Hvala, cure, na odgovorima 🥰.
Vidjet cemo sutra. Jedino sto me kopka jos za test iako glava zna da je prerano, ali zelja je veca… sad mene hvata nervoza do beteHvala, cure, na odgovorima 🥰.
Vidjet cemo sutra. Jedino sto me kopka jos za test iako glava zna da je prerano, ali zelja je veca… sad mene hvata nervoza do bete
Ja sam 24.06.dala zadnji booster, a 29.06.radila test
E,hvala ti! Kako da si ti betu onda ranije radila.
Ja tek 6.7.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Vidjet cemo sutra. Jedino sto me kopka jos za test iako glava zna da je prerano, ali zelja je veca… sad mene hvata nervoza do beteHvala, cure, na odgovorima 🥰.
Vidjet cemo sutra. Jedino sto me kopka jos za test iako glava zna da je prerano, ali zelja je veca… sad mene hvata nervoza do bete
Ja tek 6.7.
Betu sam radila 14 dana nakon transfera.
👱♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l
👱♂️45 godina, svi nalazi savršeni
11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0
04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju
5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
Beta 01.07. 369,3
Beta 03.07. 776,7
16.07. ❤️
Ja tek 6.7.
Betu sam radila 14 dana nakon transfera.
Aha, ti si onda booster primila nesto prije bete jer meni je puno duze vremensko razdoblje od zadnjeg boostera do bete.
30 g. oboje
OTP 9.11.
GPgirl jako mi je žao!! Ja sam isto u KBC Ri, kod koje si dr.? Ja sam kod Sušanj-Šepić i stvarno sam jako zadovoljna s njom, ali ja volim istražiti sve mogućnosti pa sam si lagano počela pripremati teren za alternativu, tako da sam u poliklinici Finderle išla na savjetovanje oko neplodnosti kod dr. Vlašića koji usko surađuje s Poliklinikom IVF u Zagrebu, tako da možeš organizirati i folikulometrije i dio logistike u Rijeci pa onda transfere i "velike" stvari odrađivati u Zg.. Tako je puno jednostavnije nego svaka dva dana putovati u Zagreb. Dr. Vlašić je zaista super, 30-ak godina je radio u KBC Ri i ja bi ga svakome preporučila.
Nikolina86 🥳🥳🥳 nek se dupla!
J_b žao mi je što beta nije veća, iskreno nemam iskustva s betom niti s normalnim vrijednostima, pa ti nažalost ne mogu pomoći nekim korisnim, komentarom oko tvoje situacije .. ali baš me jako rastužila tvoja vijest 💔
Čupica žao mi je💔💔
Ribicja sam jučer potpisala ugovor o kreditu i solemnizirala sve moguće i nemoguće papire… i onda sam dobila mini infarkt kada sam vidjela da je trošak javnog bilježnika 6 tis kn….. jaooooooo joj! Ali dobro, uskoro preseljenje u veći stan na lijepoj lokaciji pa će i meni malo brže proći vrijeme od postupka do rezultata…
Danas sam baš imala tužnu situaciju na poslu, kolegica je u sličnoj situaciji kao i ja, isto se udala 2018., otada nema uspjeha prirodno, odradila HSG i sve joj je ok. Nakon prve inseminacije ništa, i onda prvi IVF iz prirodnog ostala trudna… Međutim, srčeko je prestalo kucati… Jedino sam ja znala iz ureda obzirom da zajedno kroz to sve prolazimo, ali mi je užasno sada neugodno jer sam počela plakati kada mi je rekla, a mislim da je apsolutno neprimjereno da ja plačem kad je ona ta kojoj se to događa i ja sam trebala biti jaka u toj situaciji. Ispričala sam joj se radi prvotne reakcije, ali mi je totalno žao što nisam to bolje handlala :(
Isto kod Susanj. Mozes mi dati mail ili nesto za detalje ovog drugo sta si pisala sa ne spamam ovdje svih.
095/832 4048, slobodno se javi na Viber ili WhatsApp 😀
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Cure, samo da vas pitam. Buduci da sutra trebam dobiti, odmah da znam.
Moze li menstruacija probiti utrogestan? Je li netko dobio mengu dok je stavljao utrice? Hvala na odgovorima.
Nikad se ne zna pa da se pripremim 🙈
Ja svaki put 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro, nisam izdrzala i radila sam test. Zadnji Brevactid 1500 sam dobila u nedjelju, prije 5 dana.
Budala sam, znam.
https://ibb.co/Dz2VN7Z
30 g. oboje
OTP 9.11.
Jutro, nisam izdrzala i radila sam test. Zadnji Brevactid 1500 sam dobila u nedjelju, prije 5 dana.
Budala sam, znam.
Crta je super, ponovi za dva dana pa ćeš vidjeti jel tamni ili svijetli. Navijam da tamni 🤞🤗
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Razigrana Ja ne vidim test al drzim fige da tamni iduce dane 💪
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
RazigranaJa ne vidim test al drzim fige da tamni iduce dane 💪
30 g. oboje
OTP 9.11.
Alice od nalaza tipično: čitava krvna slika, urin, koagulacija, krvna grupa i rh faktor, PAPA test i cervikalna sluz, EKG, a ukoliko si prebolila koronu mora se raditi i RTG pluća. Sve sam odradila kod njih putem internih uputnica tamo u podrumu što je stvarno super. Jedino za krvnu grupu i rh faktor moraš ići u Petrovu 3..... znači 2x čekanje u redu EKG sam htjela jučer odraditi kod svog obiteljskog, ali su me taman prije toga zvali da je došlo do greške pa sam odustala.
Baš sam i sama komentirala da je sreća što sam im poslala mail jer bi hladno došla u bolnicu idući tjedan.. Vjerujem da oni možda misle da sam ja nešto krivo skužila, ali jako sam pedantna i kako već imam 3 operacije iza sebe sigurna sam da sam sve dobro shvatila.... na kraju krajeva dobila sam silne interne uputnice i upute za pripremu prije operacije pa sam im poslikala sve kao dokaz i poslala mailom
Bile su jako ljubazne na telefon pa sam im već oprostila
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji