Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    03. Srpanj 2021. 17:32

Mari2020

Žene drage, da ispričam svoju priču…Nedavno sam tu pisala kako mi je dr.Sparac rekao da mi preporuča Prag i doniranu jajnu stanicu jer mi je Amh loš 0,4. Rekao je da možemo probati postupak ali da su šanse nikakve. Vi ste me tu ohrabrile da idem po drugo mišljenje, i tako sam otišla na Cito, sve super, dogovorili da sa menstruacijom krećemo u novi postupak.I čekam ja da dođe, kasni jedan dan, dva a ja uvjerena kako mi se sve poremetilo zbog nedavnog IVF-a. Nakon 5 dana napravila test, kad ono pozitivan, debela crta, šok i nevjerica. Otišla na pregled gestacijska je tu, tjedan nakon sam malo srce vidila ❤️ Znači tijelo naše je stvarno nepredvidivo, dok su mi se davale minimalne šanse prirodno sam zatrudnila, čak mi ni propuhivanje jajnika nije uspjelo prošle godine, a ovo je pronašlo svoj put. Nadam se da će moja priča dati nadu nekome i biti poticaj ne odustane ❤️

Ajme kako je ovo lijepo procitati 😍 uživaj u svom čudu 🥰🥰 neka se sve lijepo nastavi 🍀🍀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Nikolina86
    03. Srpanj 2021. 17:32

Mari2020

Žene drage, da ispričam svoju priču…Nedavno sam tu pisala kako mi je dr.Sparac rekao da mi preporuča Prag i doniranu jajnu stanicu jer mi je Amh loš 0,4. Rekao je da možemo probati postupak ali da su šanse nikakve. Vi ste me tu ohrabrile da idem po drugo mišljenje, i tako sam otišla na Cito, sve super, dogovorili da sa menstruacijom krećemo u novi postupak.I čekam ja da dođe, kasni jedan dan, dva a ja uvjerena kako mi se sve poremetilo zbog nedavnog IVF-a. Nakon 5 dana napravila test, kad ono pozitivan, debela crta, šok i nevjerica. Otišla na pregled gestacijska je tu, tjedan nakon sam malo srce vidila ❤️ Znači tijelo naše je stvarno nepredvidivo, dok su mi se davale minimalne šanse prirodno sam zatrudnila, čak mi ni propuhivanje jajnika nije uspjelo prošle godine, a ovo je pronašlo svoj put. Nadam se da će moja priča dati nadu nekome i biti poticaj ne odustane ❤️

Divno 💕💕💕

👱‍♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l

👱‍♂️45 godina, svi nalazi savršeni

11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0

04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju

5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
    Beta 01.07. 369,3
    Beta 03.07. 776,7
    16.07. ❤️

• Mari2020
    03. Srpanj 2021. 17:33

Evo 7 tjedana, rekla mi je doktorica da dođem opet sljedeći tjedan, da ako bude u redu dobijam trudničku knjižicu..nisam još skoro nikome rekla, nekako i dalje ne mogu vjerovat 

33 god, AMH 0.4
    12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
    04/2021 IVF - beta 1.7

❤️J_0209_b😺
    03. Srpanj 2021. 17:35

Mari2020

Sjećam se da si pisala o Pragu.
    Al ovo je čudo ❤️
    Bravo!!! 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• Ivevk
    03. Srpanj 2021. 17:37

Adekica

Drage moje, danas sam bila kod doktora i blizanci su.❤❤❤🤗🤗🤗

Bravo zeno...... Nek ide sve glatko 🤞🤞🤞🤞🤞😍😍😍😍

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Alice
    03. Srpanj 2021. 17:44

Mari2020 predivnoo, zaista cuda postoje i onda kad se civjek najmanje nada tada mu se zelja ostvari😊 sreeetno dalje i da sve bude uredu🤞🏻🤗

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Tweety88🐞
    03. Srpanj 2021. 17:46

Mari2020

Evo 7 tjedana, rekla mi je doktorica da dođem opet sljedeći tjedan, da ako bude u redu dobijam trudničku knjižicu..nisam još skoro nikome rekla, nekako i dalje ne mogu vjerovat

Kako predivno Mari ❤ cestitam i sretno. Jako jako lijepo 🥰

💛🧡

GPgirl
    03. Srpanj 2021. 17:49

Mari2020

predivno❤️ cestitam od srca!! Ovo daje nadu svima nama sa niskim AMHom

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    03. Srpanj 2021. 17:52

Mari2020

Nek bude dosadna i školska 🤞🤞 javi nam se nakon pregleda 🤗 mislim na tebe 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Lorena3009
    03. Srpanj 2021. 17:59

Mari2020

Ja sam se rasplakala ❤️ Cestitam ti od ❤️❤️❤️

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.