Mari2020, koja divna priča. 🥰🥰
Neka bude i dalje sve super i uredno! Predivno!! 😊😊🥰❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Žene drage, da ispričam svoju priču…Nedavno sam tu pisala kako mi je dr.Sparac rekao da mi preporuča Prag i doniranu jajnu stanicu jer mi je Amh loš 0,4. Rekao je da možemo probati postupak ali da su šanse nikakve. Vi ste me tu ohrabrile da idem po drugo mišljenje, i tako sam otišla na Cito, sve super, dogovorili da sa menstruacijom krećemo u novi postupak.I čekam ja da dođe, kasni jedan dan, dva a ja uvjerena kako mi se sve poremetilo zbog nedavnog IVF-a. Nakon 5 dana napravila test, kad ono pozitivan, debela crta, šok i nevjerica. Otišla na pregled gestacijska je tu, tjedan nakon sam malo srce vidila ❤️ Znači tijelo naše je stvarno nepredvidivo, dok su mi se davale minimalne šanse prirodno sam zatrudnila, čak mi ni propuhivanje jajnika nije uspjelo prošle godine, a ovo je pronašlo svoj put. Nadam se da će moja priča dati nadu nekome i biti poticaj ne odustane ❤️
Ajmeee 💓💓💓 baš mi je drago, nek bude sve super i dalje! 🤗
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Mari predivno je čuti ovakve vijesti. Mogu zamisliti tvoju sreću 🥰
Anchy 23.07 beta🤞🤞
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Anchy krivo! 13.07!
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Mari2020 prekrasno!!! Iskrene cestitke od srca! Vjetar u leda si nam dala svima sa svojom predivnom zivotnom pricom! Nek sve bude skolski!❤❤❤😍😍😍🙏🙏🙏 Cuvaj se! I da bude vise ovako pozitivnih prica 🥰🥰🥰
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Anchy krivo! 13.07!
🤞🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo 7 tjedana, rekla mi je doktorica da dođem opet sljedeći tjedan, da ako bude u redu dobijam trudničku knjižicu..nisam još skoro nikome rekla, nekako i dalje ne mogu vjerovat
Bravoooo, cestitkeee od ❤
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Žene drage, da ispričam svoju priču…Nedavno sam tu pisala kako mi je dr.Sparac rekao da mi preporuča Prag i doniranu jajnu stanicu jer mi je Amh loš 0,4. Rekao je da možemo probati postupak ali da su šanse nikakve. Vi ste me tu ohrabrile da idem po drugo mišljenje, i tako sam otišla na Cito, sve super, dogovorili da sa menstruacijom krećemo u novi postupak.I čekam ja da dođe, kasni jedan dan, dva a ja uvjerena kako mi se sve poremetilo zbog nedavnog IVF-a. Nakon 5 dana napravila test, kad ono pozitivan, debela crta, šok i nevjerica. Otišla na pregled gestacijska je tu, tjedan nakon sam malo srce vidila ❤️ Znači tijelo naše je stvarno nepredvidivo, dok su mi se davale minimalne šanse prirodno sam zatrudnila, čak mi ni propuhivanje jajnika nije uspjelo prošle godine, a ovo je pronašlo svoj put. Nadam se da će moja priča dati nadu nekome i biti poticaj ne odustane ❤️
Aaaaa suuuper😍
To ti je kad se "opustite" 😉🤞🙏😘
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Nazdravljam za što više ovakvih čuda 🥂🥂🥂 🥳🥳🥳 čestitam od srca ❤️❤️❤️
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Sunny uvijek te zaboravim pitat jesi se na kraju odlučila pit i proteine?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji