Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Lipanj 2021. 15:52

anchy321

Meni danas stigli nalazi..AMH 32..sve ostalo uredu osim TSH 2,49..to je taman na granici..sad ne znam jel to ima veze sto je bio 5 dan ciklusa..

Moj tsh također bio 2.49 ,prije stimulacije 
    Sve je to ok  ne brini 😊😊😉

endometrioza

01. Lipanj 2021. 15:58

Ajme bas mi je drago da su svima pregledi super prosli 😍😍😍 slikice su prepre predivne 🥰🥰

Nina znaci ipak curka nekaaa kod nas vladaju curke na jesenskom bebama muskici 😁 znamo di ce trazit momke hihi

Dada nemoguce da ulazis u 6mjesec hihi jel to tipfeler 🙄  Nas dvi ovi tjedan punimo 20tjedana znaci tek kad budemo 23+0 ulazimo u 6mjesec trudnoce 🙄

Womens name zderki zderki 😁 ja sam danas malo kao na dijeti 🤷 necu vam priznat kolko sam se u ucila 😬

• ifka
    01. Lipanj 2021. 16:01

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

ifka

Pozz zene drage ☺️ Da li je putovanje od 5,6 sati u 7tj ok?
    Da li je koja putovala?

Ja sam putovala u 9tt -15 sati (1200km) i sve uredno prošlo 😊😊
    Ako se dobro osjećaš nemaš brige. Samo napravite pauzu da se protegneš 2,3 puta 🥰

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

ifka

Pozz zene drage ☺️ Da li je putovanje od 5,6 sati u 7tj ok?
    Da li je koja putovala?

Ja sam putovala u 9tt -15 sati (1200km) i sve uredno prošlo 😊😊
    Ako se dobro osjećaš nemaš brige. Samo napravite pauzu da se protegneš 2,3 puta 🥰

Hvala ☺️

Anči 💕
    01. Lipanj 2021. 16:02

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

anchy321

Meni danas stigli nalazi..AMH 32..sve ostalo uredu osim TSH 2,49..to je taman na granici..sad ne znam jel to ima veze sto je bio 5 dan ciklusa..

Moj tsh također bio 2.49 ,prije stimulacije
    Sve je to ok ne brini 😊😊😉

Sad si me utješila 😁

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Marta82
    01. Lipanj 2021. 16:04

anchy321

Tsh ti je odličan, puno su bitniji ft3 i ft4, jer taj tsh može šetat gore dole i on nema velikog utjecaja za ostvarit trudnoću, ima grupa Štitnjača tihi neprijatelj na f.b.,najbitnije za rad štitnjače je dobar interval ft3 i ft4 i antitijela. Ja znam curu s tsh 14 ostala trudna. 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Lipanj 2021. 16:05

Sanjich 👶

Ajme bas mi je drago da su svima pregledi super prosli 😍😍😍 slikice su prepre predivne 🥰🥰

Nina znaci ipak curka nekaaa kod nas vladaju curke na jesenskom bebama muskici 😁 znamo di ce trazit momke hihi

Dada nemoguce da ulazis u 6mjesec hihi jel to tipfeler 🙄 Nas dvi ovi tjedan punimo 20tjedana znaci tek kad budemo 23+0 ulazimo u 6mjesec trudnoce 🙄

Womens name zderki zderki 😁 ja sam danas malo kao na dijeti 🤷 necu vam priznat kolko sam se u ucila 😬

Za 3 tjedna ne 3 dana 😅😅🤣
    .
    Bome ja sam škicnula temu jesenskih beba ali se ja nekako ne vidim tamo hahha ...
    Mislim da nas i ovdje ima dovoljno jesensko-zimskih da si same temu otvorimo 😅🤣🤭🤪
    .
    Mene je najviše strah spamanja ostalih žena kad nam krenu porođajne muke,a gdje god se drugdje gledam ubaciti nekako se osjećam kao da nisam "kod kuće" 🙈🙈🙈🙈 i uvijek su mi od svega bitnije ove cure ovdje..
    No mnogo puta je onaj osjećaj da prisjedaš tuđoj muci koliko god bile vjetar u leđa i koliko god smo dio te priče... ❤

endometrioza

01. Lipanj 2021. 16:07

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Sanjich 👶

Dada nemoguce da ulazis u 6mjesec hihi jel to tipfeler 🙄 Nas dvi ovi tjedan punimo 20tjedana znaci tek kad budemo 23+0 ulazimo u 6mjesec trudnoce 🙄

Za 3 tjedna ne 3 dana 😅😅🤣
    .
    Bome ja sam škicnula temu jesenskih beba ali se ja nekako ne vidim tamo hahha …
    Mislim da nas i ovdje ima dovoljno jesensko-zimskih da si same temu otvorimo 😅🤣🤭🤪
    .
    Mene je najviše strah spamanja ostalih žena kad nam krenu porođajne muke,a gdje god se drugdje gledam ubaciti nekako se osjećam kao da nisam "kod kuće" 🙈🙈🙈🙈 i uvijek su mi od svega bitnije ove cure ovdje..
    No mnogo puta je onaj osjećaj da prisjedaš tuđoj muci koliko god bile vjetar u leđa i koliko god smo dio te priče… ❤

Pa iskreno ne  osjecam se tako jer sam ja 8 mjeseci bila na temi ne trudna i nije mi smetala niti jedna trudnica 🤷 ne znam mozda sam ja posebna al znam da su cure vec sto puta rekle da ostanemo u ovom coporu ❤️❤️❤️🥰

01. Lipanj 2021. 16:09

Di je mattan Šmattan danass 🤗

Anči 💕
    01. Lipanj 2021. 16:10

Marta82

anchy321

Tsh ti je odličan, puno su bitniji ft3 i ft4, jer taj tsh može šetat gore dole i on nema velikog utjecaja za ostvarit trudnoću, ima grupa Štitnjača tihi neprijatelj na f.b.,najbitnije za rad štitnjače je dobar interval ft3 i ft4 i antitijela. Ja znam curu s tsh 14 ostala trudna.

Ja mislim da su ft3 i ft4 uredu.. 
    javascript error checker online

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    01. Lipanj 2021. 16:11

Jel mogla jos veca slika izac 🤣🤣🤣🤣

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.