Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    01. Srpanj 2021. 16:18

MissIvy Ja sam ok samo vise nisam na bolovanju pa nemam vremena toliko bit na forumu.

Sutra imam opet kontrolni uzv (12 dana od medikamentoznog) pa da vidimo stanje i da li je sve izaslo.

Inace sam skroz ok i to sto se desilo je iza mene. Cekam samo da se sve ocisti pa da sam s time mirna. Inace nam upravo gotov stan (kaparili 2/2020) na pocetku izgradnje. Tak da sam uz posao skroz u tome (kredit, majstori, namjestaj i sl.). I krenula od danas s dijetom i online treninzima. Natukla sam od kad radimo na bebi (jer bila zbedirana, pa pazila da nisam na dijeti, da ne vjezbam i sl.) preko 10 kg. Tak da sad to skidam.

Za jesen se sopam s maticnom, dhea, Q10, omega (3,6,9) i tak.

Ovo ljeto cu konacno smrsavit i seksat se kad mi se seksa 😃

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Anči 💕
    01. Srpanj 2021. 16:20

sara_a

anchy321

sara_a

sara_a

anchy321

sara_a

Evo i mene malo… Ja nemogu dočekat ponedjeljak.❤️
    Iscjedak je stao, samo ležim jer me umor satrao😔

Samo odmaraj..cekamo ljepe vijesti u pon 🙏

Odmaram, više manje krevet i to je to. Imam nekakvu tipu bol sa lijeve strane. Nadam se da je sve ok.

Nevjerojatno, morala sam obavit veliku nuždu sa kojom se mučim. Išla sam stisnula sam jače obavila i obrišem se dolje kao vodenasto smeđe i bol sa lijeve strane nestaje. Nema traga krvi ni blizu smeđe i vodenasto. 😔😔

Mozda je ta bol cijelo vrijeme bila od crijeva..pa kad si obavila veliku nuzdu smirilo se…znam da se meni tako par puta desilo da sam pobrkala bol u jajnicima i maternici sa bolovima u crijevima..kako si sad?

Ok je sad, bol je prestala. Idem ko lušak svakih 5 min na wc brišem se 4 puta ništa sad mrva tekuća voda svijetlo smeđa. Javio se i dr odmah rekao duphaston i ako ne prestane sutra u 8:30kod njega.
    😔😔😔😔😔😔

Ja bi na tvom mjestu svakako otisla sutra na pregled..ponedjeljak je još daleko a ovako ces bar imat mir..probaj se smirit i ne ic stalno na wc...lezi na bok i pogledaj neki dobar film ili seriju i ujutro otiđi na pregled...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunny_🐣
    01. Srpanj 2021. 16:21

Čupica

Evo mene napokon. Pocela sam radit danas a na odjelu ludnica, 4 pacijenta na hodniku leze 😔 nisam stigla napisati, ali zvala sam jutros. Nece biti transfera jer je sve propalo. Kolko sam shvatila oplodile su se 4 stanice, ali nisu se nastavile dijeliti. Otvorili su "srednje dobru" ampulu i spermiji su jako losi. Ostavila je "najbolju" za sljedeci put. Sad se moram naruciti za konzultacije kada bi mogla drugi put u postupak.

neeeee. jako mi je žao. Navijamo za iduci postupak ❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    01. Srpanj 2021. 16:24

ribic

MissIvyJa sam ok samo vise nisam na bolovanju pa nemam vremena toliko bit na forumu.

Sutra imam opet kontrolni uzv (12 dana od medikamentoznog) pa da vidimo stanje i da li je sve izaslo.

Inace sam skroz ok i to sto se desilo je iza mene. Cekam samo da se sve ocisti pa da sam s time mirna. Inace nam upravo gotov stan (kaparili 2/2020) na pocetku izgradnje. Tak da sam uz posao skroz u tome (kredit, majstori, namjestaj i sl.). I krenula od danas s dijetom i online treninzima. Natukla sam od kad radimo na bebi (jer bila zbedirana, pa pazila da nisam na dijeti, da ne vjezbam i sl.) preko 10 kg. Tak da sad to skidam.

✨Ovo ljeto cu konacno smrsavit i seksat se kad mi se seksa ✨ 
    Ovo cu si ukvirit negdje 🤣🤣 kraljice 🤣🤣 nadam se da je sve otišlo 🤞🤞 
    Ja isto imam matičnu ali neki kazu 3 mj prije postupka prestat pit a neki kazu mkkesec dana..kako ćeš ti? Jučer sam čitala i neki članak koji kaze kao da neki doktori ne preporučaju tolko dodataka nego su čak i za to da se imunitet treba srušit prije postupka jer onda tijelo bolje prihvati bebu..mislim znam i sama da nije dobro pretjerivat al ono ostala sam paf kad sam to pročitala..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

sara_a
    01. Srpanj 2021. 16:30

anchy321

sara_a

anchy321

sara_a

sara_a

anchy321

sara_a

Evo i mene malo… Ja nemogu dočekat ponedjeljak.❤️
    Iscjedak je stao, samo ležim jer me umor satrao😔

Samo odmaraj..cekamo ljepe vijesti u pon 🙏

Odmaram, više manje krevet i to je to. Imam nekakvu tipu bol sa lijeve strane. Nadam se da je sve ok.

Nevjerojatno, morala sam obavit veliku nuždu sa kojom se mučim. Išla sam stisnula sam jače obavila i obrišem se dolje kao vodenasto smeđe i bol sa lijeve strane nestaje. Nema traga krvi ni blizu smeđe i vodenasto. 😔😔

Mozda je ta bol cijelo vrijeme bila od crijeva..pa kad si obavila veliku nuzdu smirilo se…znam da se meni tako par puta desilo da sam pobrkala bol u jajnicima i maternici sa bolovima u crijevima..kako si sad?

Ok je sad, bol je prestala. Idem ko lušak svakih 5 min na wc brišem se 4 puta ništa sad mrva tekuća voda svijetlo smeđa. Javio se i dr odmah rekao duphaston i ako ne prestane sutra u 8:30kod njega.
    😔😔😔😔😔😔

Ja bi na tvom mjestu svakako otisla sutra na pregled..ponedjeljak je još daleko a ovako ces bar imat mir..probaj se smirit i ne ic stalno na wc…lezi na bok i pogledaj neki dobar film ili seriju i ujutro otiđi na pregled…

Idem definitivno sutra, jer umrijet ću od čekanja. 

👩‍🦰29 god nizak amh
    🧔35 god OLIGO
    4/21 aspiracija ovaleap 200 ogralutran 200 💉, transfer vraćen 1 trodnevni beta 0
    5/21 🐧 beta 0
    6/21 🐧 25.06.beta 2244
    29.06. beta 8594
    1.pregled 02.07.21. (sve ok na mjestu) 5+5
    2.pregled 09.07.21. 6+5 0.77cm ❤️
    3.pregled 14. 07.21 7+3 1.23cm ❤️ + hematom 2.2*2cm
    4.pregled 19.07.21. 8+1 1.8cm ❤️❤️ sve ok (+hematom)
    5.pregled 30.07.21. 9+5 3.81cm ❤️ (nema hematoma) 🥳🥳
    18.08. Anomali test 12+3

Baby boy 💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    01. Srpanj 2021. 16:34

ribic

MissIvyJa sam ok samo vise nisam na bolovanju pa nemam vremena toliko bit na forumu.

Joj to je tako uzbudljivo! Uređenje stana, slatke brige. Ribic si svija gnijezdo 🥰 Nadam se da ti se sve očistilo da se možeš posvetiti sebi, životu i mužeku! Možda ti neće ni trebati taj postupak u 9 mjesecu 😉
    Čupica žao mi je što si ostala bez transfera.. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    01. Srpanj 2021. 16:36

anchy321

ribic

✨Ovo ljeto cu konacno smrsavit i seksat se kad mi se seksa ✨
    Ovo cu si ukvirit negdje 🤣🤣 kraljice 🤣🤣 nadam se da je sve otišlo 🤞🤞
    Ja isto imam matičnu ali neki kazu 3 mj prije postupka prestat pit a neki kazu mkkesec dana..kako ćeš ti? Jučer sam čitala i neki članak koji kaze kao da neki doktori ne preporučaju tolko dodataka nego su čak i za to da se imunitet treba srušit prije postupka jer onda tijelo bolje prihvati bebu..mislim znam i sama da nije dobro pretjerivat al ono ostala sam paf kad sam to pročitala..

Onda ja imam velike šanse nakon ovih antibiotika i stresa 🤣🤣

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

❤️J_0209_b😺
    01. Srpanj 2021. 16:46

Tiinaa

Leoni 🧚🏻‍♀️

Nikolina cestitam!! Neka raste duplo ❤️
    j_bceo dan osvezavam radi tebe, i nisam htela ovo da vidim 😓😓😓 ne zelim da ti stajem na muku, ali mislim da nije dobro… mada imamo slucajeve gde je krenula da se duplira pravilno- ne znam samo kad i kog dana je vadjena,Tiinaa mislim da je to nase cudo! Ja ti zelim sad puno snage!!!
    .
    Za TSH- na dan punkcije (5 dana pre ET) mi je bila 3,1 i to je bio razlog zasto sam htela taj ciklus da propustim (hvala Bogu da nisam) onda mi se uz vecu dozu spustila za 5 dana na 2,4 i posle 2 nedelje na 1,5. Idem sl cetvrtak da je kontrolisem opet. Imam samo latentnu ( samo TSH varira, sve ostalo je uredno)

Ja sam vadila 12 dan nakon transfera dvodnevnog i trodnevnog embrija… i bila je 20 beta al sam ponavljala nakon dva dana…
    J_b na tvom bi mjestu isla vadit negdje u subotu da se nepotrebno ne sikiras do utorka… znam kako je meni bilo, molit cu se da i kod tebe bude cudo ko i moje ❤

Jesu li i tebe 'otpisali' na početku radi tako male bete? 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Anči 💕
    01. Srpanj 2021. 16:52

Miss_Ivy pa kuzis onda smo mi svi budale sto trosimo pare i bildamo stanice..samo trebamo pokupit neku bolestinu i opaaa trudne smo 🤣🤣
    Sara mislim na tebe i da ujutro vidis da je barem sve tamo gdje bi trebalo bit 🙏🙏🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Leli91
    01. Srpanj 2021. 17:07

J_b žao mi je što nije veća beta, ovako ti se agonija samo nastavlja. Svakako odi u subotu opet, poludit ćeš do utorka.
    Čupica jako mi je teško ovo čuti, žao mi je strašno. Azoo neuspjesi me posebno pogađaju.

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.