Leli Pupo! Sretno!
Nikolina savršena beta. 🎉
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Nikolina wuuuhuuuu 🥳🥳🥳 sretno dalje
Leli PUPOice uzivaj 🥰🍀💪🏻
Sara, Adekica cestitaaam, uzivajte i sretno dalje 🥳😍
GPgirl i J_M bas grozno, jako mi je zao 😔 drzite se ❤💪🏻
Razigrana 🤞🏻🍀🤞🏻🍀
Tiki 💪🏻❤
Sretno i svima drugima s pikanjem i folikulima koji rastu, aspiracijama, transferima bebica, betama, uzv, poodmaklim trudnocama i drugim fazama koje nisam poimence spomenula (zaboravila sam dok sam se procitala 🤣).
I jako mi je zao radi svih tuznih vijesti 😔😔.
Andela ❤ slatka si jako sto si me se sjetila. Posao me malo zaokupio pa nisam stigla pisati. Kod mene je sve ok, danas 5 dnt, svaki dan se vracam na pocetne stranice vidjeti opis sto moja beba radi danas 😍 i tak... kao skulirano cekam test i betu 💪🏻🤣. Samo pozitivno 🥰
Maslacak, T_Ivy ❤❤
💛🧡
Jb Zao mi je. Nece ti se vrlo vjerojatno danas nitko gore u Vinogradskoj javiti. Osobno ja bih stala s terapijom jer je jasno da beta pada. Ostajes tamo ili ces mijenjati kliniku? I mozes opet nakon 3 mj u stimulirani tak da zovi u pon i dog novi termin (ako ces kod njih).
Nikolina Cestitam! Divno. Pogotovo kad vidim amh u potpisu.
Ja sam svoj prvi seks odradila🥳🥳🥳 Bila gotova nakon 2 min (ko frajer). I lijepo konacno opet lubrikant koristila i tak. A ne ono, ubit ce spermije, nije to dobro. I USTALA odmah nakon seksa😂😂 Kad sam to zadnji put napravila🙈 2019. valjda, haha
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
JbZao mi je. Nece ti se vrlo vjerojatno danas nitko gore u Vinogradskoj javiti. Osobno ja bih stala s terapijom jer je jasno da beta pada. Ostajes tamo ili ces mijenjati kliniku? I mozes opet nakon 3 mj u stimulirani tak da zovi u pon i dog novi termin (ako ces kod njih).
NikolinaCestitam! Divno. Pogotovo kad vidim amh u potpisu.
Ja sam svoj prvi seks odradila🥳🥳🥳 Bila gotova nakon 2 min (ko frajer). I lijepo konacno opet lubrikant koristila i tak. A ne ono, ubit ce spermije, nije to dobro. I USTALA odmah nakon seksa😂😂 Kad sam to zadnji put napravila🙈 2019. valjda, haha
Vidjet cu.. Trazit cu sad nove konzultacije, pa ću ih pitat neke stvari, ovisno o odgovoru ću odlučit što dalje..jer recimo imam mali broj jajnih stanica, i nemam smrzlića iz dva stimulirana postupka.. To mi se recimo ne sviđa.. Očito loše reagiram na gonale, ili mi daju premalu dozu.. Ne znam
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Leli PUPOO 🥳kad je beta?
Nikolina odličnooo 🥳🥳 javi nam kad budes znala koji dan ides na pregled ☺️
Ribic ti se posexala ja dobila danas 🤣 jos dvije menge pa beba 🥰🥳
Ruska kako ste vas dve cure 🤗🤗
Ostale pupo cure koje čekaju betu saljem vam zagrljaj 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Žene drage, da ispričam svoju priču...Nedavno sam tu pisala kako mi je dr.Sparac rekao da mi preporuča Prag i doniranu jajnu stanicu jer mi je Amh loš 0,4. Rekao je da možemo probati postupak ali da su šanse nikakve. Vi ste me tu ohrabrile da idem po drugo mišljenje, i tako sam otišla na Cito, sve super, dogovorili da sa menstruacijom krećemo u novi postupak.I čekam ja da dođe, kasni jedan dan, dva a ja uvjerena kako mi se sve poremetilo zbog nedavnog IVF-a. Nakon 5 dana napravila test, kad ono pozitivan, debela crta, šok i nevjerica. Otišla na pregled gestacijska je tu, tjedan nakon sam malo srce vidila ❤️ Znači tijelo naše je stvarno nepredvidivo, dok su mi se davale minimalne šanse prirodno sam zatrudnila, čak mi ni propuhivanje jajnika nije uspjelo prošle godine, a ovo je pronašlo svoj put. Nadam se da će moja priča dati nadu nekome i biti poticaj ne odustane ❤️
33 god, AMH 0.4
12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
04/2021 IVF - beta 1.7
Žene drage, da ispričam svoju priču…Nedavno sam tu pisala kako mi je dr.Sparac rekao da mi preporuča Prag i doniranu jajnu stanicu jer mi je Amh loš 0,4. Rekao je da možemo probati postupak ali da su šanse nikakve. Vi ste me tu ohrabrile da idem po drugo mišljenje, i tako sam otišla na Cito, sve super, dogovorili da sa menstruacijom krećemo u novi postupak.I čekam ja da dođe, kasni jedan dan, dva a ja uvjerena kako mi se sve poremetilo zbog nedavnog IVF-a. Nakon 5 dana napravila test, kad ono pozitivan, debela crta, šok i nevjerica. Otišla na pregled gestacijska je tu, tjedan nakon sam malo srce vidila ❤️ Znači tijelo naše je stvarno nepredvidivo, dok su mi se davale minimalne šanse prirodno sam zatrudnila, čak mi ni propuhivanje jajnika nije uspjelo prošle godine, a ovo je pronašlo svoj put. Nadam se da će moja priča dati nadu nekome i biti poticaj ne odustane ❤️
Ajme predivno 🥰 čestitam..kolko si ssd trudna?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mari2020❤️❤️❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sunny jesi još sluzava 🙈 bas me zanima sta ce ti rec 🤞
Ivevk jaooo tebee jedva cekam pratitii 🥰
Ahahahhaha jaooooj mogao bi bit show 🙈🙈🙈🙈
Nadam se da ce ic glatko... Al obzirom kakav sam ja baksuz, nista kod mene nije iskljuceno 🤔😉😁🙈
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji