Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    27. Lipanj 2021. 13:07

Meto

Anchy nece da mi linka, ugl imas trakice i ponudu od 10,20 i 50 kom. Ja narucujem od 50kom sa postarinom je nekih 80ak kn i dodje za 14-22 dana.. brzo skroz 😊

Jel ovo mozda 🤔

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

munja
    27. Lipanj 2021. 13:09

⭐ Miss_Ivy ⭐

munja

Pozdrav curke, da napisem svoj status, izjadam se 🙂. Za 2 dana idem vadit betu, po kalendaru bi trebala dobit sutra. Od simptoma nemam nista, samo sam napuhnuta i osjecam pritisak dole, klasika od utrica.
    Tako da se vec polako psihicki spremam da ce beta biti 0. Mrzim ove dane prije bete, kad sve ode psihicki u bananu, nada i veselje i nada…..

Neces raditi test? Simptomi nista ne znače, sve je moguce! Držim fige 🤞

Ma necu raditi test, onda se samo sekiram dodatno. Imam jos 2 dana, to bum izdrzala, u biti zivjet cu u nadi jos 2 dana....
    Makar eto, nekako nisam optimisticna....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

Tweety88🐞
    27. Lipanj 2021. 13:17

Maslačakxx

TirelessIvy

Maslačak tebe će danas još zvati da ti kažu za transfer? To su odlučne vesti!! Čim oni razmišljaju o transferu petog dana znaci da ih ima više koje su se oplodile, ja bih rekla najverovatnije sve tri !!!Javi nam čim saznas

Zvali su maloprije da će bit sutra i da mi ne žele dalje telefonom. Tako da sam malo napeta jel sve ok.. Al valjda je, šta je tu je sad, važno da će ga bit 🤣
    Hvalaa svima i sretno svimaa ♥️♥️♥️

Predivno Maslacak, to su diiivne vijesti. Jako mi je drago radi tebe 🥰❤  a sad navijam da se lijepo primi/prime tebe i da docekas ostvarenje svojih zelja za 9 mj 🤩🤗

💛🧡

• Mare0208
    27. Lipanj 2021. 13:27

Meto može meni instrukcije za majmunčića? 🙂
    Rekovelle sam jučer pod 90 ubola. Tako mi je sestra rekla.. samo ne znam trebam li nakon uboda odpustiti kožu koju sam stsnula ili držim stalno stisnuto dok ne izvučem iglu? 
    Kako orgalutran davat? 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Alice
    27. Lipanj 2021. 13:33

TirelessIvy

Alice evo pokušaću ja da ti odgovorim, buduci da imam 4 postupka u Pragu iza mene. Glavni razlog zašto se ide u Prag je donacija. Kod nas je situacija takva da je dijagnoza azoo i kod muža na žalost nije postupkom TESE pronadjen nikakav materijal, te su naši svi postupci s donorom. Takođe je dozvoljen i postupak sa donacijom j.s, na koji se često starije žene odlučuju.
    Ono sto mogu da kažem sa sigurnošću je da klinike same po sebi nisu ništa posebno bolje od naših u Hrvatskoj ili Srbiji. Naprotiv. Kao i svuda jako zavisi od klinike do klinike. Ja sam u Pragu promenila dve. Prva je bila odlična, a druga - Pronatal apsolutna katastrofa. To sto sam ja tamo doživela ne želim da se ikome drugome dogodi. U Češkoj, zbog ogromnog broja pacijenata, uglavnom, osim prvih konsultacija, ne razgovaraš sa doktorom uopšte tokom celog postupka. Na UZ se stalno menjaju i ne odgovaraju ni na kakva pitanja. Pristup nije individualan, nego se ide na broj - tipa teraj istu terapiju dok jednom ne upali. Dakle, generalno ako je samo u pitanju donacija, a sve ostalo je u redu - onda to moze biti okej, jer generalno nisu skupi, ali gde postoji komplikovaniji problem, ja ne bih preporučila. Posebno ne ove velike. Mada, kao sto sam napisala, velike su razlike od klinike od klinike i ima ih i boljih i gorih. Nadam se da sam bar malo pomogla

Hvala ti puno sto si podjelila svoje iskustvo 😊 da da cula sam da je Prag za donaciju dobar. Kod nas nije nesto bas bolja situacija nego kod vas, dijagnoza mog dragog je azoo, Tese je napravljena zamrznuto je nesto, biologica iz Petrove je pogledala nalaz i rekla po onome sto pise da ce za jedan postupak sigurno biti eventualno za dva iako ni ona ne zna sto ce je docekati kad odmrzne🤷🏼‍♀️ Zasad jos ne planiramo kretati u nikakav postupak, prvo ja moram histeroskopiju napraviti pa cemo vidjet za dalje😊 iako kad se odlucimo krenuti u postupak mislim da cemo u Petrovoj prvo probati. 
    Hvala jos jednom na savjetu😘

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• Mare0208
    27. Lipanj 2021. 13:41

Maslačakxx

TirelessIvy

Maslačak tebe će danas još zvati da ti kažu za transfer? To su odlučne vesti!! Čim oni razmišljaju o transferu petog dana znaci da ih ima više koje su se oplodile, ja bih rekla najverovatnije sve tri !!!Javi nam čim saznas

Zvali su maloprije da će bit sutra i da mi ne žele dalje telefonom. Tako da sam malo napeta jel sve ok.. Al valjda je, šta je tu je sad, važno da će ga bit 🤣
    Hvalaa svima i sretno svimaa ♥️♥️♥️

Super! 🤞💪

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Čupica
    27. Lipanj 2021. 14:31

Evo i mene sa Uzv-a, danas ide štoperica Ovitrelle i u utorak aspiracija. 😀

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

Anči 💕
    27. Lipanj 2021. 14:32

Čupica

🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Leli91
    27. Lipanj 2021. 14:57

Čupica

Čupica 👌🥰 sretno naam u utorak. 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Kacusha
    27. Lipanj 2021. 15:24

Mare0208

Meto može meni instrukcije za majmunčića? 🙂
    Rekovelle sam jučer pod 90 ubola. Tako mi je sestra rekla.. samo ne znam trebam li nakon uboda odpustiti kožu koju sam stsnula ili držim stalno stisnuto dok ne izvučem iglu?
    Kako orgalutran davat?

Stalno stisnuto dok ubrizgavas. Onda pustis i cekas jos 5 sekundi dok izvuces iglu. Orgalutran ide isto samo je igla neka tupa pa traje dok probodes 🤣 i ja sam imala malu alergijsku reakciju. 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.