Avokado super za folikule 😍 koliki je endo? Stigneš ga još nadebljat. Cikla, ananas, piva sve znaš 🤞💪😊
J-b žao mi je 💔😒
Arnoldica ti danas daješ štopericu? 😊J_b baš mi je žao :/ mislim da bi trebala stati jer ipak je dosta pala.
…
Da, evo baš gotova s pregledom. Kaže doktor da je ovo bila dobra stimulacija, on računa oko 10-12 da će biti, iako folikula ima više, ali bit će nekih praznih/premalih i slično. Danas Ovitrelle i 2xDecapeptyl, a u ponedjeljak aspiracija.
Stigao mi je i test na covid pa sam mirnija i šta se toga tiče :)
Sretno svima danas! 🤞
Odlično 😍 😍
Gdje si se isla testirat? U Rockfellerovu? Jel se treba najavljivat?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hvala curke, da vas sve ne imenujem jer i ovak tesko pamtim nick.ove..❤️
Lakše sam podnijela rezultate ovaj put, nego kad mi je bio prvi transfer.. Onda sam lila suza i suza.. Zasad sam ok, mozda me to čopi kroz koji dan.. Stetna sam jedino jer sad znam da sam dogurala do biokemijske, što znači da ima šanse i za mene.. Mislila sam da nikad neću ugledat ni crticu na testu, a kamoli betu.. Uopce nisam pesmist, jel da? 😂
Tako da.. Idemo dalje.. Dok ne dođe i moja beba na red.. Pusa svima 😍
Zao mi je bas 😣 neki kazu da se nakon biokemijske brze i lakse kao ostane trudna 🤷🏽♀️ da neki bi rekli da si sretnica jer bar znas da mozes ostat trudna, meni je to islreno blesava utjeha ali eto posto si sama to rekla spomenula sma to .drzi se i hrabro dalje 💪 sve nas negdje cekaju nase bebice ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
J-b zao mi je,znam tocno kako se osjecas jer sam prosla isto i znam da ti ovo kad ti neko kaze da je biokemijska dobar znak bas puno ne znaci ali stvarno je tako...ciklus poslije (s pauzom od 3 mj) ja sam ostala trudna,tsko da ima nesto u tome!! Drzi se i samo hrabro naprijed 🥰❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
J_b žao mi je. Drži se . Ja sam na netu 5.7 prestala s terapijom. Kad planiraš opet u postupak?
Rina ja pijem Novalac Prenatal. Dr mi je rekla da je svejedno koji god uzmem,da svatko svoje hvali. u kojem si ti sad tjednu?
Ostale curke,sretno!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ja isto pijem Novalac
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Jutroo
Leli sretno!
Jb čekamo s tobom 😘
Sunny super da su odgovorili!
Mene baš dosta jajnici bole. Pogotovo desni gdje mi je 8 komada. 🤕
Ja ih isto osjetim, danas bas na uzvu me ful bolilo. Jedva sam čekala da završi 🤦
Joj i ja jučer. Meni je lijevi jajnik u nekom čudnom položaju. Uvijek ga traže, stišću trbuh, dižem guzu 🙄 jučer kad je zabio taj štap u stijenku mislila sam umrijet. Sreća da mi taj jajnik slabije reagira, na njemu imam samo 3 folikula..ne znam kako će to uopće aspirirat 😒
Super za negativan test na covid i sretno na punkciji.. 🤞 za što veći broj 🥚
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Cure koje pijete novalac jel vama bilo mučno od njega...pijem ga sad par dana i bas se nekako loše osjecam pa ne znam jel od njega ili nes drugo 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure koje pijete novalac jel vama bilo mučno od njega…pijem ga sad par dana i bas se nekako loše osjecam pa ne znam jel od njega ili nes drugo 🤔
Meni nije. Samo mi je probava bila malo ubrzana par dana.. 🤷♀️🙈
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
J_b žao mi je. Drži se . Ja sam na netu 5.7 prestala s terapijom. Kad planiraš opet u postupak?
Rina ja pijem Novalac Prenatal. Dr mi je rekla da je svejedno koji god uzmem,da svatko svoje hvali. u kojem si ti sad tjednu?
Ostale curke,sretno!
S obzirom da godinama pokušavamo što prirodno, što na ovaj način, iako znam da ovaj put nismo uspjeli, znam da smo na dobrom putu, tako da me malo tješi ta biokemijska. Otici cu gore na konzultacije, vidjet kad me misle stavit na program, pretpostavljam zbog stimulacije da ću tek pred kraj jeseni, poč. zime ici u novi postupak. Dotad ću muža poslat na spermiogram da vidimo kakva je situacija s plivačima, jel je ostao sterilan ili ne, nakon kemo i zračenja.. Taman će na jesen bit godina i pol od liječenja, pa ćemo onda znat više.. Dotad planiram napravit opširne pretrage.. I onda.. Idemo ponovo..🤗
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Jb draga, žao mi je. Drago mi je da se dobro nosiš s tim.. drži se i pozitivno dalje ❤
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
Sortiraj odgovore
Najstariji