Anchy321 Ja cu maticnu piti do postupka.
A sto se tice dodataka ovako. Bila sam u jednom ivf-u i od tri stanice samo se jedna oplodila i bio je blighted ovum. Ja bih rekla da kod mene nije problem implantacija (jer evo uspjelo iz prve) vec kvaliteta jajnih stanica (nizak amh i dhea i povisen fsh). Tako da ja svoje stanice bildam neporedno do postupka. Al kazem, to je moj slucaj.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Magnolia, Lorena3009, Leoni, Ana26 hvala na odgovorima!
Tina, Trecasreca divne su vam bebice! 😍😍
GPgirl, Čupica žao mi je! 😢
Nikolina86 odlična je beta! 😍
J_b žao mi je da nije veća, ali nadat ćemo se čudu. 🤞🤞🤞
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Anchy321Ja cu maticnu piti do postupka.
A sto se tice dodataka ovako. Bila sam u jednom ivf-u i od tri stanice samo se jedna oplodila i bio je blighted ovum. Ja bih rekla da kod mene nije problem implantacija (jer evo uspjelo iz prve) vec kvaliteta jajnih stanica (nizak amh i dhea i povisen fsh). Tako da ja svoje stanice bildam neporedno do postupka. Al kazem, to je moj slucaj.
Ja je imam za jos mjesec dana pa cu je vjerovatno popit do kraja..sad cemo se preko ljeta napunit D vitaminom i ostalim dodacima i na jesen rasturamo 💪
Meni je doktor reko da imam dobar amh i dobar broj antralaca-17 (sta god to znacilo) i da cemo zato ic u blagu stimulaciju..ali ja ipak zelim napravit sve sto mogu jer zbog azoo nemamo puno sansi i ne zelim riskirat da ne dode do oplodnje zbog losih jajnih stanics..ovako cu bar znat da sam dala sve od sebe...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nikolina cestitam!! Neka raste duplo ❤️
j_bceo dan osvezavam radi tebe, i nisam htela ovo da vidim 😓😓😓 ne zelim da ti stajem na muku, ali mislim da nije dobro… mada imamo slucajeve gde je krenula da se duplira pravilno- ne znam samo kad i kog dana je vadjena,Tiinaa mislim da je to nase cudo! Ja ti zelim sad puno snage!!!
.
Za TSH- na dan punkcije (5 dana pre ET) mi je bila 3,1 i to je bio razlog zasto sam htela taj ciklus da propustim (hvala Bogu da nisam) onda mi se uz vecu dozu spustila za 5 dana na 2,4 i posle 2 nedelje na 1,5. Idem sl cetvrtak da je kontrolisem opet. Imam samo latentnu ( samo TSH varira, sve ostalo je uredno)
Ja sam vadila 12 dan nakon transfera dvodnevnog i trodnevnog embrija… i bila je 20 beta al sam ponavljala nakon dva dana…
J_b na tvom bi mjestu isla vadit negdje u subotu da se nepotrebno ne sikiras do utorka… znam kako je meni bilo, molit cu se da i kod tebe bude cudo ko i moje ❤
Jesu li i tebe 'otpisali' na početku radi tako male bete?
Meni je moj doktor mpo rekao mala je al to nista neznaci ... treba vadit drugu nakon dva dana i onda kad smo vidili da se dupla onda nakon 4 dana sam opet vadila...
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
GPgirl jako mi je žao!! Ja sam isto u KBC Ri, kod koje si dr.? Ja sam kod Sušanj-Šepić i stvarno sam jako zadovoljna s njom, ali ja volim istražiti sve mogućnosti pa sam si lagano počela pripremati teren za alternativu, tako da sam u poliklinici Finderle išla na savjetovanje oko neplodnosti kod dr. Vlašića koji usko surađuje s Poliklinikom IVF u Zagrebu, tako da možeš organizirati i folikulometrije i dio logistike u Rijeci pa onda transfere i "velike" stvari odrađivati u Zg.. Tako je puno jednostavnije nego svaka dva dana putovati u Zagreb. Dr. Vlašić je zaista super, 30-ak godina je radio u KBC Ri i ja bi ga svakome preporučila.
Nikolina86 🥳🥳🥳 nek se dupla!
J_b žao mi je što beta nije veća, iskreno nemam iskustva s betom niti s normalnim vrijednostima, pa ti nažalost ne mogu pomoći nekim korisnim, komentarom oko tvoje situacije .. ali baš me jako rastužila tvoja vijest 💔
Čupica žao mi je💔💔
Ribic ja sam jučer potpisala ugovor o kreditu i solemnizirala sve moguće i nemoguće papire... i onda sam dobila mini infarkt kada sam vidjela da je trošak javnog bilježnika 6 tis kn..... jaooooooo joj! Ali dobro, uskoro preseljenje u veći stan na lijepoj lokaciji pa će i meni malo brže proći vrijeme od postupka do rezultata...
Danas sam baš imala tužnu situaciju na poslu, kolegica je u sličnoj situaciji kao i ja, isto se udala 2018., otada nema uspjeha prirodno, odradila HSG i sve joj je ok. Nakon prve inseminacije ništa, i onda prvi IVF iz prirodnog ostala trudna... Međutim, srčeko je prestalo kucati... Jedino sam ja znala iz ureda obzirom da zajedno kroz to sve prolazimo, ali mi je užasno sada neugodno jer sam počela plakati kada mi je rekla, a mislim da je apsolutno neprimjereno da ja plačem kad je ona ta kojoj se to događa i ja sam trebala biti jaka u toj situaciji. Ispričala sam joj se radi prvotne reakcije, ali mi je totalno žao što nisam to bolje handlala :(
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
GPgirl jako mi je žao!! Ja sam isto u KBC Ri, kod koje si dr.? Ja sam kod Sušanj-Šepić i stvarno sam jako zadovoljna s njom, ali ja volim istražiti sve mogućnosti pa sam si lagano počela pripremati teren za alternativu, tako da sam u poliklinici Finderle išla na savjetovanje oko neplodnosti kod dr. Vlašića koji usko surađuje s Poliklinikom IVF u Zagrebu, tako da možeš organizirati i folikulometrije i dio logistike u Rijeci pa onda transfere i "velike" stvari odrađivati u Zg.. Tako je puno jednostavnije nego svaka dva dana putovati u Zagreb. Dr. Vlašić je zaista super, 30-ak godina je radio u KBC Ri i ja bi ga svakome preporučila.
Nikolina86 🥳🥳🥳 nek se dupla!
J_b žao mi je što beta nije veća, iskreno nemam iskustva s betom niti s normalnim vrijednostima, pa ti nažalost ne mogu pomoći nekim korisnim, komentarom oko tvoje situacije .. ali baš me jako rastužila tvoja vijest 💔
Čupica žao mi je💔💔
Ribicja sam jučer potpisala ugovor o kreditu i solemnizirala sve moguće i nemoguće papire… i onda sam dobila mini infarkt kada sam vidjela da je trošak javnog bilježnika 6 tis kn….. jaooooooo joj! Ali dobro, uskoro preseljenje u veći stan na lijepoj lokaciji pa će i meni malo brže proći vrijeme od postupka do rezultata…
Danas sam baš imala tužnu situaciju na poslu, kolegica je u sličnoj situaciji kao i ja, isto se udala 2018., otada nema uspjeha prirodno, odradila HSG i sve joj je ok. Nakon prve inseminacije ništa, i onda prvi IVF iz prirodnog ostala trudna… Međutim, srčeko je prestalo kucati… Jedino sam ja znala iz ureda obzirom da zajedno kroz to sve prolazimo, ali mi je užasno sada neugodno jer sam počela plakati kada mi je rekla, a mislim da je apsolutno neprimjereno da ja plačem kad je ona ta kojoj se to događa i ja sam trebala biti jaka u toj situaciji. Ispričala sam joj se radi prvotne reakcije, ali mi je totalno žao što nisam to bolje handlala :(
Isto kod Susanj. Mozes mi dati mail ili nesto za detalje ovog drugo sta si pisala sa ne spamam ovdje svih.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Winkey A da, mi se pripremili odavno na taj trosak tj. znali smo za njega 😀
Sto se tice reakcije nemoj se uopce bedirat. Ja sam nedavno trebala reci da se plod nije dalje razvijao i bilo je frendica kojima je reakcija bila da su se rasplakale i nikad to ne bih protumacila kao nesto lose. Dapace, vidjelo se da im stalo i iskreno zao. Tako da ne brini…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
J_b drzim fige do sub da se desi cudo 💪💪💪🙏🙏🙏
Trecasreca bas mi je drago,cuvaj se 🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Cure, samo da vas pitam. Buduci da sutra trebam dobiti, odmah da znam.
Moze li menstruacija probiti utrogestan? Je li netko dobio mengu dok je stavljao utrice? Hvala na odgovorima.
Nikad se ne zna pa da se pripremim 🙈
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure, samo da vas pitam. Buduci da sutra trebam dobiti, odmah da znam.
Moze li menstruacija probiti utrogestan? Je li netko dobio mengu dok je stavljao utrice? Hvala na odgovorima.
Nikad se ne zna pa da se pripremim 🙈
Meni nije nikad probilo.Nakon prvog neuspješnog transfera trebalo je nekoliko dana da probije menga.
Koji su ti simptomi? Meni druga dva puta kad sam ostala trudna bilo skroz drugačije nego prvi put. Nekako sam znala da sam trudna.
Po cemu si znala?
Napuhana sam uzasno! Malo smeckaste areole i to je to. 🤷♀️ proslu nedjelju sam dobila brevactid od 1500 pa ne mogu jos raditi test, ljuta sam
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji