je da to znači da štitnjača je ok i ne stvara probleme, sam tsh zna varirati.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sanjich i Dada, nemojte da vas zbune tjedni i mjeseci. Trudnoca traje 40 tjedana, odnosno 9 mjeseci plus 10 do 14 dana. A 4 tjedna nisu mjesec dana, kao sto mi u glavi racunamo, nego manje od mjesec dana. Tako da se to itekako oduži....
Sanjich i Dada samo vi nama ostanite tu..i sve ostale trudnice..trebat ce nam vas iskustva 🤭🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure, doktorica me zbog 3 neuspjela transfera poslala na pretrage za trombofiliju i moram obaviti histeroskopiju,
Znam da je prije par mjeseci bilo pisanja o histeroskopiji, ali tada me nije pretjerano zanimalo, a sada kada me zanima nikako pronaći postove.
Da li je radila neka to u Petrovoj? Ide li taj zahvat uz anesteziju, ide li se doma isti dan? Imam 100 pitanja, sorry, frka me nekako. tnx 🌸
👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
Petrova
1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
09/2021 histeroskopija
12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png
Sanjass, daaaa, već u 7 ujutro. Negativna 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sanjich i Dada, nemojte da vas zbune tjedni i mjeseci. Trudnoca traje 40 tjedana, odnosno 9 mjeseci plus 10 do 14 dana. A 4 tjedna nisu mjesec dana, kao sto mi u glavi racunamo, nego manje od mjesec dana. Tako da se to itekako oduži….
Ja već imam osjećaj da sam pred porod ,a i trbuh raste koda ih je dvoje a ne jedno 😅😅🤣
Ma najbolje se ravnati po tjednima i kao što kažeš netko rodi 2 tjedna prije termina a netko 2 tjedna poslije tako da nijedna trudnoća nije ista
Idemo dan po dan 🥰🥰
Bitno da su mučnine koliko toliko stale, sad mi je jedina briga da ne dobijem previše kg do kraja 😅😅🤣
Koliko ste vas dvije Sanjich I Magnolia dobile ?
I koliko yad ti Magnolia točno brojiš tjedana ?
endometrioza
Hvala curke 😍😍
I ja ostajem tu , nepisem bas puno ali citam stalno 😄
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Ajme bas mi je drago da su svima pregledi super prosli 😍😍😍 slikice su prepre predivne 🥰🥰
Nina znaci ipak curka nekaaa kod nas vladaju curke na jesenskom bebama muskici 😁 znamo di ce trazit momke hihi
Dada nemoguce da ulazis u 6mjesec hihi jel to tipfeler 🙄 Nas dvi ovi tjedan punimo 20tjedana znaci tek kad budemo 23+0 ulazimo u 6mjesec trudnoce 🙄
Womens name zderki zderki 😁 ja sam danas malo kao na dijeti 🤷 necu vam priznat kolko sam se u ucila 😬
Za 3 tjedna ne 3 dana 😅😅🤣
.
Bome ja sam škicnula temu jesenskih beba ali se ja nekako ne vidim tamo hahha …
Mislim da nas i ovdje ima dovoljno jesensko-zimskih da si same temu otvorimo 😅🤣🤭🤪
.
Mene je najviše strah spamanja ostalih žena kad nam krenu porođajne muke,a gdje god se drugdje gledam ubaciti nekako se osjećam kao da nisam "kod kuće" 🙈🙈🙈🙈 i uvijek su mi od svega bitnije ove cure ovdje..
8No mnogo puta je onaj osjećaj da prisjedaš tuđoj muci koliko god bile vjetar u leđa i koliko god smo dio te priče… ❤
Pa iskreno ne osjecam se tako jer sam ja 8 mjeseci bila na temi ne trudna i nije mi smetala niti jedna trudnica 🤷 ne znam mozda sam ja posebna al znam da su cure vec sto puta rekle da ostanemo u ovom coporu ❤️❤️❤️🥰
Ja nisam 8 ali sam bila 5,sad već 8 ukupno pa
sam se baš udomaćila.
Matan Šmatan eno gleda svoju bebu 🥰😍
I povraća malo usput ,mislim da je gore prošla od nas obje skupa
Dobila je čak i dijagnozu hipermesis gravidarium.
I sve si mislim pa nije mi tajo grozno bilo, ili sam zaboravila 😅
Ali eto stalno je na infuzijama,dok ja recimo nisam niti na jednu otišla.
endometrioza
Sanjich i Dada, nemojte da vas zbune tjedni i mjeseci. Trudnoca traje 40 tjedana, odnosno 9 mjeseci plus 10 do 14 dana. A 4 tjedna nisu mjesec dana, kao sto mi u glavi racunamo, nego manje od mjesec dana. Tako da se to itekako oduži….
Ja već imam osjećaj da sam pred porod ,a i trbuh raste koda ih je dvoje a ne jedno 😅😅🤣
Ma najbolje se ravnati po tjednima i kao što kažeš netko rodi 2 tjedna prije termina a netko 2 tjedna poslije tako da nijedna trudnoća nije ista
Idemo dan po dan 🥰🥰
Bitno da su mučnine koliko toliko stale, sad mi je jedina briga da ne dobijem previše kg do kraja 😅😅🤣
Koliko ste vas dvije Sanjich I Magnolia dobile ?
I koliko yad ti Magnolia točno brojiš tjedana ?
Ja sam 17+4. Jos uvijek sam na istoj kilazi. Bas sam jucer pisala da se bojim sad naglo kila zbog stitnjace jer sam vec na ogromnoj terapiji. Mozda je bolje jedno po jedno nego 3 u mjesec dana npr.
Ajme bas mi je drago da su svima pregledi super prosli 😍😍😍 slikice su prepre predivne 🥰🥰
Nina znaci ipak curka nekaaa kod nas vladaju curke na jesenskom bebama muskici 😁 znamo di ce trazit momke hihi
Dada nemoguce da ulazis u 6mjesec hihi jel to tipfeler 🙄 Nas dvi ovi tjedan punimo 20tjedana znaci tek kad budemo 23+0 ulazimo u 6mjesec trudnoce 🙄
Womens name zderki zderki 😁 ja sam danas malo kao na dijeti 🤷 necu vam priznat kolko sam se u ucila 😬
Za 3 tjedna ne 3 dana 😅😅🤣
.
Bome ja sam škicnula temu jesenskih beba ali se ja nekako ne vidim tamo hahha …
Mislim da nas i ovdje ima dovoljno jesensko-zimskih da si same temu otvorimo 😅🤣🤭🤪
.
Mene je najviše strah spamanja ostalih žena kad nam krenu porođajne muke,a gdje god se drugdje gledam ubaciti nekako se osjećam kao da nisam "kod kuće" 🙈🙈🙈🙈 i uvijek su mi od svega bitnije ove cure ovdje..
8No mnogo puta je onaj osjećaj da prisjedaš tuđoj muci koliko god bile vjetar u leđa i koliko god smo dio te priče… ❤
Pa iskreno ne osjecam se tako jer sam ja 8 mjeseci bila na temi ne trudna i nije mi smetala niti jedna trudnica 🤷 ne znam mozda sam ja posebna al znam da su cure vec sto puta rekle da ostanemo u ovom coporu ❤️❤️❤️🥰
Ja nisam 8 ali sam bila 5,sad već 8 ukupnopa
sam se baš udomaćila.
Matan Šmatan eno gleda svoju bebu 🥰😍
I povraća malo usput ,mislim da je gore prošla od nas obje skupa
Dobila je čak i dijagnozu hipermesis gravidarium.
I sve si mislim pa nije mi tajo grozno bilo, ili sam zaboravila 😅
Ali eto stalno je na infuzijama,dok ja recimo nisam niti na jednu otišla.
Uff znaci bas joj je gadno.. 😣 nadam se da ce to sve brzo proc da krene uzivat u trudnoci 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji