Jutro.. Dogodilo se ono čega sam se bojala. Taman stavljam utriće i bilo je krvi kad sam se obrisala.. Betu bih trebala vaditi u čet, a mengu dobit oko utorka. Šta sad? Nastavit s terapijom,? Jesam li dobila mengu ili bi to mogla bit implantacija?
Nastavi s terapijom i samo lagano do bete. Moguće da od transfera, implantacije, utriča...
Ako bude krvarenje jače, zovi svog mpo doktora i vidi s njim što dalje.
Ja sam zbog smeđarenja zvala, i rekli su da moguće da od utriča pošto ih dosta dugo već koristim. I rekli su mi da na 12 dnt vadim betu, a ne 14 dnt kako je bio prvi plan. 😊
Samo smireno. 😘❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
J_b ja nemam iskustva, ali drzim 🤞 na najjace da nije menga!!
Meni je od sinoc dolje tvrdo i probada malo i sad je preslo na desnu nogu, bedro mi je malo napeto i kao neka tupa bol. Sad sam sigurna da ne umisljam... stvarno se nadam da su to dobri znakovi :/
30 g. oboje
OTP 9.11.
J_B jel svjeza krv ili vise kao smeđe? Nemoj prekidat terapiju..danas odmaraj i probaj se opustit..dosta su cesta ta krvarenja na početku..drzim fige da nije glupa menga 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvalaa cureee ☺️☺️ to cu morat sad kad budem na godisnjem pripremit zalihu da mi muz ne vidi 🤣
Anchy dobra si 🙂😘 Ja nemam ništa pripremljeno.
Ja inače volim sve pripremit i imat sve isplanirano..samo sto sam cekala da nadu plivače pa da krenem u nabavku 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Zar nije prerano za vadit betu? Sutra će mi bit 9dtJutro.. Dogodilo se ono čega sam se bojala. Taman stavljam utriće i bilo je krvi kad sam se obrisala.. Betu bih trebala vaditi u čet, a mengu dobit oko utorka. Šta sad? Nastavit s terapijom,? Jesam li dobila mengu ili bi to mogla bit implantacija?
E.. I više nije gužva unutra, sad je sve full mekano..? Jel to znači menga? 🙁😔
Nadam se da ne, bilo je slučajeva krvarenja u ranoj trudnoći ode na forumu. Ja bi na tvom mistu danas nastavila i sutra izvadila prvu betu. Ako baš jako prokrvariš, ne znam, veća je šansa da je menga nego krvarenje, al opet može bit i krvarenje od hematoma i sl. Još će se cura javit sigurno sa savjetom. Al ako nije jako krvarenje, ili ako je krv smeđa, kao da je stara, ja bi nastavila danas th i sutra vadila betu.
Zar nije prerano za vadit betu? Danas mi je tek 8dt trodnevnih
prvi put nakon transfera sam dobila M 8dt i bas sam odmah vidjela da je M. Drugi put sam dobila M 13dt i sve je bilo cudno. Kada sam ih zvala i pitala sta da radim su mi rekli da napravim test i nastavim sa gelom dok ne vidim ako je bas M. Meni nisu nikada rekli da cekam i vadim betu. Ja bi na tvom mjestu nastavila sa terapijom i zvala ih sutra i pitala sta i kako.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Jutro.. Dogodilo se ono čega sam se bojala. Taman stavljam utriće i bilo je krvi kad sam se obrisala.. Betu bih trebala vaditi u čet, a mengu dobit oko utorka. Šta sad? Nastavit s terapijom,? Jesam li dobila mengu ili bi to mogla bit implantacija?
Ja sam imala implatacijsko krvarenje tocno je krenilo 12 dan kad sam išla vadit betu i trajalo 3 dana. Moj savjet isto, nastavi terapiju normalno sve do bete. Tada ces ti i dr bit pametniji😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
J_B jel svjeza krv ili vise kao smeđe? Nemoj prekidat terapiju..danas odmaraj i probaj se opustit..dosta su cesta ta krvarenja na početku..drzim fige da nije glupa menga 🤞🤞
Bas je bila crvena krv, nije je bilo puno.. Al ono.. Odmah sam bila budna, mozak radi sto na sat.. Crne misli pogotovo.. I prvi put kad sam imala transfer, nisam izdržala do vađenja bete.. Al to je bilo doslovno na sam dan vađenja bete.
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Zar nije prerano za vadit betu? Sutra će mi bit 9dtJutro.. Dogodilo se ono čega sam se bojala. Taman stavljam utriće i bilo je krvi kad sam se obrisala.. Betu bih trebala vaditi u čet, a mengu dobit oko utorka. Šta sad? Nastavit s terapijom,? Jesam li dobila mengu ili bi to mogla bit implantacija?
Nadam se da ne, bilo je slučajeva krvarenja u ranoj trudnoći ode na forumu. Ja bi na tvom mistu danas nastavila i sutra izvadila prvu betu. Ako baš jako prokrvariš, ne znam, veća je šansa da je menga nego krvarenje, al opet može bit i krvarenje od hematoma i sl. Još će se cura javit sigurno sa savjetom. Al ako nije jako krvarenje, ili ako je krv smeđa, kao da je stara, ja bi nastavila danas th i sutra vadila betu.
prvi put nakon transfera sam dobila M 8dt i bas sam odmah vidjela da je M. Drugi put sam dobila M 13dt i sve je bilo cudno. Kada sam ih zvala i pitala sta da radim su mi rekli da napravim test i nastavim sa gelom dok ne vidim ako je bas M. Meni nisu nikada rekli da cekam i vadim betu. Ja bi na tvom mjestu nastavila sa terapijom i zvala ih sutra i pitala sta i kako.
E pa dobro, i to je ok, ne mislim da mora samo betu vadit, nego da ne prestaje s terapijom dok joj neko ne kaže, ili dok ne vidi da je prava menstruacija. Ja sam više za betu nego za test jer osim poz neg vidim i brojku pa mogu pratit precizno jel raste ili pada. Al najbolje da nazove doktora i konzultira se pa će bit mirnija sa odlukom, koju god da donese.
naravno, zvati njih sutra pa ce vidjeti. Drzim fige da nije M 🤞🤞🤞
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
E pa dobro, i to je ok, ne mislim da mora samo betu vadit, nego da ne prestaje s terapijom dok joj neko ne kaže, ili dok ne vidi da je prava menstruacija. Ja sam više za betu nego za test jer osim poz neg vidim i brojku pa mogu pratit precizno jel raste ili pada. Al najbolje da nazove doktora i konzultira se pa će bit mirnija sa odlukom, koju god da donese.
Naravno, još je danas i nedjelja.. Do sutra sam 10 godina starija..🙈
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Naravno, još je danas i nedjelja.. Do sutra sam 10 godina starija..🙈
ma mozes ti to🥰🥰 Meni danas 4dt osim sta me cice bole 0
poena, ali vise to uopce ne gledam jer mi je svaki pit do sada bilo drugacije🤣 Osim sta me izludjuje sta u Ri tek nakon 3 tjedna vadis betu. 🙄😭 Javi sutra sta su ti rekli
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji