Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    01. Srpanj 2021. 20:14

razigrana

Cure, samo da vas pitam. Buduci da sutra trebam dobiti, odmah da znam.
    Moze li menstruacija probiti utrogestan? Je li netko dobio mengu dok je stavljao utrice? Hvala na odgovorima.
    Nikad se ne zna pa da se pripremim 🙈

ja, sva 3 puta.

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

⭐ Miss_Ivy ⭐
    01. Srpanj 2021. 20:40

Sofi sretno sutra, nadam se da se zadebljala! 🤞
    Razigrana meni je krenula pod utricima, slabo 2 dana i treci dan sam prekinula terapiju, pa je taj dan krenula onako bas za pravo. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Vesca
    01. Srpanj 2021. 20:52

Miss Ivy a meni rekli da je bolovanje do 2 tjedna hahaha ček mi to i paše po ovim vrućinama 

Anchy 321 hvala na dobrodošlici 

Alice javim dojmove nakon zahvata, aliii.... danas sam poslala mail u Petrovu da ih pitam jer sve OK sa PAPA testom i cervikalnom sluzi (jer ako nije, da ne dižem bzvz bolovanje pošto se zahvat ne može provoditi ako ima nekakva bakterija unutra).... Zovu oni mene i kažu da su nalazi dobri, ali me UOPĆE nisu narucili na histeroskopiju nego su me zabunom naručili kod endokrinologice taj dan.... ne ljutim se, tko radi taj i griješi, ali mogla sam tako doći sljedeći tjedan i "poljubit vrata"  uglavnom rekli su da će pokušati ispraviti grešku i ipak me ubaciti sljedeći tjedan, ali da postoji vjerojatnost da se sve odgodi za rujan.... užasno sam razočarana jer sam sve nalaze prikupila (za koje sam imala interne uputnice....), izgubila vremena, dogovorila bolovanje, muž dignuo GO da bude uz mene tih prvih dana i sad ovo.... sutra javim kako će se stvari odvijati.

Čestitam curama na dobrim vijestima! 
    Isto tako mi je žao zbog cura kod kojih nije bilo sreće.... baš me rastuži kada zahvat ne uspije.... držite se 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

razigrana
    01. Srpanj 2021. 21:01

Kupila sam danas test u Mulleru. Sutra je jos rano raditi ga? 🙈

30 g. oboje
    OTP 9.11.

ma2013 👣
    01. Srpanj 2021. 21:18

razigrana

Moze li menstruacija probiti utrogestan? Je li netko dobio mengu dok je stavljao utrice? Hvala na odgovorima.

Je, meni je, al to je bilo jako malo krvi, kad sam prestala s terapijom drugi dan je krenulo baš menstruacija. 
    Nadam se da ne bude ništa probilo i da se beba primila!!🤞🤞🍀🍀😘

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Arnoldica
    01. Srpanj 2021. 21:29

razigrana

Meni je jednom i to kad je bila biokemijska, druga dva puta kad nije bilo nista mi je došla menga tek kad sam ih prestala koristiti.

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    01. Srpanj 2021. 21:30

Vesca a sigurno je bitno i kakav je zahvat. Oprosti, ja sam zaboravila napomenuti da sam ja samo uklanjala nekakvu priraslicu, za koju su na kraju rekli da je čak nije bilo ni potrebe uklanjati. Zaboravila napomenuti, a sigurno je vrlo bitno, oprosti. Nadam se da ce ti pronaći kakav termin iduci tjedan! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Alice
    01. Srpanj 2021. 21:37

Vesca

Miss Ivya meni rekli da je bolovanje do 2 tjedna hahaha ček mi to i paše po ovim vrućinamaAnchy 321hvala na dobrodošliciAlicejavim dojmove nakon zahvata, aliii…. danas sam poslala mail u Petrovu da ih pitam jer sve OK sa PAPA testom i cervikalnom sluzi (jer ako nije, da ne dižem bzvz bolovanje pošto se zahvat ne može provoditi ako ima nekakva bakterija unutra)…. Zovu oni mene i kažu da su nalazi dobri, ali me UOPĆE nisu narucili na histeroskopiju nego su me zabunom naručili kod endokrinologice taj dan…. ne ljutim se, tko radi taj i griješi, ali mogla sam tako doći sljedeći tjedan i "poljubit vrata"uglavnom rekli su da će pokušati ispraviti grešku i ipak me ubaciti sljedeći tjedan, ali da postoji vjerojatnost da se sve odgodi za rujan…. užasno sam razočarana jer sam sve nalaze prikupila (za koje sam imala interne uputnice….), izgubila vremena, dogovorila bolovanje, muž dignuo GO da bude uz mene tih prvih dana i sad ovo…. sutra javim kako će se stvari odvijati.

Čestitam curama na dobrim vijestima!
    Isto tako mi je žao zbog cura kod kojih nije bilo sreće…. baš me rastuži kada zahvat ne uspije…. držite se

Aaaa bemu miša, baš su zmotaniDobro da sam ja sad u 5.mj obavila PAPA test kod svoje ginekologice i nalaz je odličan... Malo neodgovorno s njihove strane barem su mogli javiti, sta da netko tako recimo dolazi iz drugog grada... Iskreno ni ne cudi me da odgode sve za rujan pa tako i mene da stave isto za rujan jer vjerojatno sad svi idu uskoro manje vise na godišnji Reci mi šta su oni tebi u Petrovoj rekli šta sve trebaš napraviti od pregleda prije histeroskopije?

Takodjer cestitam curke na lijepim vijestima

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

razigrana
    01. Srpanj 2021. 21:43

Hvala, cure, na odgovorima 🥰.
    Vidjet cemo sutra. Jedino sto me kopka jos za test iako glava zna da je prerano, ali zelja je veca... sad mene hvata nervoza do bete

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Nikolina86
    01. Srpanj 2021. 22:11

razigrana

Vidjet cemo sutra. Jedino sto me kopka jos za test iako glava zna da je prerano, ali zelja je veca… sad mene hvata nervoza do bete

razigrana

Vidjet cemo sutra. Jedino sto me kopka jos za test iako glava zna da je prerano, ali zelja je veca… sad mene hvata nervoza do bete

Ja sam 24.06.dala zadnji booster, a 29.06.radila test

👱‍♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l

👱‍♂️45 godina, svi nalazi savršeni

11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0

04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju

5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
    Beta 01.07. 369,3
    Beta 03.07. 776,7
    16.07. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.