Pozdrav svima! Iako nisam aktivna, čitam vas i puno mi pomazu vasa iskustva jer u okolini nemam nikoga da mi uzivo isto prenese. Primijetila sam da cesto spominjete koenzim q10 kao suplement te ja naveden i u popisu suplemenata na uvodnim postovima. Ono sto me zanima koje doze koristite i ako me mozete uputiti na koje proizvođače?
iHerb, marka Now, 200 mg. Uzimam dvije dnevno.. ne znam reći zasad kakav je efekt jer mi aspiracije tek slijedi. 🤓
Netko je pitao za prenatalne.. to sam uzimala od Almagee.. sastav je bio bolji od ovih ponuđenih od strane mog dr. Sve su to slične stvari unutra, ali je bitno i količine gledati..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
J_b ne znam koliko ti je intenzivno krvarenje, imas li grceve i sve sto ide uz mengu, ali ako je one time deal i toga nema previse mozda se radi o implantacijskom? Taman si negdje u tom prozoru implantacije. Nemoj ni slucajno prekidat terapiju, vidi sti ce ti sutra reci dr. Meni se vec 8dpt (isto trodnevnih) bthcg pocela luciti u krv, jer sam taj dan navecer osjetila prve simptome kasnog ohss-a tako da nije nemoguce da sutra, ako se primilo, imas pozitivnu betu. Drzim fige da je implantacijsko u pitanju (koje je relativno cesta pojava)🤞
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
J_b ne znam koliko ti je intenzivno krvarenje, imas li grceve i sve sto ide uz mengu, ali ako je one time deal i toga nema previse mozda se radi o implantacijskom? Taman si negdje u tom prozoru implantacije. Nemoj ni slucajno prekidat terapiju, vidi sti ce ti sutra reci dr. Meni se vec 8dpt (isto trodnevnih) bthcg pocela luciti u krv, jer sam taj dan navecer osjetila prve simptome kasnog ohss-a tako da nije nemoguce da sutra, ako se primilo, imas pozitivnu betu. Drzim fige da je implantacijsko u pitanju (koje je relativno cesta pojava)🤞
Meni se čini da je ipak menga, jucer sam bila živčana ko kad trebam dobit, još sam samu sebe uvjeravala da su simptomi isti i menge i trudnoće.. A opet je prerano za bilo kakav simptom trudnoće, kaj ne? To su sve utrici? Boli me oko lijevog jajnika, al ni približno jako ko kad imam mengu. Ne znam ni sama kaj da mislim. Nadam se da nije menga, al opet moram bit realna..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
J_b nemoj se izluditi sada. Sto ce bit bit ce. Ne mozes sad ionako nista nego cekat sutra. I uzimat i dalje terapiju. Par utrica vise manje nece nista promijeniti i ako je menga u pitanju, a ako nije, onda nisi stala s terapijom koja ti je neophodna u nasoj prici.
Svi ti simptomi su od utrica tako da se nema smisla izludivati s tim, a niti usporedivati s proslim postupcima ili nasim prirodnim ciklusima. Nema tu pravila. Drz gace danas, a ujutro zovi gore i pitaj ih jel mozes izvaditi betu. Ako ti kazu da prestanes s terapijom jer da je menga u pitanju, ja bi na tvom mjestu otisla privatno izvaditi betu da budem sto posto sigurna.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
J_b drzim fige da nije M. Nemoj paničariti, bit će kako mora biti. Znam da je lako reći, a teško napraviti. Nisam skuzila da li krvariš ili se tu i tamo nešto pojavi? Ja sam počela brljaviti negdje oko 11 dana blastica, cure su mi savjetovale naravno ne prekidati terapiju i uzimati je oralno.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Curke, ako ima neka da joj treba/želi kupiti.. prodajem dvije bočice Solgarove folne kiseline (aktivni oblik). Nakon što su mi već stigle poštom mi je doktor rekao da svakako uzimam 5mg obične folne tako da ove neću trošiti. Kupila sam ih preko iHerba, original zapakirane su (Solgar, Folate, 1000mcg, 120 tableta u pakiranju (aktivni oblik), rok trajanja 10/2023. Bočicu prodajem po 100kn. Ako vas zanima javite mi se na mail: 87Amelie@gmail.com.
Hvala;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
J_b nemoj se izluditi sada. Sto ce bit bit ce. Ne mozes sad ionako nista nego cekat sutra. I uzimat i dalje terapiju. Par utrica vise manje nece nista promijeniti i ako je menga u pitanju, a ako nije, onda nisi stala s terapijom koja ti je neophodna u nasoj prici.
Svi ti simptomi su od utrica tako da se nema smisla izludivati s tim, a niti usporedivati s proslim postupcima ili nasim prirodnim ciklusima. Nema tu pravila. Drz gace danas, a ujutro zovi gore i pitaj ih jel mozes izvaditi betu. Ako ti kazu da prestanes s terapijom jer da je menga u pitanju, ja bi na tvom mjestu otisla privatno izvaditi betu da budem sto posto sigurna.
Hvala curke na svim savjetima.. Kaj bi ja bez vas!🤗 Sutra ujutro odmah zovem pa ćemo vidjet. Držite mi fige. 🙏🤞
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Hvala curke na svim savjetima.. Kaj bi ja bez vas!🤗 Sutra ujutro odmah zovem pa ćemo vidjet. Držite mi fige. 🙏🤞
Sretnooo...💗😊
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Sreetnoo 🤞 drzim fige da se to bebica namjesta 🤞🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
J_B danas si 8dnt, testic bi trebao biti blago pozitivan ako je T u pitanju. Ako je svjeza krv onda se preporucuje piti utrice zbog infekcije, a ako ti je ovo svjezi transfer, onda nazalost lako moguce da je menga. Ja uvijek procurim pod terapijom tako nekako oko 9dana.. kupi 2 testica, jedan za popodne jedan za ujutro.. ako ujutro bude neg onda je to to, a ako je poz onda ti tijelo tako reagira na to sirenje i rastezanje sto nije nikako implantacija al bilo bi ne zabrinjavajuce krvarenje. No u oba slucaja izvadi betu prije prestanka th. Sretno🍀🍀🍀🍀
Anchy kad dodje vrijeme navodit cu te za pikice, a majmuncica nikako ukoso tj ne davati da iglu ukosis jer postoji velika sansa da sav sadrzaj das samo ispod prvog sloja koze, posebno kad si neiskusan u tom. A za testice slobodno nsruci sa alija, one plave sa slovima, ja njih koristim od 1dnt do kraja, muller napravim samo dva da vidim jel tamne crte kako treba, isto ocitavaju betu i jedan i drugi tj muller je jednako osjetljiv.
S obzirom da imas vremena, slobodno si naruci kineze.
I da🙈 iduci pregled je 21.07.💪
Sretno svima🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji